ΠΡΟΤΑΣΗ

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Απάντηση
Rainmaker

ΠΡΟΤΑΣΗ

Δημοσίευση από Rainmaker »

Δεν βαφτίζουμε αυτήν την εβδομάδα "εβδομάδα τρολαρίσματος" να ανοίξουμε και όλους τους χώρους του φορουμ να τρολάρουν και τα μη μέλη ελεύθερα παντού. μόνο μια εβδομάδα τον χρόνο έχουν περάσει τέσσερις μέρες μείναν άλλες τρεις συνεχίστε με τρελούς ρυθμούς... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΠΡΟΤΑΣΗ

Δημοσίευση από baskin »

Μ' αρέσει!!!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
SilindeElendil

Δημοσίευση από SilindeElendil »

Rainmaker έγραψε:Δεν βαφτίζουμε αυτήν την εβδομάδα "εβδομάδα τρολαρίσματος" να ανοίξουμε και όλους τους χώρους του φορουμ να τρολάρουν και τα μη μέλη ελεύθερα παντού. μόνο μια εβδομάδα τον χρόνο έχουν περάσει τέσσερις μέρες μείναν άλλες τρεις συνεχίστε με τρελούς ρυθμούς... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στις 21/12/2012 οπως ολοι ξερετε ειναι η τελευταια μερα του κοσμου οποτε τι σημασια εχει τι θα κανουμε. :D
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
baskin

Δημοσίευση από baskin »

SilindeElendil έγραψε:Στις 21/12/2012 οπως ολοι ξερετε ειναι η τελευταια μερα του κοσμου οποτε τι σημασια εχει τι θα κανουμε. :D
Θα δολοφονήσει όλη την ΙΤ (σιγά το πράμα 4 άτομα είμαστε) ο apolimer;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
agelos

Δημοσίευση από agelos »

εγω θα ελεγα να το κλεισουμε 1 μηνα. ελεος με το χαλι που επικρατει. ολοι εγκρινιαζουν και κανεις να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια. (κι εγω μεσα)
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
koslibpro

Δημοσίευση από koslibpro »

ναι ναι να διοργανωσουμε και πειρατικο event στις 21 του μηνα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”