Ένα μικρό δείγμα για το πως λειτουργούν.....

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Ένα μικρό δείγμα για το πως λειτουργούν.....

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Αύγ 2013, 17:36

οι εταιρείες που κατά τα άλλα διατυμπανίζουν πως "κόπτονται" για τα πνευματικά (και όχι μόνο) δικαιώματα:
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231260788

Εν ολίγοις:
Χρησιμοποίησαν, αυθαίρετα, κύτταρα κάποιας ασθενούς, τα "καλλιέργησαν", τα όποια κέρδη από αυτή τη διαδικασία τα οικειοποιήθηκαν και
έκαναν τα κορόιδα, σχετικά με την συμβολική έστω διάολε, αναγνώριση από που προέρχονται τα συμπεράσματά τους και συνεπώς τα κέρδη τους!!
(Μην μου πει κανείς πως από αυτή τη διαδικασία δεν έβγαλαν κέρδος!!!!)

Αυτοί, οι ίδιοι άνθρωποι, που σέρνουν στα δικαστήρια τον κάθε πιτσιρικά για εκατό παράνομα κατεβασμένα MP3, χρησιμοποίησαν,
χωρίς να πάρουν ποτέ την τυπική έστω άδεια από τους συγγενείς, κάτι κορυφαίο από τα προσωπικά δεδομένα του αρρώστου: Τα κύτταρά του!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ!!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ένα μικρό δείγμα για το πως λειτουργούν.....

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 08 Αύγ 2013, 17:44

....... Οι συγγενείς δε, δεν μιλούν για αποζημίωση αλλά .......... Για απλή αναγνώριση και μνεία στις από εδώ και πέρα εργασίες.
Μπείτε λίγο στην διαδικασία να σκεφτείτε πως θα είχε αντιδράσει η EMI σε κάτι αντίστοιχο που θα έθιγε τα "δικαιώματά" της!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες