Here's Johnny...VOL 1

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Here's Johnny...VOL 1

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 09 Οκτ 2013, 14:21

Μετα απο πολυμηνη απουσια αποφασισα να κανω μια αναρτηση οχι για αυτα που γινονται στο εσωτερικο του κοματος αλλα λιγο εξω απο αυτο,στην παραδιπλα πορτα για την ακριβεια,στο αποκομμα.Τωρα θα μου πουν καποιοι ελα ρε αδερφε γιατι ασχολησε με τετοια υποκειμενα δεν εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να κανουμε;Δεν θα διαφωνησω μαζι τους αλλα οταν αφηνεις μια κατασταση να διαιωνιζεται με αυτον τον τροπο και κυριως με τον λογο που εκφερουν οι συγκεκριμενοι τοτε θα ερθει μια μερα που θα πρεπει να τους αντιμετωπισεις μονο και μονο για να καταρριψεις τις γελοιοτητες που προπαγανδιζουν δεξια και αριστερα.

Ξεκιναω με τις κατηγοριες που διατυπωθηκαν για πολλοστη φορα εναντιον μελους της Ε.Δ για συναγελασμο(sic) με ακροδεξιους κυκλους και ποδηγετηση απο μυστικες υπηρεσιες :? .Τι να πω στο 15χρονο που ανακαλυψε μια τετοιου μεγεθους συνομωσια περα απο ενα τεραστιο ευγε παιδι μου και εις ανωτερα και ας λενε οι κακιες γλωσσες.

Συνεχιζοντας και μετα απο μια μικρη περιηγηση στο διαδικτυο διαβασα πραγματα απιστευτα απο τους (κακην κακως)διαγραφεντες φωστηρες που ξεκινανε απο το πως εχουμε εξαπατησει ως κομμα τους ψηφοφορους μας μεχρι για το σιωνιστικο σχεδιο για τον αφανισμο του εθνους μας και τους ψεκασμους που μας κανουν :mrgreen:

Το καλυτερο βεβαια ειναι πως γινεται η διαπραγματευση απο τους ηθικα αμεμπτους να βρεθουν 100 νοματαιοι να υπογραψουν ωστε να ιδρυθει επιτελους το κομμα που θα σωσει την υφηλιο απο την βεβαιη καταστροφη ... οι VETO7.

Καλα ολα αυτα και αστεια ομως δεν αργει η ωρα που θα πρεπει να ξεχωρισουμε και να ξεκαθαρισουμε την θεση μας στο ευρυ κοινο με τους εν λογω κυριους μια που με τις ασυναρτησιες που γραφουν και που κανουν θα βρεθουμε απολογουμενοι λογω συνωνυμιας και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα.

Δεν ηθελα να σας κουρασω και δεν εγραψα ολα οσα επεσαν στην αντιληψη μου.Επιτηδες ειναι στην χαλαρη και οχι στην πολιτικη συζητηση.

Υ.Γ.Εξαιρετικο ενδιαφερον και το προτεινω σε οσους ξενυχτανε ειναι το μπλογκ τους οπου θα μπορουσε καλλιστα να ειναι διαχειριστης ο Χαρδαβελας

Υ.Γ.2 Το κειμενο ειναι οσο σοβαρο ηταν ανθρωπινος δυνατον να ειναι με βαση το θεμα.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες