mankasp έγραψε:Εμαιλ πήγε και στην γυναίκα μου ή οποία δεν το έχει δώσει το εμαιλ της πουθενά παρά μόνο για την εγγραφή της στο κόμμα.
Το piratenfreunde.org πιθανότατα έχει υποκλέψει τα εμαιλ των μελών.
αν έχει συμβεί αυτό......φωτία και τσεκούρι!
mankasp έγραψε:Εμαιλ πήγε και στην γυναίκα μου ή οποία δεν το έχει δώσει το εμαιλ της πουθενά παρά μόνο για την εγγραφή της στο κόμμα.
φέρνω και την φωτιά και το τσεκούρι!drafte έγραψε:mankasp έγραψε:Εμαιλ πήγε και στην γυναίκα μου ή οποία δεν το έχει δώσει το εμαιλ της πουθενά παρά μόνο για την εγγραφή της στο κόμμα.
![]()
![]()
Εννοώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να μπουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποδειχτεί ο ένοχος.kailor έγραψε:φέρνω και την φωτιά και το τσεκούρι!drafte έγραψε:mankasp έγραψε:Εμαιλ πήγε και στην γυναίκα μου ή οποία δεν το έχει δώσει το εμαιλ της πουθενά παρά μόνο για την εγγραφή της στο κόμμα.
![]()
![]()
Βάζεις το κεφάλι σου ???
και εγώ εννοώ ότι σε έχω βαρεθεί να τρολλάρεις παντού και να επεμβαίνεις και παντού!drafte έγραψε:
Εννοώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να μπουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποδειχτεί ο ένοχος.
Βρέθηκε ο ένοχοςdrafte έγραψε:
Εννοώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να μπουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποδειχτεί ο ένοχος.
Νομίζω πρέπει να χάσει κάθε θέση ευθύνης για τουλάχιστον 3 μήνες.Κομπειλάδας έγραψε: Φταίω λοιπόν εγώ και ζητάω συγνώμη για την αβλεψία μου, έπρεπε να προσέξω περισσότερο.