Να αφήσω μια "καλησπέρα";

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
SNM

Να αφήσω μια "καλησπέρα";

Δημοσίευσηαπό SNM » 04 Ιούλ 2012, 22:34

Ελαφρώς παραπλανητικός ο τίτλος. Δεν είναι μόνο μια "καλησπέρα", αλλά και ένα "καλώς σας βρήκα." Όπως και να το κάνουμε, δε γίνεται να είναι όλα στον τίτλο.

Ονομάζομαι Σωτήρης κι αισίως άρχισα να μετράω σε -άντα. Και την 7η Μαΐου και την 17η Ιουνίου, είχατε την ψήφο μου στην Περιφέρεια Αττικής. Επιφυλάσσομαι για εγγραφή προς το παρόν - μετά την τελευταία μου εγγραφή σε κάποιο πολιτικό φορέα το 2002 (Νέα Δημοκρατία, εάν ενδιαφέρεστε) και την άρον άρον αποχώρησή μου μόλις εξάντλησα τα περιθώρια "υπομονής" περί το 2006, είμαι λίγο πιο επιφυλακτικός με ενεργές συμμετοχές (αν και ποτέ δεν έπαψα να έχω ενεργή σκέψη, γνώμη και άποψη), θα μου το συγχωρήσετε ελπίζω.

Δεν έχω δει κάποιο παρόμοιο post, όσο κοίταξα τριγύρω, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάτι τέτοιο. Μια πρώτη γνωριμία, αν θέλετε. Δε θα σας ζαλίσω με προσωπικές απόψεις ακόμα. Άλλωστε, από προσωπική εμπειρία, πολύ λίγοι θα είχαν παρεμφερείς απόψεις ενάντια σε τόσα καθημερινά φαινόμενα, χωρίς να ανήκουν στο χώρο του εξτρεμισμού είτε δεξιώθεν είτε αριστερώθεν. Θα τονίσω όμως, ότι μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι ένα τέτοιο κίνημα είναι το πλησιέστερο που μπορώ να βρω σε μια άσπρη μέρα, και το πλησιέστερο στις απόψεις μου. Και, γιατί όχι, το πλησιέστερο σε μια πανευρωπαϊκή αλλαγή.

Απλά ν'αφήσω μια καλησπέρα από μένα, λοιπόν, ένα καλώς σας βρήκα κι ένα καλή συνέχεια. Γιατί επιβάλλεται συνέχεια, σ'ένα τέτοιο εγχείρημα μαζικής αναδιάρθρωσης. Θα τα πούμε και στο μέλλον, μέσω του forum, ελπίζω! 8-)
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Να αφήσω μια "καλησπέρα";

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Ιούλ 2012, 23:04

Καλώς ήρθες!!

Απλά να σε ενημερώσω ότι σαν εγγεγραμμένο, επιβεβαιωμένο μέλος, θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες διαβούλευσης και εργασίας που δοκιμάζουμε για τα μέλη, πέραν των ανοιχτών στο κοινό.

Μπορείς να δεις περισσότερα για τις πλατφόρμες εδώ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

SNM

Δημοσίευσηαπό SNM » 04 Ιούλ 2012, 23:39

Σ'ευχαριστώ.

Το γνωρίζω ήδη γενικά, έχω κάνει αρκετές βόλτες unregistered (ιδιαίτερα πριν τις εκλογικές διαδικασίες) κι έχω διαβάσει τις ανακοινώσεις, καθώς και κάποιες από τις συζητήσεις επιγραμματικά (συμπεριλαμβανομένων κάποιων που αναφέρονταν στο ότι υπάρχουν περιοχές μόνο για μέλη - που είναι απολύτως αναγκαίο, κατά την άποψή μου).

Απλά τώρα πήρα την απόφαση να γίνω λίγο πιο ενεργός απ'το "διαβάζω, αποφασίζω, ψηφίζω." Θα δω μέχρι που.

Σ'ευχαριστώ για το link πάντως, στο wiki δεν είχα φτάσει μέχρι στιγμής. ;)
- Τάδε έφη Σωτήρης.
~~~
Don't mistake my attitude towards you for my character. My character is who I am. My attitude depends on what you are.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Ιούλ 2012, 23:44

Πολύ δουλειά με τις πλατφόρμες για εργασία και διαβουλεύσεις (Kουμπάσο και Liquid Feedback) έγινε μετά τις εκλογές. Ενημερώσου και ότι χρειαστείς ρώτα, άφοβα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες