Για τράβα στο occupy athens, θα έχεις πάρα πολύ δουλειά να κάνεις...
Το λίνκ: https://athens.indymedia.org/front.php3 ... id=1411937
Έτσι και δεν πας να δουλέψεις θα φανείς ότι είσαι ψεύτικος.
παραδέξου το ότι μας γουστάρεις σαν κόμμα πειρατών....ergoil έγραψε:μα.... όλο λόγια είναι εκεί πέρα, ψηφιακές πλατφόρμες ψηφοφορίας μηδέν. Επιχειρηματολαγνία και μπουρδολογία αλά manos_ στυλ.
Εδώ τουλάχιστον υπάρχει το (αισχρό κατά τα άλλα) λικουιντ, από το τίποτα όμως κάτι είναι και αυτό!![]()
Άσε βέβαια που αν στείλεις μήνυμα στο occupy, περνάει από λογοκρισία πριν δημοσιευτεί.![]()
Δηλαδή βρε βλάμη, όταν κοπεί το ρεύμα η δημοκρατία "σου" καταρρέει;ergoil έγραψε:μα.... όλο λόγια είναι εκεί πέρα, ψηφιακές πλατφόρμες ψηφοφορίας μηδέν. Επιχειρηματολαγνία και μπουρδολογία αλά manos_ στυλ.
Στο έχει απαντήσει ο μπασκιν. Κάτι με ρουτερ και φωτοβολταικά αν θυμάσε. Από αλτσχάιμερ πως πας;laskaris_vasilis έγραψε:Δηλαδή βρε βλάμη, όταν κοπεί το ρεύμα η δημοκρατία "σου" καταρρέει;ergoil έγραψε:μα.... όλο λόγια είναι εκεί πέρα, ψηφιακές πλατφόρμες ψηφοφορίας μηδέν. Επιχειρηματολαγνία και μπουρδολογία αλά manos_ στυλ.
Επειδή μιλάς με ηλεκτρολόγο, τα φωτοβολταϊκά δεν μου λένε τίποτα!!!!! Βλά...(δίμηρε)!!!!ergoil έγραψε:Στο έχει απαντήσει ο μπασκιν. Κάτι με ρουτερ και φωτοβολταικά αν θυμάσε. Από αλτσχάιμερ πως πας;laskaris_vasilis έγραψε:Δηλαδή βρε βλάμη, όταν κοπεί το ρεύμα η δημοκρατία "σου" καταρρέει;ergoil έγραψε:μα.... όλο λόγια είναι εκεί πέρα, ψηφιακές πλατφόρμες ψηφοφορίας μηδέν. Επιχειρηματολαγνία και μπουρδολογία αλά manos_ στυλ.![]()
για να υπάρχει ψηφιακή δημοκρατία χρειάζεται δίκτυο.laskaris_vasilis έγραψε:Επειδή μιλάς με ηλεκτρολόγο, τα φωτοβολταϊκά δεν μου λένε τίποτα!!!!! Βλά...(δίμηρε)!!!!ergoil έγραψε:Στο έχει απαντήσει ο μπασκιν. Κάτι με ρουτερ και φωτοβολταικά αν θυμάσε. Από αλτσχάιμερ πως πας;laskaris_vasilis έγραψε:
Δηλαδή βρε βλάμη, όταν κοπεί το ρεύμα η δημοκρατία "σου" καταρρέει;![]()
Ακόμα και με Αλτσχάιμερ, έχω τέτοια πείρα που δεν μπερδεύομαι!!!
Επί της ουσίας δεν απαντάς: Όταν κοπεί το ρεύμα (ψηφιακών πλατφορμών γαρ) τι κάνει η "δημοκρατία" σου;
α δηλαδή έτσι και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα π.χ. σε κάποια οικογένεια και της κόψουν το ρεύμα για κάποιους μήνες, αυτή τι θα κάνει...ergoil έγραψε: για να υπάρχει ψηφιακή δημοκρατία χρειάζεται δίκτυο.
για να υπάρχει δίκτυο χρειάζονται ρουτερς και υπολογιστές.
υπάρχουν ρούτερς και υπολογιστές που δουλεύουν με πολύ χαμηλή κατανάλωση, και μπορούν να τροφοδοτηθούν με φωτοβολταικά.
άρα για να σταματήσει το ρεύμα, πρέπει να σταματήσει ο ήλιος.
και στην τελική, κάνε και λίγο ποδήλατο να φορτίσεις το λαπτοπ σου, για να μπορείς να ψηφίσεις και να μην θεωρηθείς νεκρός!
συγνώμη αλλά η άμεση δημοκρατία δεν στηρίζεται στον ψηφιακό κόσμο, ο ψηφιακός κόσμος είναι ένα εργαλείο. όλα ξεκινάνε από τους δήμους και σε επίπεδο δήμων μπορεί εύκολα να μαζευτεί ο κόσμος και να αποφασίζει. όσο για τις μεγάλες αποφάσεις τις χώρας (που γενικά δεν είναι τόσες πολλές απλά εχουν μαζευτεί πολλές γιατί δεν έχουμε κάνει για πολλά χρόνια τίποτα) έτσι κι αλλιώς ενδείκνεται το δημοψήφισμα.kailor έγραψε: και εάν υπάρξει λέμε τώρα πρόβλημα με όλη την ΔΕΗ και κόψουνε το ρεύμα σε ολόκληρες πόλεις ή απλώς πάνε σε απεργία και κατεβάσουν τους διακόπτες για κανά μήνα. τι θα γίνει? για κανά μήνα τι θα κάνουμε? πως θα αποφασίζουμε - συζητάμε - ψηφίζουμε?
για αυτό λέω και για πως θα αποφασίζουμε - συζητάμε - ψηφίζουμε? δηλαδή όπως το κάναμε μέχρι τώρα. με τον παραδοσιακό τρόπο...Rainmaker έγραψε:συγνώμη αλλά η άμεση δημοκρατία δεν στηρίζεται στον ψηφιακό κόσμο, ο ψηφιακός κόσμος είναι ένα εργαλείο. όλα ξεκινάνε από τους δήμους και σε επίπεδο δήμων μπορεί εύκολα να μαζευτεί ο κόσμος και να αποφασίζει. όσο για τις μεγάλες αποφάσεις τις χώρας (που γενικά δεν είναι τόσες πολλές απλά εχουν μαζευτεί πολλές γιατί δεν έχουμε κάνει για πολλά χρόνια τίποτα) έτσι κι αλλιώς ενδείκνεται το δημοψήφισμα.kailor έγραψε: και εάν υπάρξει λέμε τώρα πρόβλημα με όλη την ΔΕΗ και κόψουνε το ρεύμα σε ολόκληρες πόλεις ή απλώς πάνε σε απεργία και κατεβάσουν τους διακόπτες για κανά μήνα. τι θα γίνει? για κανά μήνα τι θα κάνουμε? πως θα αποφασίζουμε - συζητάμε - ψηφίζουμε?