γιατί έγινα πειρατής-video

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

γιατί έγινα πειρατής-video

Δημοσίευσηαπό James » 13 Μαρ 2012, 21:01

γιατί έγινα πειρατής.
promo video youtube
http://www.youtube.com/watch?v=EsWu5X_b ... e=youtu.be

Έφτιαξα αυτό το video με κείμενο από το μέλος μας jake langster.
Περιμενω και τα δικά σας, αν έχετε άλλες ιδέες πείτε μου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Thermaikos

Re: γιατί έγινα πειρατής-video

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 14 Μαρ 2012, 03:07

Πολυ ωραιο βιντεο.
Προτεινω να προβληθει την Κυριακη στη διασκεψη της Θεσσαλονικης.
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

kdev

Δημοσίευσηαπό kdev » 14 Μαρ 2012, 13:07

συμφωνω απολυτα με Thermaiko
θα πρεπει να παιζουν τετοια video και γενικα στο internet

kchef

Δημοσίευσηαπό kchef » 14 Μαρ 2012, 18:41

Πολυ ωραίο. Σαφές, απλό και γεμάτο.

koskin53

Δημοσίευσηαπό koskin53 » 15 Μαρ 2012, 12:57

Το video από πλευράς περιεχομένου είναι πολύ καλό.
Θα ήθελα η παρουσίαση όμως από πλευράς εικόνας να μην είναι τοσο "σκοτεινή" και ο ήχος να μην είναι τόσο "καταθλιπτικός".

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 15 Μαρ 2012, 13:45

λοιπον απο πλευρας περιεχομενου ειναι καλο αλλα:

1) υπερβολικα μεγαλο και κουραζει, η διαφιμηση πρεπει να ειναι μικρη και καταλληλα συμπυκνωμενη ωστε να σε προκαλει να το ψαχνεις και να σου μενει στο μυαλο ακομη κι οταν τελιωσει
2) καταθλιπτικη μουσικη και εικονα, δεν εμπνεει αισιοδοξια για το μελλον κατι που πρεπει να εχει ενα πολιτικο κομμα. μην ξενχαμε χρωμα μας το πορτοκαλι. ζωηρο χρωμα και αισιοδοξο.

ισως καλο για να προσπαθουμε σε συζητησεις να προκαλεσουμε το ενδιαφερον σε νεα ατομα αλλα οχι για διαφιμηση λογο των παραπανω.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 15 Μαρ 2012, 15:25

agelos έγραψε:λοιπον απο πλευρας περιεχομενου ειναι καλο αλλα:

1) υπερβολικα μεγαλο και κουραζει, η διαφιμηση πρεπει να ειναι μικρη και καταλληλα συμπυκνωμενη ωστε να σε προκαλει να το ψαχνεις και να σου μενει στο μυαλο ακομη κι οταν τελιωσει
2) καταθλιπτικη μουσικη και εικονα, δεν εμπνεει αισιοδοξια για το μελλον κατι που πρεπει να εχει ενα πολιτικο κομμα. μην ξενχαμε χρωμα μας το πορτοκαλι. ζωηρο χρωμα και αισιοδοξο.

ισως καλο για να προσπαθουμε σε συζητησεις να προκαλεσουμε το ενδιαφερον σε νεα ατομα αλλα οχι για διαφιμηση λογο των παραπανω.

Μήπως μπερδευτηκατε ?
Δεν είναι διαφήμιση, είναι μεταφορά στο διαδίκτυο αυτών που πιστεύουν κάποιοι πειρατές,
Από αισθητικής πλευράς είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, η μουσική είναι cc αυτό μου ταίριαζε καλύτερα από αυτά που ήταν ελέυθερα διαθέσιμα, τουλάχιστον το τέλος δίνει το τόνο της αισοδοξίας.
Υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί όταν δημοσιοποιείται κάτι αν επέλεγα διαφορετικά θα έβαζα rory Gallagher moonchild
http://tinyurl.com/7msuvws
jamesppgr@riseup.net

Jake Lankster

Δημοσίευσηαπό Jake Lankster » 16 Μαρ 2012, 11:25

Πολύ ωραίο !!! Μπράβο... επίσης θα ήταν καλό να ενθαρύνουμε τέτοιες προσπάθειες και όχι να αρχίζουμε την κριτική είναι σκοτεινό ή μουσική δεν μου αρέσει και άλλα τέτοια όμορφα.
Γιατί αντί να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και το χρόνο κάποιου το μόνο που θα κερδίσουμε είναι ότι σίγουρα δεν θα ξανα ασχοληθει και θα τα παρατήσει...

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 16 Μαρ 2012, 11:40

Jake Lankster έγραψε:Πολύ ωραίο !!! Μπράβο... επίσης θα ήταν καλό να ενθαρύνουμε τέτοιες προσπάθειες και όχι να αρχίζουμε την κριτική είναι σκοτεινό ή μουσική δεν μου αρέσει και άλλα τέτοια όμορφα.
Γιατί αντί να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και το χρόνο κάποιου το μόνο που θα κερδίσουμε είναι ότι σίγουρα δεν θα ξανα ασχοληθει και θα τα παρατήσει...

σημασια δεν εχει μονο η κινηση αλλα και το αποτελεσμα. μην ξεχναμε οτι με την κριτικη ερχεται και η βελτιωση. ;)
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 16 Μαρ 2012, 11:46

agelos έγραψε:
Jake Lankster έγραψε:Πολύ ωραίο !!! Μπράβο... επίσης θα ήταν καλό να ενθαρύνουμε τέτοιες προσπάθειες και όχι να αρχίζουμε την κριτική είναι σκοτεινό ή μουσική δεν μου αρέσει και άλλα τέτοια όμορφα.

σημασια δεν εχει μονο η κινηση αλλα και το αποτελεσμα. μην ξεχναμε οτι με την κριτικη ερχεται και η βελτιωση. ;)

Το είχα πει στη διάσκεψη, ότι πρέπει όλοι να βλέπουμε τις προσπάθειες των συνπειρατών μία καλό μάτι, όσοι το θυμούνται....
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες