Αφήστε μας να δουλέψουμε, ΡΕ!
Συντάχθηκε απο τον/την Μάνος Κουφάκης
http://www.epixeiro.gr/StartUp/%CE%91%C ... E%A1%CE%95
Κράτος εναντίον επιχειρηματικότητας μέρος 1ο
-
anestis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Κράτος εναντίον επιχειρηματικότητας μέρος 1ο
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Re: Κράτος εναντίον επιχειρηματικότητας μέρος 1ο
Αφού τον χαλάει τα τάληρο των ΕΛΤΑ να τα στέλνει με DHL από δω και μπρός.
Όταν θα του τον φορέσουν οι της DHL θέλω να δώ την γκρίνια του.
Αν θέλει ο τύπος να στέλνει με τιμολόγιο επιστολής και προδιαγραφές και βάρος δέματος μην φάει, έχουμε γλαράκια.
Ήμαρτον με τον κάθε γρόθο κρατικοδίαιτο επιχειρηματία που νομίζει ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι του.
Όταν θα του τον φορέσουν οι της DHL θέλω να δώ την γκρίνια του.
Αν θέλει ο τύπος να στέλνει με τιμολόγιο επιστολής και προδιαγραφές και βάρος δέματος μην φάει, έχουμε γλαράκια.
Ήμαρτον με τον κάθε γρόθο κρατικοδίαιτο επιχειρηματία που νομίζει ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι του.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.