Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες έχω να μεγάλο δίλημμα και θα ήθελα την γνώμη σας. Εγώ προσωπικά θέλω να πάω να ψηφίσω όπως και έκανα και τις προηγούμενες εκλογές, αλλά σε αυτές τις επαναληπτικές δεν θα αντέξω πάλι να κάτσω τόσες πολλές ώρες επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή και τακτικό μέλος(στις 6 Μαϊού ήμουν 17 ώρες) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ..... οπότε τι κάνουμε?
ΥΓ: Αφήστε βεβαία ότι ήμασταν εκεί χωρίς νερό και φαγητό.... που όπως έμαθα ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο..
Να πάω να ψηφίσω?
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.
loukasvas έγραψε:Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες έχω να μεγάλο δίλημμα και θα ήθελα την γνώμη σας. Εγώ προσωπικά θέλω να πάω να ψηφίσω όπως και έκανα και τις προηγούμενες εκλογές, αλλά σε αυτές τις επαναληπτικές δεν θα αντέξω πάλι να κάτσω τόσες πολλές ώρες επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή και τακτικό μέλος(στις 6 Μαϊού ήμουν 17 ώρες) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ..... οπότε τι κάνουμε?
ΥΓ: Αφήστε βεβαία ότι ήμασταν εκεί χωρίς νερό και φαγητό.... που όπως έμαθα ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο..
Δεν κατάλαβα το ερώτημα σου;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Η ερώτηση είναι να πάω να ψηφίσω? αλλά αν πάω θα με κρατήσουν εκεί επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή.
-
loukasvas έγραψε:Η ερώτηση είναι να πάω να ψηφίσω? αλλά αν πάω θα με κρατήσουν εκεί επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή.
Θεωρείς ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σε αυτό;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Αφού ρωτάς, η προσωπική μου θέση είναι ΝΑΙ να πας. Είμαστε ενεργοί πολίτες.
loukasvas έγραψε:Η ερώτηση είναι να πάω να ψηφίσω? αλλά αν πάω θα με κρατήσουν εκεί επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
- Επικοινωνία:
Μία μέρα είναι. Αν δεν πας θα υπάρχει και πρόβλημα με την διαδικασία και θα στείλουν περιπολικό να σε ψάξει!!! Τι προτιμάς; Να την πληρώσει άλλος;

Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
Απλά ήθελα μια γνώμη να πάρω.... είμαστε σε μια περίοδο που τα λάθη πληρώνονται πολύ ακριβά και ειδικά σε μας τους νέους και στα παιδιά μας
-
Vassilis Perantzakis έγραψε:loukasvas έγραψε:Η ερώτηση είναι να πάω να ψηφίσω? αλλά αν πάω θα με κρατήσουν εκεί επειδή είμαι εφορευτική επιτροπή.
Μία μέρα είναι. Αν δεν πας θα υπάρχει και πρόβλημα με την διαδικασία και θα στείλουν περιπολικό να σε ψάξει!!! Τι προτιμάς; Να την πληρώσει άλλος;
μια μέρα ήταν και στις 6 Μαϊού αλλά μας είχαν εκεί 17 ώρες γιατί ρωτάω εγώ να είμαστε εκεί στάνταρ άτομα και οι άλλοι να την κάνουνε είναι σωστό?
Re: Να πάω να ψηφίσω?
φυσικα να πας να ψηφισεις. τωρα το θεμα εφορευτικης ανν δε θες ξεκινα καιστην πορεια βγαλε προβλημα υγειας και ασε τους αλλους να σε καλυψουν...
υ.γ. δεν ξερω κατα ποσο ειναι υποχρεωτικη η εφορευτικη ισως με καποιο παραθυρο να καλυπτεσαι.
υ.γ. δεν ξερω κατα ποσο ειναι υποχρεωτικη η εφορευτικη ισως με καποιο παραθυρο να καλυπτεσαι.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Re: Να πάω να ψηφίσω?
Επίσης μπορείς να πας να ψηφίσεις στις 18:30

info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες