Συζήτηση για μείωση του χρόνου αδράνειας στο liquid

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Συζήτηση για μείωση του χρόνου αδράνειας στο liquid

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 30 Δεκ 2013, 17:13

τα έχω πει παλαιότερα θα τα ξαναπώ πηγαίνοντας στις 14 μέρες τον χρόνο αδράνειας υπάρχει ο κίνδυνος να παίρνονται αποφάσεις με 4-5 άτομα (καλά όχι ότι τώρα είναι και πολύ περισσότερα :lol: ) σε ένα πολύ πολύ μεγαλύτερο σύνολο μελών.
ηθικά πως στέκεται μια τέτοια απόφαση; (βέβαια αν δεν σας απασχολεί το θέμα - της ηθικής - γιατί είστε και υπεράνω, οκ!)
...δεν συζητάω για κρίσιμες αποφάσεις που μπορούν να παίρνονται σε ανύποπτο χρόνο, εν μέσω διακοπών ή να μην "διαφημίζετε" μια ψηφοφορία με αποτέλεσμα να μην παίρνει κανένας χαμπάρι και άλλα πολλά...
πάντως για καινούριο λειτουργικό δεν μου κάνει... :(

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Συζήτηση για μείωση του χρόνου αδράνειας στο liquid

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 17:27

Rainmaker έγραψε:τα έχω πει παλαιότερα θα τα ξαναπώ πηγαίνοντας στις 14 μέρες τον χρόνο αδράνειας υπάρχει ο κίνδυνος να παίρνονται αποφάσεις με 4-5 άτομα (καλά όχι ότι τώρα είναι και πολύ περισσότερα :lol: ) σε ένα πολύ πολύ μεγαλύτερο σύνολο μελών.
ηθικά πως στέκεται μια τέτοια απόφαση; (βέβαια αν δεν σας απασχολεί το θέμα - της ηθικής - γιατί είστε και υπεράνω, οκ!)
...δεν συζητάω για κρίσιμες αποφάσεις που μπορούν να παίρνονται σε ανύποπτο χρόνο, εν μέσω διακοπών ή να μην "διαφημίζετε" μια ψηφοφορία με αποτέλεσμα να μην παίρνει κανένας χαμπάρι και άλλα πολλά...
πάντως για καινούριο λειτουργικό δεν μου κάνει... :(

Όποιος νομίζει πως μπορεί να ασχοληθεί με τη πολιτική χωρίς να συμμετέχει σχεδόν καθημερινά στις διαδικασίες ζει σε άλλο κόσμο.
Η ψηφοφορίες 'διαφημίζονται' αυτόματα από το ίδιο το εργαλείο και μπαίνουν πάντα στο newsletter.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 17:36

Και ο αντίλογος σε αυτό που λες είναι ότι δεν έχεις προτείνει ούτε μία φορά ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαβούλευσης.

Μια φορά μόνο, είχες πει το φόρουμ. Το οποίο δεν κρατά στατιστικά οπότε δεν κάνει μιας και αυτό μόνο διαφάνεια δεν είναι...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 17:39

Δεν είδα καμιά ψηφοφορία για κάτι που δεν πέρασε να επαναλαμβάνετε . Υπάρχει και η λογική. Ο μόνος που επιμένει στα ίδια και στα ίδια είσαι εσύ και το φιλαράκι σου ο Rainmaker.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 17:39

agent3info έγραψε:
Petros έγραψε:Και ο αντίλογος σε αυτό που λες είναι ότι δεν έχεις προτείνει ούτε μία φορά ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαβούλευσης.

Μια φορά μόνο, είχες πει το φόρουμ. Το οποίο δεν κρατά στατιστικά οπότε δεν κάνει μιας και αυτό μόνο διαφάνεια δεν είναι...

Το σύστημα προτάθηκε, και ο μπασκίνας ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ!!!

Και εσύ δεν μου το δίνεις να το ξαναβάλω.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 30 Δεκ 2013, 17:45

θέλεις να σου δώσω ένα vm στον ωκεανό να το ανεβάσεις εκεί;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 17:48

agent3info έγραψε:
σου είπα, είναι 30MB. δώσε μου δικαίωμα upload στο σαιτ σου και θα ανεβάσω αυτό που μας έδωσε o μπασκινας.
τώρα αν τρέχει αυτό το πράγμα που μας έδωσε πριν τα διαγράψει όλα, να ρωτήσεις αυτόν καλύτερα.

Πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο .htaccess και δεν έχω ιδέα πως.
Βάλτε το κάπου να δούμε τι είναι καταρχήν....

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 30 Δεκ 2013, 17:54

Petros έγραψε:Και ο αντίλογος σε αυτό που λες είναι ότι δεν έχεις προτείνει ούτε μία φορά ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαβούλευσης.

δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα εγώ είχα κάνει πρόταση (αλλά δεν πέρασε γιατί συνδέθηκε με την απαράδεκτη ψηφοφορία στο φόρουμ επιλογής μέσου ψηφοφοριών) επειδή "έβλεπα" τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν ...
το παράξενο είναι ότι τώρα που έψαχνα την πρότασή μου την είχα βάλει στο wiki αλλά ως δια μαγείας είχε διαγραφεί όπως έχει διαγραφεί και η δεύτερη version μιας αλλαγής καταστικού που είχα γράψει.
Υπάρχει "κάποιος" που διαγράφει ότι δεν του αρέσει μέσα στο πειρατικό

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 30 Δεκ 2013, 18:03

Rainmaker έγραψε:

δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα εγώ είχα κάνει πρόταση (αλλά δεν πέρασε γιατί συνδέθηκε με την απαράδεκτη ψηφοφορία στο φόρουμ επιλογής μέσου ψηφοφοριών) επειδή "έβλεπα" τα προβλήματα που θα δημιουργούνταν ...
το παράξενο είναι ότι τώρα που έψαχνα την πρότασή μου την είχα βάλει στο wiki αλλά ως δια μαγείας είχε διαγραφεί όπως έχει διαγραφεί και η δεύτερη version μιας αλλαγής καταστικού που είχα γράψει.
Υπάρχει "κάποιος" που διαγράφει ότι δεν του αρέσει μέσα στο πειρατικό

Σώπα ρε "βροχοποιέ"!!!
Αυτά δεν συμβαίνουν εδώ μέσα!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Δεκ 2013, 18:06

Ναι, δεν πέρασε και παλάβωσες.
Στο wiki έχει χαθεί ότι γράφτηκε από το τελευταίο backup μέχρι το πέσιμο του σέρβερ.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες