Το Bitcoin έπιασε τα $629

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 06 Δεκ 2013, 23:01

omissman έγραψε:
James έγραψε:Ερώτηση κρίσεως : η συζήτηση γά πώληση των ΒΤC κράτησε καιρό, δεν ήταν κρυφή, γιατί δεν είπε κάποιος κάτι αντίθετο τότε?

Που και Ποτε ;
Γιατι εγω δεν την πηρα χαμπαρι ! Δεν ειμαι και υποχρεωμενος να παρακολουθω νυχθημερον το forum μηπως και μου ξεφυγει κατι !

Εξ αλλου, αυτο ειναι το θεμα ; στο forum παιρνονται οι αποφασεις για τη διαχειριση των οικονομικων του κομματος ;

Οσο για το γιατι δεν ειπε κανεις κατι αντιθετο ...ρωτα ολους τους υπολοιπους.
Βρε μηπως κι' αλλοι δεν το πηραν χαμπαρι;
Γιατι εγω εμαθα για τη συζητηση αυτη , που εγινε αρχες Φλεβαρη, μολις τον ...Οκτωβρη !

Πόσα ψέμματα, πόσες αδικίες θα συσσωρευτούν το ένα πάνω στο άλλο σε αυτό το κόμμα;
Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι ο κόπρος του Αυγεία!

http://www.pirateparty.gr/public/prakti ... ixdown.ogg

1:44:21

Τον οκτώβρη είπες;;;;;;;;;;;

marmara

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό marmara » 06 Δεκ 2013, 23:09

Ναι...και περιμένω πάλι τον μπασκίνα να έρθει και να διαγράψει την αλήθεια, όπως έχει ήδη κάνει τόσες και τόσες φορές.

Να το ξέρετε, το πρόβλημα του κόμματος δεν είναι ούτε ο ommisman, ούτε η φασίστρια ekfrasi, ούτε ο κάθε άμυαλος Phoebus .
Είναι η λογοκρισία του μπασκίνα.

Μέχρι τώρα, και όσο δεν ξοφλούσατε σε αυτόν στον οποίο "είχε δεσμευτεί προσωπικά", είχε μια ελάχιστη δικαιολογία να παραμένει στις ψηφιακές υποδομές ως ο αιώνιος και απόλυτος άρχων. H δικαιολογία είναι ότι, για την προσωπική του πάντα αξιοπιστία στον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε, παρέμενε για να διασφαλίσει ότι το κόμμα θα πληρώσει.

Αν μετά την εξόφληση των bitcoin και τον μηδενισμό του χρέους (που όλοι ελπίζουμε) εξακολουθεί ο μπασκίνας να παραμένει αιώνιος δραγουμάνος της πληροφορίας εδώ μέσα, δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία για αυτόν.

Από 99% πιθανότητα να είναι ασφαλτόπανο που θεωρούσαμε μέχρι τώρα, η πιθανότητα θα είναι πια 100%.

Μπασκίνα, ελπίζω όταν ξοφλήσει το κόμμα να ησυχάσουμε επιτέλους από εσένα. Πες στην εταιρία μονώσεων να σε αντικαταστήσει με κάποιον άλλο.

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 08 Δεκ 2013, 14:13

Phoebus έγραψε:
marmara έγραψε:
omissman έγραψε:
Οσον αφορα τα γραφομενα μου :
1. Δεν εχω αλλαξει καθολου αποψη για το bitcoin, απλουστατα προσπαθω να βρω τον τροπο να εκμεταλλευτει το κομμα καλυτερα τη συγκυρια.
2. Ακομα και να ειχα αλλαξει αποψη, δεν καταλαβα ! απαγορευεται να αλλαζει κανεις αποψη ; μονο οι νεκροι και οι κλινικα ηλιθιοι δεν μπορουν να αλλαξουν αποψη !

Μαλλον ομως δεν σε αφορα αυτο !
Μηπως ειμαστε "εκκλησια" και δεν τοχω καταλαβει ;;;

Ότι είμαστε εκκλησία, το ξέρουμε όλοι.

Αντιγράφω τις απόψεις του κύριου "μόνο οι οικονομικά ενήμεροι έχουν δικαίωμα ψήφου" omissman στις 10 Απρ 2013, τότε που είχε ήδη πουληθεί κομμάτι των coins από τον Phoebus.

viewtopic.php?f=148&t=4179&p=57221

omissman έγραψε:Αδριανε, διάβασε εδω viewtopic.php?f=145&t=4136&start=30
και μπες στο blog του techie chan και θα καταλαβεις οτι το bitcoin ειναι ηδη μια φουσκα και δεν αποκλειεται σε λιγο να σκασει.
Αν δεν κανω λαθος τωρα πρεπει ναχει φτασει στα 140 ~ 150 $ !!!

Εξ αλλου ο βαθμος δυσκολιας για την παραγωγη b/c ειναι τεραστιος...
Οπότε απλως θα ματαιοπονουμε.
Υπαρχει απ'οτι φαινεται αρκετη σπεκουλα γυρω απο αυτο.

Εκεί που μας στέλνει ο κύριος "μόνο οι οικονομικά ενήμεροι έχουν δικαίωμα ψήφου" omissman δεν είναι φυσικά ο λόγος του τρολλ geri. Παρατηρούμε απλά μια ακόμα περίπτωση λογοκρισίας και παραποίησης της αλήθειας από τον (κάθε) μπασκίνα. Αλλού μας έστελνε ο omissman τότε, αλλά τα λόγια αυτά δυστυχώς διαγράφηκαν.

Η ουσία είναι πάντως ότι, αφού ενημερώθηκε o omissman ότι πουλήθηκαν τα BCoins από τον Phoebus (με ευθύνη της ekfrasi, αφού αυτή ήταν υπεύθυνη και όχι το απλό μέλος Phoebus ) ήδη από τις 11/2/2013 στην συνεδρίαση της ΔΕ (1:44:21) και δεν αντέδρασε τότε, έχουμε επίσης και μια δήλωσή του omissman στις 10 απριλίου να λέει: "το bitcoin ειναι ηδη μια φουσκα και δεν αποκλειεται σε λιγο να σκασει"

Κατά τα άλλα υποστηρίζει ότι δεν θα τα πούλαγε ποτέ αν ήξερε ότι υπήρχαν, και ότι το έμαθε τον Οκτώβρη για την πώληση!!!!
:roll:

Και φυσικά, η πώληση των bcoins τον Φεβρουάριο του 2013 έγινε κάτω από το κλίμα "χανόμαστε οικονομικά, διαλύεται το κόμμα" που διακατέχει όλη την συζήτηση της ΔΕ, μετά από την οικονομική αναφορά του omissman . Ακούστε τη eκfrasi να λέει χαρακτηριστικά : "δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα, δεν θα υπάρχουμε σε ένα μήνα, χρεωκοπούμε!".

Τελικά μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι κάποιοι παίζουν θέατρο εδώ μέσα, και ότι είμαστε θεατές μιας κακοστημένης παράστασης με συνενοημένους ηθοποιούς;

Ναι λίγο πολύ αυτό ήταν το σκηνικό γιαυτό και ανοιξα θέμα στο φόρουμ με αυτό, και βοήθησα την ekfrasi να εξαργυρωθουν. Μιας και δεν είχα αλλα λεφτα να βάλω προσωπικά. Λίγο ότι να 'ναι, φασκει αντιφάσει και γύρω γύρω. Αν και συμφωνω μαζι του σε αλλα, - δε ξέρω τι να πω εδώ. Απλά το αφήνω ανοκτο να το δείτε οι ποιο παρατηρητικοί.

τι να δούνε;

το χάλι του συνεδρίου δεν το είδες;

δεν ντρέπονται 20 άτομα να έχουν το θράσος να αποφασίζουν για το καταστατικό;

ρεζίληδες!

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 08 Δεκ 2013, 14:56

Τωρα το παραλές, έτσι ψηφιστικε έτσι και έγινε. Ψήφισα για Αθηνα.. να έρθει κόσμος. Θεσ- σε αυτη την εποχη ειναι μακρια και ακριβά. Οπότε, ναι, 20 άτομα μπόρεσαν. Και εφόσον δεν μπορούμε ακόμη να ψηφίσουμε ηλεκτρονικά... αλλα είμαστε off-topic. Οποτε το λεμε αλλού.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 08 Δεκ 2013, 18:52

Phoebus έγραψε:Τωρα το παραλές, έτσι ψηφιστικε έτσι και έγινε. Ψήφισα για Αθηνα.. να έρθει κόσμος. Θεσ- σε αυτη την εποχη ειναι μακρια και ακριβά. Οπότε, ναι, 20 άτομα μπόρεσαν. Και εφόσον δεν μπορούμε ακόμη να ψηφίσουμε ηλεκτρονικά... αλλα είμαστε off-topic. Οποτε το λεμε αλλού.

Σοβαρά μιλάς;
Είναι συνέδριο κόμματος αυτό που είδαμε;

Εγώ τώρα γύρισα από ταβέρνα, με τους φίλους μου, και είμασταν 25 άτομα!!

Πρέπει απαραίτητα να μπει ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής, το οποίο μάλιστα είναι σύμφωνα με τον νόμο 200 άτομα!!!

Δεν μπορεί λοιπόν να μαζεύονται 20 άτομα και να έχουν το θράσος να λένε ότι είναι κόμμα και ότι μπορούν να αποφασίζουν, πόσο μάλλον για καταταστατικά θέματα και για θέματα αρχών!
Αυτό και αίσχος είναι, και παράνομο είναι στην τελική ανάλυση!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 08 Δεκ 2013, 23:01

marmara έγραψε:Εγώ τώρα γύρισα από ταβέρνα, με τους φίλους μου, και είμασταν 25 άτομα!!

1. ήμασταν (όχι είμασταν), ψηφίστηκε (όχι ψηφίστικε) καταστατικά (όχι καταταστατικά, 2-τα)
2. έχεις τόσους φίλους ?...κάνε δικό σου κόμμα !
3. ή παρ' τους αναθέσεις και έλα να μας αλλάξεις τα φωτα(-κια μέρες που είναι), και τα ψηφίσματα
4. στις 5 παρα 10 μ.μ γυρνάς από ταβέρνα ? είναι προχώ, αφού έχει και ιντερνετ η ταβέρνα για να μας παρακολουθείς
5. δεν σου έκοψαν την όρεξη, παρ' όλο που δεν σου άρεσε το συνέδριο ? (το τζατζίκι ήταν καλό ?)
6. τόσες ώρες στην ταβέρνα, έλα πες το....ήπιες λιγάκι παραπάνω !
7. έχουμε Δεκέμβρη γ@μησε και λίγο μην φύγει και αυτή η χρονιά και είσαι ακόμα παρθένος

Υ.Γ.
8. μου περίσσεψαν 2 μπαλάκια, έλα παρ' τα για το δέντρο σου
9. αν θες κι άλλα.....μπινελίκια ευχαρίστως να σε στολίσω πατόκορφα

......καλά Χριστούγεννα !!
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 08 Δεκ 2013, 23:18

Επειδή προφανώς ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ, μεταφέρθηκε αυτό το τόπικ
Το ξαναβάζω, και θα ήθιελα να μάθω το λόγο της μεταφοράς. Πέτρο εσύ το μετέφερες???

omissman έγραψε:
Οσον αφορα τα γραφομενα μου :
1. Δεν εχω αλλαξει καθολου αποψη για το bitcoin, απλουστατα προσπαθω να βρω τον τροπο να εκμεταλλευτει το κομμα καλυτερα τη συγκυρια.
2. Ακομα και να ειχα αλλαξει αποψη, δεν καταλαβα ! απαγορευεται να αλλαζει κανεις αποψη ; μονο οι νεκροι και οι κλινικα ηλιθιοι δεν μπορουν να αλλαξουν αποψη !

Μαλλον ομως δεν σε αφορα αυτο !
Μηπως ειμαστε "εκκλησια" και δεν τοχω καταλαβει ;;;

TROLL:Ότι είμαστε εκκλησία, το ξέρουμε όλοι.

Αντιγράφω τις απόψεις του κύριου "μόνο οι οικονομικά ενήμεροι έχουν δικαίωμα ψήφου" omissman στις 10 Απρ 2013, τότε που είχε ήδη πουληθεί κομμάτι των coins από τον Phoebus.

omissman έγραψε:Αδριανε, διάβασε εδω viewtopic.php?f=145&t=4136&start=30
και μπες στο blog του techie chan και θα καταλαβεις οτι το bitcoin ειναι ηδη μια φουσκα και δεν αποκλειεται σε λιγο να σκασει.
Αν δεν κανω λαθος τωρα πρεπει ναχει φτασει στα 140 ~ 150 $ !!!

Εξ αλλου ο βαθμος δυσκολιας για την παραγωγη b/c ειναι τεραστιος...
Οπότε απλως θα ματαιοπονουμε.
Υπαρχει απ'οτι φαινεται αρκετη σπεκουλα γυρω απο αυτο.

TROLL: Εκεί που μας στέλνει ο κύριος "μόνο οι οικονομικά ενήμεροι έχουν δικαίωμα ψήφου" omissman δεν είναι φυσικά ο λόγος του τρολλ geri. Παρατηρούμε απλά μια ακόμα περίπτωση λογοκρισίας και παραποίησης της αλήθειας από τον (κάθε) μπασκίνα. Αλλού μας έστελνε ο omissman τότε, αλλά τα λόγια αυτά δυστυχώς διαγράφηκαν.

Η ουσία είναι πάντως ότι, αφού ενημερώθηκε o omissman ότι πουλήθηκαν τα BCoins από τον Phoebus (με ευθύνη της ekfrasi, αφού αυτή ήταν υπεύθυνη και όχι το απλό μέλος Phoebus ) ήδη από τις 11/2/2013 στην συνεδρίαση της ΔΕ (1:44:21) και δεν αντέδρασε τότε, έχουμε επίσης και μια δήλωσή του omissman στις 10 απριλίου να λέει: "το bitcoin ειναι ηδη μια φουσκα και δεν αποκλειεται σε λιγο να σκασει" TO LINK ΤΟΥ Ηχητικού: http://www.pirateparty.gr/public/prakti ... ixdown.ogg

Κατά τα άλλα υποστηρίζει ότι δεν θα τα πούλαγε ποτέ αν ήξερε ότι υπήρχαν, και ότι το έμαθε τον Οκτώβρη για την πώληση!!!!
:roll:

Και φυσικά, η πώληση των bcoins τον Φεβρουάριο του 2013 έγινε κάτω από το κλίμα "χανόμαστε οικονομικά, διαλύεται το κόμμα" που διακατέχει όλη την συζήτηση της ΔΕ, μετά από την οικονομική αναφορά του omissman . Ακούστε τη eκfrasi να λέει χαρακτηριστικά : "δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα, δεν θα υπάρχουμε σε ένα μήνα, χρεωκοπούμε!".

Τελικά μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι κάποιοι παίζουν θέατρο εδώ μέσα, και ότι είμαστε θεατές μιας κακοστημένης παράστασης με συνενοημένους ηθοποιούς;
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 08 Δεκ 2013, 23:31

James έγραψε:Επειδή προφανώς ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ, μεταφέρθηκε αυτό το τόπικ
Το ξαναβάζω, και θα ήθιελα να μάθω το λόγο της μεταφοράς. Πέτρο εσύ το μετέφερες???

Είχατε πιάσει κουβέντα του γιατί και πως έγινε ό,τι έγινε σε γενικό νήμα για την τιμή του bitcoin και ορθότατα μεταφέρθηκε.

Υποθέτω ότι γνωρίζετε πως να δουλεύετε σε message board, κάντε άλλο θέμα σε σχετική κατηγορία περί οικονομικών του κόμματος κι συζητήστε το...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 08 Δεκ 2013, 23:40

Η συζήτηση έπρεπε να είχε διασπαστεί από καιρό, με το να σβήνουμε και τα σωστά του troll , του δίνουμε πάτημα να λέει αυτά που λέει.
Δε πας να ξεκουραστείς ή είσαι στο τραίνο?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

marmara

Δημοσίευσηαπό marmara » 09 Δεκ 2013, 01:11

James έγραψε:Επειδή προφανώς ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ, μεταφέρθηκε αυτό το τόπικ

Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είναι κάποιος, έτσι ώστε μετά από τόσους τόνους λογοκρισίας που έχουν πέσει εδώ μέσα από το σουηδικό λόμπι, από την δημιουργία αυτού του φόρουμ των πειρατών, ακόμα να πιστεύει ότι γίνονται ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ!

ε; πόσο;

δεν περίμενα τίποτα παραπάνω από εσένα, κύριε james....είναι γνωστό το iq μπιφτεκιού που έχεις.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! ξέρουν πολύ καλά γιατί το διέγραψαν, και σε διαβεβαιώνω ότι έχουν διαγράψει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ πράγματα.
Τα οποία απλούστατα δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις, λόγω της χαμηλής αντίληψης και της έλλειψης κριτικής ικανότητας που σε χαρακτηρίζουν.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες