Αίτημα Δ.Ε. προς την Ι.Τ.

Τακτική ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα στο κόμμα.
ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Αίτημα Δ.Ε. προς την Ι.Τ.

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 05 Δεκ 2012, 19:03

Θα σας παρακαλούσαμε να αναλάβετε την υλοποίηση των κάτωθι:

Α.
Διαγραφή από την βάση των μελών των:

Σ.Α. η Rainmaker στο φόρουμ
Α. Π. ή pappasadrian στο φόρουμ

και οι 2 έχουν ζητήσει την παραμονή τους στο φόρουμ ως απλά μέλη του, με τα ίδια username, παρακαλούμε να γίνει σεβαστό.

B.
Σύμφωνα με το θέλημα του ίδιου:

1. Την διαγραφή από το mailing list της Δ.Ε. του Α. και από ότι άλλο έχει πρόσβαση σε σχέση με την Δ.Ε.
Η παραίτηση του από την Δ.Ε. έγινε αποδεκτή.

2. Την διαγραφή του Α. από την ομάδα Ι.Τ., του mailing list της και όλων των προσβάσεων του σε συστήματα του κόμματος.

Παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία του για παράταση της χρήσης του προσωπικού email που έχει στο @pirateparty.gr μέχρι να κάνει τις απαραίτητες μεταφορές και να παραληφθεί ο κωδικός μετά.

Την παραλαβή των κωδικών του:
.α) youtube
.β) twitter
.γ) operator στο irc
για τους οποίους δήλωσε ότι κατέχει μοναδικούς κωδικούς
Την παραλαβή του αντιγράφου της βάσης των μελών

Επισυνάπτουμε τις δηλώσεις της εθελούσιας παραίτησης και αποχώρησης τους, βάση του 3.15 άρθρου του καταστατικού.

Γ.
Για να προχωρήσει το κόμμα στην αίτηση επίσημης έγγραφης αποδοχής της παραίτησής του, σύμφωνα με το τελευταίο email του (που παρατίθεται στο τέλος) θα παρακαλούσαμε την άμεση υλοποίηση των παραπάνω.

Δ.
Θα παρακαλούσαμε να έχει και μία ενημέρωση το σώμα των μελών για την κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ σχετικά με την ασφάλεια των συστημάτων του κόμματος.

Διοικούσα Επιτροπή του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας .

---------- Forwarded message ----------
From: **************** <********************>
Date: 2012/11/26
Subject: Διαγραφή από μέλος του Κόμματος
To: de@pirateparty.gr
Cc: ed@pirateparty.gr

Σας υποβάλω την παραίτηση - διαγραφή μου από μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας, ζητώ συγνώμη αν σας ταλαιπώρησα με τον άλφα ή βήτα τρόπο έγινε άθελα μου από παρεξήγηση δική μου για το τι αντιπροσωπεύουν οι Πειρατές.
και ξανά σας ζητάω συγνώμη!

Σ. Α. η Rainmaker στο φόρουμ

From: ************** <******************>
Date: 2012/12/2
Subject: Παραίτηση κλπ.
To: Διοικούσα Επιτροπή <de@pirateparty.gr>
Cc: ed@lists.pirateparty.gr, "it@lists.pirateparty.gr" <it@lists.pirateparty.gr>

Καλησπερα στην ΔΕ, (και στην ΕΔ και ΙΤ που λαμβανουν αυτην την επιστολη με cc)

Βαρεθηκα. Παιζουμε τον σκυλο με την γατα.
Εχω αρχισει να αμφισβητω την κριτικη μου ικανοτητα με τα πραγματα που γινονται στους πειρατες.

Καταθετω την παραιτηση μου
1) απο την Διοικουσα Επιτροπη
2) απο την ομαδα ΙΤ, και ολα τα καθηκοντα μου σε αυτην
3) απο μελος του κομματος πειρατων ελλαδας.

αυτη ειναι η απλη γραπτη δηλωση μου, βασει της παραγραφου 3.15 του καταστατικου, και ζητω την αμεση αποδοχη και εφαρμογη της αποφασης μου, χωρις καθυστερησεις, συζητησεις, email, τηλεφωνα, μπυρες, κλπ.

Εκκρεμότητες που αφηνω στην μεση:

Α) θεματα ΔΕ
Α.1) το θεμα του ερωτηματολογιου προς τα μελη.

Β) θεματα ΙΤ
Β.1) εχω κωδικους μονο εγω για:
Β.1.α) youtube
Β.1.β) twitter
Β.1.γ) operator στο irc
B.2) έχω ενα αντιγραφο της βασης των μελων στον υπολογιστη μου. πιθανολογω εχει αλλο ενα ο Παναγοπουλος.

Θα παραμεινω σε επικοινωνια με την ΙΤ για μερικες μερες, για να μεταφερω οτι κωδικους και αρχεια χρειαζεται. Ειμαι στην διαθεση της ΔΕ ή/και για να επιβεβαιωσει οτι θα σβησω με μη αναστρεψιμο τροπο απο τον υπολογιστη μου την βαση των μελων, αφου την μεταβιβασω σε καποιον αλλον.
Επισης ζητω παρακαλώ να μεινει αυτος ο λογαριασμος email ανοιχτος για λιγες ημερες, για να προλαβω να μεταφερω το αρχειο, τις επαφες και τις εγγραφες μου αλλου.
Επισης ζητω να παραμεινει ο λογαριασμος μου στο φορουμ, ως μη μελος.

Κλεινοντας, εκφραζω την εντονη ανησυχια μου για την πορεια των πειρατων στην Ελλαδα. Οσο γινονται διαδικασιες κατω απο το τραπεζι, το κομμα οδευει να γινει ενα ακομα κομμα, μεσα σε ολα τα αλλα. εγω δεν ειμαι (ημουν) για αυτο εδω.

Οταν
α) θα περασει η πραγματικη εξουσια στο σωμα των μελων, με ενα αξιοπρεπες εργαλειο και μια ανωτερη τεχνικα μεθοδο ληψης αποφασεων
β) αρχισει το κομμα να ασχολειται με τις αρχες του, οπως αυτες εκφραστηκαν το 2006 απο τους σουηδους
γ) φυγει η παλια/παλαιοκομματικη γενια απο το προσκηνιο του κομματος
Τοτε θα επιστρεψω.

Μεχρι τοτε ειμαι πειρατης. Στην ζωη. Στον τιτλο δεν με νοιαζει.
Ραντεβου online

From: ****************** <*************************>
Date: 2012/12/2
Subject: Re: Παραίτηση κλπ.
To: Διοικούσα Επιτροπή <de@pirateparty.gr>
Cc: ed@lists.pirateparty.gr, "it@lists.pirateparty.gr" <it@lists.pirateparty.gr>

ΥΓ: συγγνωμη, ξεχασα να αναφερω το θεμα της διαγραφης Σ., η οποια τεχνικα δεν εγινε.

From: *************** <****************************>
Date: 2012/12/5
Subject: Σχετικα με την παραίτησή μου
To: info@pirateparty.gr

Καλησπερα,

Αιτουμαι να μου αποστείλετε επίσημη έγγραφη αποδοχή της παραίτησής μου, όπου θα βεβαιώνονται τα εξης:
η παραίτησή μου από την Διοικούσα Επιτροπή
η διαγραφή μου απο το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
η ολοκληρωτική μου αποσύνδεση από κάθε εργαλείο, πλατφορμα, και μέσο επικοινωνίας του κόμματος, πλην του λογαριασμού μου στο φόρουμ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Π.Α.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες