Για οσους πιστευουν οτι ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
gounara

Για οσους πιστευουν οτι ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι

Δημοσίευση από gounara »

http://www.wind.awmn.net/?page=nodes&node=10130

ο ενας κομβος μου στο ΑΜΔΑ 24/h απο το 2006

http://www.wind.awmn.net/?page=nodes&node=14978

ο δευτερος απο το 2008 24/h

και το δικτυο των freespot που εχουμε στησει μεσω της ΕΛΛΑΚ

http://www.cloudtrax.com/overview2.php?id=awmn-freespot
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Για οσους πιστευουν οτι ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι

Δημοσίευση από baskin »

Δεν είπαμε για εσένα... :D
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

Ψηφιακά αναλφάβητος πειρατής δεν υπάρχει. Να ξεχωρίζουμε τα επίπεδα γνώσης από την άγνοια. Είναι σαν να λέμε ότι αναλφάβητος δεν είναι αυτός που δεν ξέρει γράμματα, αλλά αυτός που δεν ξέρει να απαγγείλει απέξω την Οδύσσεια...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
gounara

Δημοσίευση από gounara »

baskin έγραψε:Δεν είπαμε για εσένα... :D
Το ξερω :D
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

Vassilis Perantzakis έγραψε:Ψηφιακά αναλφάβητος πειρατής δεν υπάρχει. Να ξεχωρίζουμε τα επίπεδα γνώσης από την άγνοια. Είναι σαν να λέμε ότι αναλφάβητος δεν είναι αυτός που δεν ξέρει γράμματα, αλλά αυτός που δεν ξέρει να απαγγείλει απέξω την Οδύσσεια...
Θα επιθυμούσα διακαώς το κόμμα να υιοθετήσει ως επίσημη θέση την άποψή σου Βασίλη, γιατί τυγχάνω ... "επίτιμος" αναλφάβητος και έχω προφανώς αυξημένο ενδιαφέρον περί αυτού. Αν μάλιστα βρεθεί ένας τρόπος το κόμμα να τοποθετηθεί και σε ένα άλλο θέμα, αυτό της ηλικίας, θα ήταν το καλύτερο για μένα, που αισθάνομαι πολύ άσχημα ως παράγοντας ανόδου του μέσου ηλικιακού όρου στα ... ύψη.
Επιτέλους το κόμμα πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι πολιτικό κόμμα ή ποδοσφαιρική ομάδα ή εξειδικευμένο ινστιτούτο τεχνολογιών αιχμής.
Και επειδή δεν θέλω να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, θα τονίσω ότι μιλάω σοβαρά, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ και στα δύο αυτά ζητήματα μερικές φορές νιώθω κάποιου είδους διάκριση που χωρίς υπερβολή αρχίζει να αγγίζει τα όρια κάποιου είδους υφέρποντος φασισμού.
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Μιχάλη
Θεωρώ ότι άδικα αισθάνεσαι έτσι.
φορές νιώθω κάποιου είδους διάκριση που χωρίς υπερβολή αρχίζει να αγγίζει τα όρια κάποιου είδους υφέρποντος φασισμού.
Δεν έχω αφουγκραστεί κάτι τέτοιο.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

James έγραψε:Μιχάλη
φορές νιώθω κάποιου είδους διάκριση που χωρίς υπερβολή αρχίζει να αγγίζει τα όρια κάποιου είδους υφέρποντος φασισμού.
Δε θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να σου αποδείξω με στοιχεία την άποψή μου, γιατί θα χρειαστεί να κάτσω να σου μαζέψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις που το δείχνουν πεντακάθαρα και για μένα αυτό είναι δύσκολο.
Αυτό που αυτή τη στιγμή μπορώ εύκολα να σου πω, (κι αν θέλεις το πιστεύεις) είναι ότι αυτή η ανάρτησή μου δεν έχει να κάνει τόσο με προσωπικό μου θέμα, γιατί εγώ δεν έχω επί της ουσίας κανένα πρόβλημα με αυτά, αλλά με όλα αυτά που λέγονται και αναδίδονται στις διάφορες πλατφόρμες (κυρίως στο φόρουμ) το κόμμα είναι που βλάπτεται και γίνεται απωθητικό για πολλούς, πράγμα που δυστυχώς το έχω εισπράξει συστηματικά όταν κάνω προσπάθεια για να πείσω πολίτες να έρθουν κοντά μας.
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

James έγραψε:Μιχάλη
Ίσως αναφέρεται στην άποψη μου πως οι αρνητικά προκατειλημμένοι προς οποιαδήποτε ψηφιακή πλατφόρμα, και οι μόνιμοι επικριτές που καταδικάζουν αδιάκριτα κάθε ψηφιακό μέσο ως "δύσκολο" και "άδικο για τους υπόλοιπους" δεν έχουν θέση ανάμεσα στους πειρατές, όχι σαν επιβαλλόμενο κομματικό αποκλεισμό αλλά ως αυταπόδεικτη αλήθεια.

Αυτό που αισθάνεται ως "υφέρποντα φασισμό" ΑΚΑ τεχνοφασισμό κατά ΣΥΡΙΖΑ και τους πάσης φύσης neo-luddites*, εγώ αισθάνομαι σαν απειλή για τους πειρατές σαν κίνημα. Παλιές ιδεοληψίες που αλλοιώνουν το νόημα της κίνησης. Και δεν είναι θέμα ηλικίας ανθρώπινης αλλά ηλικίας της νοοτροπίας. Σεβαστή κάθε άποψη αλλά πειρατές χωρίς τεχνολογικά μέσα είναι σαν φυστικοβούτυρο από πεπόνι.

Και φυσικά ακόμα δεν έχω ακούσει εναλλακτικές για την ψηφιακή πλατφόρμα. Δύσκολο το ένα, βαριέμαι το άλλο, τι θα κάνει ο αγράμματος συνταξιούχος για να μας μάθει το παρακάτω, πέρα από ευχολόγια πως πρέπει να μας μάθουν όλοι, δεν ακούω με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει αυτό. Πέρα από το να πάρουμε σβάρνα τις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες και να λέμε μπούρδες περί "νέου λειτουργικού" σε κόσμο που δεν ξέρει και δεν τον απασχολεί να μάθει καν, τι είναι το λειτουργικό σαν έννοια.

*Neo-Luddism is a personal world view opposing many forms of modern technology.

** Luddites

***Neo-Luddism
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Αυτό που αυτή τη στιγμή μπορώ εύκολα να σου πω, (κι αν θέλεις το πιστεύεις) είναι ότι αυτή η ανάρτησή μου δεν έχει να κάνει τόσο με προσωπικό μου θέμα, γιατί εγώ δεν έχω επί της ουσίας κανένα πρόβλημα με αυτά, αλλά με όλα αυτά που λέγονται και αναδίδονται στις διάφορες πλατφόρμες (κυρίως στο φόρουμ) το κόμμα είναι που βλάπτεται και γίνεται απωθητικό για πολλούς, πράγμα που δυστυχώς το έχω εισπράξει συστηματικά όταν κάνω προσπάθεια για να πείσω πολίτες να έρθουν κοντά μας.
Μιχάλη το κόμμα προσπαθεί να προκρίνει την ψηφιακή συμμετοχή. Τέρμα. Δεν θα κάνουμε κλαδικές και συγκεντρώσεις. Τέρμα. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό (και δεν έχει να κάνει με τεχνοφασισμό (sic)) καλύτερα να πάει αλλού.

Ψηφιακή συμμετοχή, σημαίνει ψηφιακή συμμετοχή. Αν θέλαμε να ακολουθήσουμε το πρότυπο δράσης και οργάνωσης του παλαιοκομματικού συστήματος, δεν θα ήμασταν εδώ. Η ψηφιακή συμμετοχή λοιπόν, θέλει και διάθεση. Την έλλειψη διάθεσης κατακρίνουμε, όχι την έλλειψη γνώσεων.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

Η ψηφιακή επανάσταση συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις, οι οποίες δημιουργούνται σε ρυθμούς που η κοινωνία και κυρίως το πολιτικό σύστημα αδυνατούν να προσαρμοστούν.
http://www.pirateparty.gr/idrytiki-diakiriksi/
https://twitter.com/e_kastrinakis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”