Συνέδριο-η νίκη του ιερατείου - τρολλοσυζητηση

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
random
Επικοινωνία:

Συνέδριο-η νίκη του ιερατείου - τρολλοσυζητηση

Δημοσίευσηαπό random » 04 Νοέμ 2012, 23:27

Ο κανόνας των 2/3 για τα νέα άρθρα στο καταστατικό, γιατί δεν ψηφίστηκε από τα 2/3, αλλά θεωρήθηκε δεδομένος;;;;;

Τα 20 οργανωμένα άτομα-φιλαράκια-κολητοί, που με τον πραξικοπηματικό κανόνα των 2/3 μπλόκαραν τα νέα άρθρα του καταστατικού και οδήγησαν το πειρατικό στην συντήρηση του παλιού καταστατικού, θα με βρούν μπροστά τους.

Ο πόλεμος μου ως ανώνυμος ενάντια στο σώμα των επωνύμων (κατά πλειοψηφία ηλίθιων και ψώνιων) που αποτέλεσαν το σώμα των πειρατών του 1ου συνεδρίου, όπως και κυρίως ενάντια σε αυτα τα οργανωμένα 20 άτομα, θα είναι μέχρις εσχάτων.

Εν΄ολίγης, για μένα αυτό το συνέδριο των 60, αλλά και το καταστατικό που προέκυψε από αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ισχύ και ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση (όχι μόνο ηθικά, αλλά και με την στενή έννοια του νόμου, και καλώ οποιοσδήποτε επώνυμος θέλει, ας ρωτήσει και κάποιον δικηγόρο για την ισχύ του άρθρου 13.1 ).

Το ιερατείο ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, αλλά θα καταλήξει να τρώει τις ίδιες του τις σάρκες, σαν τον ουροβόρο όφι. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και δεν θα ανεχτώ ουτε εγώ, ούτε φαντάζομαι και οι υγιώς σκεπτόμενοι ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι πολίτες, τους 20 αυτούς "πειρατές" να εξακολουθούν να ψεύδονται και να διαστρεβλώνουν την έννοια της άμεσης δημοκρατίας.

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Re: Συνέδριο-η νίκη του ιερατείου.

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 05 Νοέμ 2012, 00:16

διάβασε εδώ τις πρώτες μου αντιρρήσεις ----> http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=158&t=2477
περίμενε να ξημερώσει να μπουν όλοι και διαβάσουν η να γραψουν . για την ώρα καταλαβαίνω οτι έχω τουλάχιστον 1 συνοδοιπόρο πειρατή πλάι μου για να παλέψουμε για σωστά πράγματα και ιδέες
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 00:23

Τους έχουν πάρει χαμπάρι, χάρις τον αγώνα πολλών επωνύμων και ανωνύμων. Η πρώτη αντίδραση του κόσμου, είναι να τσιμπάει στην ελπίδα που του δίνουν. Η δεύτερη αντίδραση του κόσμου όταν βλέπει τέτοια καραγκιοζιλίκια και τέτοιες ψεύτικες ελπίδες σαν αυτές των "πειρατών", είναι να την κάνει για άλλες παραλίες. Γιαυτό άλλωσε ξεφούσκωσαν και από 400 αρχικά μέλη, έχουν μείνει μόνο ο πυρήνας των 20 και καμιά 40 αφελείς.

Η δικιά μου όμως δεύτερη αντίδραση είναι διαφορετική από αυτή του πολύ του κοσμου, δεν φεύγω όταν βλέπω το ψέμμα. Κάθομαι μπάστακας και τσιμπούρι , μέχρι να τους ξεβρακώσω τελείως.

Και όταν μιλάμε για το ψέμμα των "πειρατών", μιλάμε για το χειρότερο ψέμμα, το ψέμμα ύβρις! Ψεύδονται προς την δημοκρατία. Γιατί όσο για το ιερατείο η δημοκρατία είναι ο απόλυτος εχθρός, άλλο τόσο για μένα η δημοκρατία είναι θρησκεία. Και την θρησκεία μου δεν αφήνω κανέναν να την προσβάλει.

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 05 Νοέμ 2012, 00:50

Απλά φίλε, πρέπει να καταλάβεις, οτι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρεις.
Υπάρχει μείζον πρόβλημα, αλλά σε καμμία περίπτωση όπως το θέτεις, υπάρχει πρόβλημα ιδεολογικό.
Βάλε δίπλα στα ονόματα αυτών που βγήκαν γιά ΔΕ τον αριθμό των αναρτήσεων τους στο φόρουμ και θα γελάσουμε όλοι
7, 62, 87, 100, 130, 327, 1468 .............
Το ιερατείο έτσι όπως το ορίζεις δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 00:58

To ιερατείο υπάρχει, και είναι καρφωμένο στον εγκέφαλο κάποιων. Μαλλόν είναι καρφωμένο και στον δικό σου εγκέφαλο, αφού σε έχουν κάνει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ιερατείο.

Σε παρακαλώ, πριν αρχίσεις τις θεωρείες για την ανυπαρξία του ιερατείου, να απαντήσεις στην πρώτη ερώτησή μου:

Ο κανόνας των 2/3 για τα νέα άρθρα στο καταστατικό, γιατί δεν ψηφίστηκε από τα 2/3 του σώματος των επωνύμων, αλλά θεωρήθηκε δεδομένος;;;;;

Θα σου απαντήσω εγώ. Δεν ψηφίστηκε, με σκοπό να προστατεψει το καταστατικό, το οποίο γράφτηκε από το ιερατείο. Και για το σκοπό αυτό,την προστασία και την συντήρηση της θέλησης του ιερατείου όπως καταγράφεται στο καταστατικό, για το σκοπό αυτό 20 οργανωμένοι, με το ιερατείο καρφωμένο στον εγκέφαλό τους να τους κατευθύνει, επέβαλαν χωρίς ψηφοφορία τον κανόνα των 2/3, στους υπολοιπους 40 αφελείς.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και random, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά

Zekvyrin

Δημοσίευσηαπό Zekvyrin » 05 Νοέμ 2012, 01:07

Αν και δεν θα ήθελα το 1ο μου post μετά το συνέδριο να ήταν αυτό.. αλλά θέλω να απαντήσω, με 1 ερώτηση.

Τέθηκε θέμα προς ψήφιση το "2/3";
Οποιοδήποτε μέλος μόνο του θα μπορούσε να θέσει θέμα/πρόταση, αλλά δεν έγινε...

Να θυμίσω ότι και αλλαγές στο σύνταγμα γίνονται με αυξημένη πλειοψηφία, και υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό..

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 01:10

Zekvyrin έγραψε:Αν και δεν θα ήθελα το 1ο μου post μετά το συνέδριο να ήταν αυτό.. αλλά θέλω να απαντήσω, με 1 ερώτηση.

Τέθηκε θέμα προς ψήφιση το "2/3";
Οποιοδήποτε μέλος μόνο του θα μπορούσε να θέσει θέμα/πρόταση, αλλά δεν έγινε...

Να θυμίσω ότι και αλλαγές στο σύνταγμα γίνονται με αυξημένη πλειοψηφία, και υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό..

Δεν χρειάζεται να τεθεί θέμα, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (δηλαδή οι 40 αφελείς του συνεδρίου) ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Το άρθρο 13.1 (το οποίο το ιερατείο διέγραψε πιά με μεγάλη ανακούφιση, αφού απειλούσε την κυριαρχία του) έλεγε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑ ΑΨΗΦΙΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Κατά συνέπεια κατά την διάρκεια του πρώτου συνεδρίου, ο κανόνας των 2/3 που προστατεύει ένα καταστατικό που δεν έχει ακόμα ψηφιστεί από κανέναν, είναι πέρα για πέρα άκυρος.

Αυτό, να είσαι σίγουρος, το γνώριζαν πολύ καλα οι 20 οργανωμένοι, και σας το πέρασαν κάτω από το τραπέζι, χωρίς καν να το καταλάβετε.

Άρα όταν σας λέω αφελείς, το λέω από ευγένια, στην πραγματικότητα είσαστε κάτι πολύ χειρότερο.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 01:27

Δεν είμαι μέλος των πειρατών, αλλά αν ήμουν και με κοροϊδεύανε έτσι, θα κατέφευγα στην δικαιοσύνη για ακύρωση του συνεδρίου.

Zekvyrin

Δημοσίευσηαπό Zekvyrin » 05 Νοέμ 2012, 01:39

Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον δεν κατάλαβες. Θα μπορούσε να τεθεί είτε ως πρόταση για τροποποίηση του καταστατικού, είτε ακόμα ως θέμα προς ψήφιση "επί της διαδικασίας" από κάποιον παρευρισκόμενο. Απ'όσο γνωρίζω, δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα (διορθώστε με από το προεδρίο αν κάνω λάθος).

Επίσης, ακόμα και λάθος να είναι το 2/3, θα υπάρχουν (ελπίζω) και άλλα συνέδρια όπου αυτό μπορεί να αλλάξει. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι που να αποδειχτεί λάθος μέσα σε όλα αυτά που ψηφίσαμε σήμερα. Δεν είναι κανείς αλάθητος. Νομίζω ανεξαιρέτως όλοι όσοι ψηφίσαμε, είδαμε και αποφάσεις με τις οποίες συμφωνούσαμε και αποφάσεις όπου διαφωνούσαμε. Κανείς νομίζω δεν "πέτυχε" 100%.

Ο χρόνος θα δείξει, και θα έχουμε ευκαιρίες να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 05 Νοέμ 2012, 01:40

Zekvyrin έγραψε:Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον δεν κατάλαβες. Θα μπορούσε να τεθεί είτε ως πρόταση για τροποποίηση του καταστατικού, είτε ακόμα ως θέμα προς ψήφιση "επί της διαδικασίας" από κάποιον παρευρισκόμενο. Απ'όσο γνωρίζω, δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα (διορθώστεμε το προεδρίο αν κάνω λάθος).

Επίσης, ακόμα και λάθος να είναι το 2/3, θα υπάρχουν (ελπίζω) και άλλα συνέδρια όπου αυτό μπορεί να αλλάξει. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι που να αποδειχτεί λάθος μέσα σε όλα αυτά που ψηφίσαμε σήμερα. Δεν είναι κανείς αλάθητος. Νομίζω ανεξαιρέτως όλοι όσοι ψηφίσαμε, είδαμε και αποφάσεις με τις οποίες συμφωνούσαμε και αποφάσεις όπου διαφωνούσαμε. Κανείς νομίζω δεν "πέτυχε" 100%.

Θα έχουμε ευκαιρίες να τα διορθώσουμε.

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!ΠΟΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ!!!!!

δεν αντέχεστε!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και random, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες