Εικόνες...

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Εικόνες...

Δημοσίευση από ekfrasi »

Μου αρέσουν πολύ τα infographics...

Τα νούμερα (εκτός των εκλογών_ δεν είναι απόλυτα)
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Είναι για το 2012 αν και νομίζω ότι τον Φλεβάρη ο μπλε κύκλος θα μικρύνει και θα είναι πιο κοντά στον κόκκινο.

Αυτό το 6.1 με απασχολεί πολύ όπως καταλαβαίνετε...

Και μέσα στις εικόνες και μια πρόταση για σκέψη...
Όταν κάποιος γράφεται και πιστοποιείται πληρώνει αμέσως και παίρνει "κάρτα μέλους" (στην υλοποίηση θέλω ιδέες :idea: - πλαστική/ψηφιακή/κτλ) και έχει ένα ID για ΟΛΑ. και οι 4 κύκλοι γίνονται 1.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
enros

Re: Εικόνες...

Δημοσίευση από enros »

Πολύ καλό!
enros

Δημοσίευση από enros »

ekfrasi έγραψε: Όταν κάποιος γράφεται και πιστοποιείται πληρώνει αμέσως και παίρνει "κάρτα μέλους" (στην υλοποίηση θέλω ιδέες :idea: - πλαστική/ψηφιακή/κτλ) και έχει ένα ID για ΟΛΑ. και οι 4 κύκλοι γίνονται 1.
Σε καμιά περίπωση!

Διορθώνω:
Όταν κάποιος πιστοποιείται παίρνει ψηφιακή "κάρτα μέλους", και οι 4 κύκλοι γίνονται 1!

Είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που θα σας σώσει ως κόμμα. Ότι άλλο να κάνετε, και όσο προσπαθήσετε να συνδέσετε το δικαίωμα ψήφου με λεφτά ή με εγγραφή-δήλωση πειρατικών φρονημάτων, τόσο το κόμμα σας θα εξακολουθεί να πηγαίνει για βρούβες.

Μιλάω έτσι, και πιστεύω εκφράζω και τους 32000 ψηφοφόρους που (ορθά) απαξιούν μέχρι τώρα να προσεγγίσουν ένα φασιστικής εμπνεύσεως δημιούργημα που συνδέει το ιερό δικαίωμα της ψήφου με χρήματα ή με δήλωση φρονημάτων.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

ekfrasi έγραψε:
Όταν κάποιος γράφεται και πιστοποιείται πληρώνει αμέσως και παίρνει "κάρτα μέλους" (στην υλοποίηση θέλω ιδέες :idea: - πλαστική/ψηφιακή/κτλ) και έχει ένα ID για ΟΛΑ. και οι 4 κύκλοι γίνονται 1.
Προσωπικά θα πρότεινα μια smart card. Αλλά πρέπει να υπολογιστεί και πόσα θα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας κάρτας.
enros

Δημοσίευση από enros »

kailor έγραψε:
ekfrasi έγραψε:
Προσωπικά θα πρότεινα μια smart card. Αλλά πρέπει να υπολογιστεί και πόσα θα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας κάρτας.
H smart card είναι καλή λύση, αν περιέχει και τα κλειδιά μέσα. Θα πρέπει όμως να δοθούν προδιαγραφές, αφού θα πρέπει να έχει το κάθε μέλος το δικαίωμα να την φτιάξει από μόνος του βάζοντας τα δικά του κλειδιά μέσα. Και το κόμμα να φτιάχνει κάρτες και να φορτώνει ζευγάρια κλειδιών μόνο για όσους δεν γνωρίζουν το πως.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

enros έγραψε:
kailor έγραψε:
ekfrasi έγραψε:
H smart card είναι καλή λύση, αν περιέχει και τα κλειδιά μέσα. Θα πρέπει όμως να δοθούν προδιαγραφές, αφού θα πρέπει να έχει το κάθε μέλος το δικαίωμα να την φτιάξει από μόνος του βάζοντας τα δικά του κλειδιά μέσα. Και το κόμμα να φτιάχνει κάρτες και να φορτώνει ζευγάρια κλειδιών μόνο για όσους δεν γνωρίζουν το πως.
και αυτό που λες γίνεται, αλλά πολύ ελάχιστοι ίσως και κανένας δεν θα φτιάξει μόνος του την κάρτα. Αφού χρειάζεται ειδικό μηχάνημα.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

ekfrasi έγραψε: Και μέσα στις εικόνες και μια πρόταση για σκέψη...
Ένα γραφικό στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας (αν συμφωνηθεί αυτό),εκτύπωση από όποιον θέλετε (εκτυπωτή έγχρωμο laser,τυπογράφο,ή άλλη πρόταση...).
Ένα χρώμα διαφορετικό (με ίδιο ή άλλο γραφικό) ανά έτος για γρήγορη επιβεβαίωση οικονομικής ενημερότητας
Συμπληρώνονται τα στοιχεία και το ID από τον υπεύθυνο που έχει τις λίστες "Λαγκάρντ" :lol:
Αναλαμβάνω την πλαστικοποίηση δωρεάν και την επιστροφή της "κάρτας μέλους"στα κεντρικά ή στο ίδιο το μέλος (αν μου δοθεί ταχ.διεύθυνση).

Υ.Γ...@Κομπειλάδας ...είχε μία άλλη παρεμφερή πρόταση (παλαιότερα) που περιείχε και μαγνητική ταινία νομίζω(απόκρυψη/διασφάλιση απορρήτου προσωπικών δεδομένων),ας το αναλύσει ο ίδιος που το γνωρίζει προφανώς καλύτερα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
pav

Δημοσίευση από pav »

Σας παρακαλώ, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για smart ή memory cards, να σιγουρευτούμε όλοι ότι συμφωνούμε στο τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε με αυτήν. Εσείς τι σκέφτεστε ότι θα κάνουμε με μια τέτοια κάρτα;
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Αποψη μου ειναι ότι δε χρησιμεύει η Id card , όσο μία ηλεκτρονική ταυτότητα , ένα ψηφιακό μοναδικό αποτύπωμα του κάθε μέλους.(υλοιποίηση δεν σκέφτηκα ακόμα)
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
enros

Δημοσίευση από enros »

-mesitiko- έγραψε:
ekfrasi έγραψε: Και μέσα στις εικόνες και μια πρόταση για σκέψη...
Ένα γραφικό στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας (αν συμφωνηθεί αυτό),εκτύπωση από όποιον θέλετε (εκτυπωτή έγχρωμο laser,τυπογράφο,ή άλλη πρόταση...).
Ένα χρώμα διαφορετικό (με ίδιο ή άλλο γραφικό) ανά έτος για γρήγορη επιβεβαίωση οικονομικής ενημερότητας
Συμπληρώνονται τα στοιχεία και το ID από τον υπεύθυνο που έχει τις λίστες "Λαγκάρντ" :lol:
Αναλαμβάνω την πλαστικοποίηση δωρεάν και την επιστροφή της "κάρτας μέλους"στα κεντρικά ή στο ίδιο το μέλος (αν μου δοθεί ταχ.διεύθυνση).

Υ.Γ...@Κομπειλάδας ...είχε μία άλλη παρεμφερή πρόταση (παλαιότερα) που περιείχε και μαγνητική ταινία νομίζω(απόκρυψη/διασφάλιση απορρήτου προσωπικών δεδομένων),ας το αναλύσει ο ίδιος που το γνωρίζει προφανώς καλύτερα.

To ζήτημα δεν είναι η χρωματική εκτύπωση της κάρτας, αλλά τα δεδομένα που αυτή θα φέρει στο μαγνητικό ή smartcard κομμάτι της.

Όταν λέω δεδομένα, εννοώ το δημόσιο και το ιδιωτικό κλειδί τα οποία θα αποτελούν την ηλεκτρονική ταυτότητα του κάθε πειρατή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”