Ενας τροπος να γινουμε γνωστοι σε εκεινο το κομματι του πληθυσμου που δεν πολυασχολειται με το διαδικτυο μπορει να αποτελεσει η εξης δραστηριοτητα :
Εθελοντες μελη του κομματος μπορουμε να ετοιμασουμε παρουσιασεις με διαφορες θεματικες ενοτητες που εχουν την δεδομενη χρονικη στιγμη μεγαλη απηχηση στους πολιτες.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Μια ομαδα γεωπονων μπορουμε να ετοιμασουμε με οπτικοακουστικο υλικο μια παρουσιαση με τιτλο ΑΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ή ΑΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Μεσα απο αυτη την παρουσιαση μπορουμε να δωσουμε πληροφοριες και να παρουσιασουμε μια σειρα απο νεες καλλιεργειες , πως γινονται, που γινονται ,πως προωθουνται και ποια τα οικονομικα οφελη. Μ ε αυτο το υλικο μπορουμε να ζηταμε απο διαφορους φορεις ( δημους, συλογους , συναιτερισμους) ως κομμα να κανουμε μια κοινωνικη προσφορα στους δημοτες τους χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση αρκει να μας διαθεσουν την αιθουσα και να κανουν την ενημερωση- διαφημηση της εκδηλωσης αυτης. Με καταληλη ενδυμασια και αναφεροντας μονο οτι ολη αυτη η δουλεια ειναι προσφορα του κομματος πειρατων και με σλογκαν Οι πειρατες δεν περιμενουν να γινουν κυβερνηση για να βοηθησουν τον τοπο τουςχωρις καμια αλλη πολιτικη αναφορα ( γιατι ο κοσμος τις εχει βαρεθει)μπορουμε να προσεγγισουμε ολουσ τουσ επαρχιακουσ δημους.Αυτες οι εκδηλωσεις μπορουν να ειναι επαναλαμβανομενες με αλλες θεματικεσ ενοτητες και απο καποια σημειο και μετα ισως να μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας.
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΙΔΕΑ?
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Πες τα χρυσοστομε. τα φωναζω κι εγω αλλα καποιοι εχουν αντιρησεις. πρεπει να μπουμε στη βουλη για να ξεκινησουμε να κανουμε δρασεις? ξ κοινωνια μπορει να ωφεληθει με κινησεις και εκτος βουλης κι ετσι θα δειξουμε οτι δε θελουμε απλος μια καρεκλα μεσα στο συστημα αλλα θελουμε να το αλλαξουμε για το καλο ολλων μας. και φυσικα αυτες οι δρασεις να ειναι συνεχομενες. ασχετα αν ποτε μπουμε βουλη η οχι.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
H Ιδεα ειναι πολυ καλη...Μπορει και πρεπει να ξεκινησει
-
Η τα παληκαρια μας και οι κοπελες μας δεν καταλαβαν τι ειπατε ή δεν ενδιαφερονται
εγω προσωπικα την βρισκω πολυ καλη ιδεα και θεωρω οτι πρεπει να ξεκινησει
Γραψτε τι βοηθεια θελετε απο τα λοιπα μελη του κομματος για να δουμε πως μπορουμε να το πραγματοποιησουμε
\
εγω προσωπικα την βρισκω πολυ καλη ιδεα και θεωρω οτι πρεπει να ξεκινησει
Γραψτε τι βοηθεια θελετε απο τα λοιπα μελη του κομματος για να δουμε πως μπορουμε να το πραγματοποιησουμε
\
Θαυμασια Ιδεα ! Ετσι μπορει να εχει απηχηση το ΚΠΕ. Στην πραξη . Υπαρχουν παμπολλα θεματα στα οποια με ελαχιστη δουλεια , π.χ. συγκεντρωση ηδη υπαρχοντος υλικου, να γινουν στοχευμενες δρασεις με πολλαπλασιαστικο αποτελεσμα.
Και το κυριωτερο, μεσα απο τον τροπο δρασης να αποδεικνυεται οτι τις αρχες μας τις εννοουμε και δεν ειναι απλως ωραιες θεωριες !
Φτανει να μην τρεχουμε να καθαριζουμε παραλιες ρεματα και ραχουλες , δουλεια που εχει παρει εργολαβια ο ΣΚΑΙ !!!
Και το κυριωτερο, μεσα απο τον τροπο δρασης να αποδεικνυεται οτι τις αρχες μας τις εννοουμε και δεν ειναι απλως ωραιες θεωριες !
Φτανει να μην τρεχουμε να καθαριζουμε παραλιες ρεματα και ραχουλες , δουλεια που εχει παρει εργολαβια ο ΣΚΑΙ !!!
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
+100000000000000000000000000000000000000000
την βρισκω πολυ καλη ιδεα και θεωρω οτι πρεπει να ξεκινησει γρηγορα
την βρισκω πολυ καλη ιδεα και θεωρω οτι πρεπει να ξεκινησει γρηγορα
πρεπει να βοηθησουμε ολοι σε αυτο φιλε μου. ριχτε ιδεες. οτισηποτε μη φοβηθειτε οτι μπορει να ειναι λαθος η βλακεια...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Είμαι διαθέσιμος για κατι τέτοιο, Δυστυχώς (ευτυχώς για έμενα) οι επιστημονικές γνώσεις μου ειναι σχεδόν αποκλειστικά σε θέματα του χωρου της Πληροφορικής που αν κατάλαβα καλά είναι εκτος της στόχευσης της δράσης αλλα ειμαι ενα ακομα άτομο που μπορει να βοηθήσει αν χρειαστεί ακόμα και μονο για την φυσική παρουσία,
Άντε να ξεκουνιωμαστε γιατι ο Καιρός γαρ εγγύς
Άντε να ξεκουνιωμαστε γιατι ο Καιρός γαρ εγγύς

-
Ένα φυλλάδιο αναρτημένο στο forum για κατέβασμα και μοίρασμα από τα μέλη. Θέλω να μοιράσω κάτι στο χώρο εργασίας μου και δεν ξέρω τι να τους δώσω..
http://dl.dropbox.com/u/556065/PiratePa ... R_CODE.pdf
http://dl.dropbox.com/u/556065/PiratePa ... O_gray.pdf
Τα links αυτά είναι από post στην ομάδα οπτικοακουστικού υλικού
viewtopic.php?f=93&t=1106
http://dl.dropbox.com/u/556065/PiratePa ... O_gray.pdf
Τα links αυτά είναι από post στην ομάδα οπτικοακουστικού υλικού
viewtopic.php?f=93&t=1106
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες