συντονιστική επιτροπή για την επιτροπη για το περιβαλλον

agelos

συντονιστική επιτροπή για την επιτροπη για το περιβαλλον

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Φεβ 2012, 19:34

ειπα φιλοι μου να ανοιξω εγω το θεμα για την συντονιστικη.
εδω γραφει οποιος θελει απο τα ατομα που εχουν δηλωσει συμετοχη στην επιτροπη να λαβει μερος και στην συντονιστικη επιτροπη της επιτροπης :P

μαζι με την υποψηφιοτητα κι εκτος αυτην θα ηθελα ολοι να γραψουμε την αποψη μας για τον αριθμο των μελων που θα την αποτελεσουν και ισως καποια εξτρα αρμοδιοτητα περαν του αυτονοητου (συντονισμος ατομων και ελεγχος ωστε να μην ξεφευγουμε εξω απο το εκαστωτε θεμα)

εγω θα προτεινω 3 μελη μιας και δεν ειμαστε και πολλα ατομα για την ωρα με επιλογη ισως αργοτερα να γινουν 5.
απο αρμοδιοτητες-υποχρεωσεις δεν εχω κατι αλλο να προτεινω.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και agelos, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

kailor

Re: συντονικη επιτροπή για την επιτροπη για το περιβαλλον

Δημοσίευσηαπό kailor » 27 Φεβ 2012, 20:08

+1 ψήφο απο μένα οποίος με θέλει.

Ωστόσο για αρμοδιότητες δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω.

Ωστόσο για μέλη μπορούν να είναι όσα θέλουν. Και άτομα που δεν είναι μέλη να μπορούν να πουν την άποψη τους.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 27 Φεβ 2012, 20:43

kailor έγραψε:
Ωστόσο για μέλη μπορούν να είναι όσα θέλουν. Και άτομα που δεν είναι μέλη να μπορούν να πουν την άποψη τους.

σωστος μονο που τα μη μελη απλα θα λενε τη γνωμη τους. τα μελη ομως θα μπορουν να ψηφισουν κι ολας. περιπεμνουμε κι αλλη συμμετοχη. να περασει και η καθαρα δευτερα να μπουμε σε σειρα :)
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό omissman » 28 Φεβ 2012, 14:04

μεσα κι' εγω, σαν μελος της ομαδας συντονισμου της Επιτροπης Περιβαλλοντος...
Συμφωνω σε τριμελη ομαδα με ενα Συντονιστη και βλεπουμε στη συνεχεια

εχω αναρτησει σε αλλο θεμα αποψεις για την λειτουργια της επιτροπης, θα τις μεταφερω ομως στο
" ωρα να ξεκινησουμε λοιπον " για να το μαζεψουμε ολο εκει...

Γιωργος
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 02 Μαρ 2012, 18:43

φιλοι μου καλησπερα. νομιζω οτι "απαιτειται" μια πρωτη συζητηση μεσω murble για αρχη που ειναι και ευκολο ωστε να γνωριστουμε και να μιλησουμε για καποια θεματα για αρχη. τι λετε? μπορουμε να το κανουμε για παραδειγμα το σαββατο στις 21:00??? τι λετε μπορουμε?

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 04 Μαρ 2012, 11:29

δυστυχως δεν εγινε η συναντηση. τα μελη που εχουν δηλωσει συμετοχη εχουν εξαφανιστει εντελος απο το foroum.

εχουμε 2 ατομα για αρχη που πιστευω οτι ειναι αρκετα ωστε να ξεκινησουμε./ φυσικα και η συντονιστικη δεν θα παραμεινουν οι ιδιοι για μια ζωη. οποιος λαοος θελει μπορει φυσικα να προταθει και να το συζητησουμε. μπορειτε εσεις οι 2 λοιπον να μιλησετε και να μας οργανωσετε λιγο. καποια πρωτη κουβεντα ισως? να μιλησουμε και για το προγραμμα ηλιος?

τι λετε?

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 04 Μαρ 2012, 11:54

Παιδιά συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά ξεκίνησα ένα θέμα στην επιτροπή για τις μεταφορές (χωρίς να συμμετέχω σε αυτή) που σχετίζεται και με το περιβάλλον:
viewtopic.php?f=104&t=636#p7353

Θεωρώ ότι και πολύ σημαντικό είναι ως ζήτημα, αλλά και μπορεί εύκολα να υπάρξει ομοφωνία για προτάσεις.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 04 Μαρ 2012, 19:54

Σε όσες πόλεις υλοποιήθηκαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα για τους ποδηλατόδρομους επιλέχτηκε η ακριβή λύση της κατασκευής υποδομών (γιατί άραγε;), ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορείς απλά να τραβήξεις μια γραμμή στο δρόμο και να χαράξεις τον ποδηλατόδρομο. Τελικά αυτοί οι ποδηλατόδρομοι αφέθηκαν στην τύχη τους από τους δήμους και λειτουργούν σε αρκετές περιπτώσεις ως πάρκινγκ. Σε αυτό συνέβαλε και η άσχημη νοοτροπία του Έλληνα - τους γράφω όλους στα παπάκια μου, παρκάρω όπου γουστάρω, χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο για να πάω μέχρι το περίπτερο κλπ, καθώς και σε αρκετές περιπτώσεις οι κακής ποιότητας αστικές συγκοινωνίες.

Αφιερωμένο σε όλους μας ένα σχετικό βίντεο από τους "βάρβαρους" της Δανίας: http://www.youtube.com/watch?v=FXw_t172BKY
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 05 Μαρ 2012, 01:50

agelos έγραψε:δυστυχως δεν εγινε η συναντηση. τα μελη που εχουν δηλωσει συμετοχη εχουν εξαφανιστει εντελος απο το foroum.

εχουμε 2 ατομα για αρχη που πιστευω οτι ειναι αρκετα ωστε να ξεκινησουμε./ φυσικα και η συντονιστικη δεν θα παραμεινουν οι ιδιοι για μια ζωη. οποιος λαοος θελει μπορει φυσικα να προταθει και να το συζητησουμε. μπορειτε εσεις οι 2 λοιπον να μιλησετε και να μας οργανωσετε λιγο. καποια πρωτη κουβεντα ισως? να μιλησουμε και για το προγραμμα ηλιος?

τι λετε?

συγγνωμη παιδες αλλα ενα τροχαιο ατυχημα που ειχα την 1/3 με κρατησε μακρυα... επανερχομαι ομως.

στελνω αμεσα σε ολα τα μελη της επιτροπης pm για να συντονιστουμε και να ορισουμε νεα διαδικτυακη συναντηση / συζητηση σχετικα με το αντικειμενο και το πλαισιο λειτουργιας της επιτροπης...

Γιωργος
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 06 Μαρ 2012, 12:02

περαστικα γιωργο. ολα θα γινου μην ανησυχεις. αναμενουμε μηνυμα για πρωτη τηλεδιασκεψη

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες