- show-disclaimer.jpg (47.39 KiB) Προβλήθηκε 4663 φορές
Θεωρίες συνωμοσίας
Re: Θεωρίες συνωμοσίας
Episode IV, A NEW HOPE
It is a period of civil war. Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire. During the battle, Rebel spies managed to steal secret plans to the Empire’s ultimate weapon, the DEATH STAR, an armored space station with enough power to destroy an entire planet. Pursued by the Empire’s sinister agents, Princess Leia races home aboard her starship, custodian of the stolen plans that can save her people and restore freedom to the galaxy….
It is a period of civil war. Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire. During the battle, Rebel spies managed to steal secret plans to the Empire’s ultimate weapon, the DEATH STAR, an armored space station with enough power to destroy an entire planet. Pursued by the Empire’s sinister agents, Princess Leia races home aboard her starship, custodian of the stolen plans that can save her people and restore freedom to the galaxy….
Το κόμμα είναι σε άσχημη κατάσταση.
Είναι κατευθυνόμενο από την σατανική Δ.Ε.
Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι, είναι ότι η Δ.Ε. είναι κι αυτή κατευθυνόμενη, από την Ε.Δ.
Η Ε.Δ., η μαύρη δύναμη του διαστήματος, ο φόβος και ο τρόμος των πανταχού παρών πειρατών, είναι κι αυτή κατευθυνόμενη από μία αρχαία, μυστικιστική ομάδα, που έχει ξεχαστεί πια από τα μυαλά των ανθρώπων, ακριβώς όπως της αρέσει.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
την ΟΜΑΔΑ ΙΤ
Η ομάδα ΙΤ, που με τα τρία μόνιμα μέλη της, τον Στράτο, τον Γιάννη, τον Ανδριανό που δεν είναι αρκετά πειρατής και παραιτήθηκε, κινούν τα νήματα του γαλαξία. Κάπου κάπου εμφανίζεται και ο μουλωχτός.
Ένα κοινό μυστικό υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδας ΙΤ... όλοι το ξέρουν αλλά κανείς δεν το ομολογεί...
Είναι όλοι τους κατευθυνόμενοι από τον...
Είναι κατευθυνόμενο από την σατανική Δ.Ε.
Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι, είναι ότι η Δ.Ε. είναι κι αυτή κατευθυνόμενη, από την Ε.Δ.
Η Ε.Δ., η μαύρη δύναμη του διαστήματος, ο φόβος και ο τρόμος των πανταχού παρών πειρατών, είναι κι αυτή κατευθυνόμενη από μία αρχαία, μυστικιστική ομάδα, που έχει ξεχαστεί πια από τα μυαλά των ανθρώπων, ακριβώς όπως της αρέσει.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
την ΟΜΑΔΑ ΙΤ
Η ομάδα ΙΤ, που με τα τρία μόνιμα μέλη της, τον Στράτο, τον Γιάννη, τον Ανδριανό που δεν είναι αρκετά πειρατής και παραιτήθηκε, κινούν τα νήματα του γαλαξία. Κάπου κάπου εμφανίζεται και ο μουλωχτός.
Ένα κοινό μυστικό υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδας ΙΤ... όλοι το ξέρουν αλλά κανείς δεν το ομολογεί...
Είναι όλοι τους κατευθυνόμενοι από τον...
-
SilindeElendil
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Θελω και αλλο.....φωναξε και τον Σιμο και βγαλτε το σε συνεχειες 
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Οι κεντρικοί μας χαρακτήρες
Στράτος - Ο δικαστής Ανδριανός - Ο ιδεολόγος Γιάννης - Ο χρήσιμος
Στράτος - Ο δικαστής Ανδριανός - Ο ιδεολόγος Γιάννης - Ο χρήσιμος
Παύλος - Κωμικό στοιχείο
Μανώλης - Για να βγάζει δουλειά
????????????????????????
Μπορώ να παίξω την Leia; Κι εγώ από την ΙΤ υποκινούμαι.
-
SilindeElendil
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Μα καλα ουτε κομπαρσος δεν παιζω εγω;Θα σε παω στην ΕΔ 
Dura lex...Sed lex
Μη μιλάς, γιατί θα σε κάνω Jar-JarSilindeElendil έγραψε:Μα καλα ουτε κομπαρσος δεν παιζω εγω;Θα σε παω στην ΕΔ