κατάθεση αίτησης γιά χορήγηση δωρεάν χαρτιού
-
James
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
κατάθεση αίτησης γιά χορήγηση δωρεάν χαρτιού
Σήμερα το πρωί μαζί με το Γιάννη πήγαμε στο Υπ. Εσωτ. στη διεύθυνση εκλογών γιά την αίτηση χορήγησης χαρτιού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί γιά την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.
Τα νέα δεδομένα είναι:
Α. Έχουμε προθεσμία γιά τη κατάθεση της αίτησης ακόμα λίγες μέρες (το λέω έτσι γιατί καλό είναι να πάμε όσο πιό γρήγορα, γιά να τελειώνουμε).
Β. Την εντολή γιά να παραλάβουμε το χαρτί από το εργοστάσιο (που θα βρίσκεται στο νομό Αττικής, και δε γνωρίζουν ακόμα ποιό είναι) θα μας τη δώσουν, την ημερομηνία ανακύρηξης του κόμματος μας από τον Άρειο Πάγο ή οποία χρονικά είναι στις 25/4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε αυτό το σημείο ρωτήσαμε διάφορα εναλλακτικά γιά να πάρουμε πιό νωρίς την εντολή αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι, απλά θα το προσπαθήσουμε ξανά.
Γ. Το προβλημα εστιάζεται στην ημερομηνία παραλαβής του χαρτιού και στις προθεσμίες με το τυπογραφείο, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία παραλαβής του χαρτιού και στην ημερομηνία παράδοσης των ψηφοδελτίων στις έδρες των περιφερειών ή οποία είναι 27/4.
αυτά γιά τώρα.
Τα νέα δεδομένα είναι:
Α. Έχουμε προθεσμία γιά τη κατάθεση της αίτησης ακόμα λίγες μέρες (το λέω έτσι γιατί καλό είναι να πάμε όσο πιό γρήγορα, γιά να τελειώνουμε).
Β. Την εντολή γιά να παραλάβουμε το χαρτί από το εργοστάσιο (που θα βρίσκεται στο νομό Αττικής, και δε γνωρίζουν ακόμα ποιό είναι) θα μας τη δώσουν, την ημερομηνία ανακύρηξης του κόμματος μας από τον Άρειο Πάγο ή οποία χρονικά είναι στις 25/4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε αυτό το σημείο ρωτήσαμε διάφορα εναλλακτικά γιά να πάρουμε πιό νωρίς την εντολή αλλά δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι, απλά θα το προσπαθήσουμε ξανά.
Γ. Το προβλημα εστιάζεται στην ημερομηνία παραλαβής του χαρτιού και στις προθεσμίες με το τυπογραφείο, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία παραλαβής του χαρτιού και στην ημερομηνία παράδοσης των ψηφοδελτίων στις έδρες των περιφερειών ή οποία είναι 27/4.
αυτά γιά τώρα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
-
baskin
Re: κατάθεση αίτησης γιά χορήγηση δωρεάν χαρτιού
Θεωρώ ότι ο τυπογράφος, μπορεί να τυπώσει με δικό του χαρτί και να το πάρει αργότερα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
anestis
Ο τυπογράφος είναι μαι λύση
Ομως δεν είναι καν 29/4 27 είναι
29 για τα κέντρα ετεροδημοτών.
Μόνη λογική λύση η ελαστικότητα από τις Νομαρχίες στην παραλαβή. Για να δούμε, αν θα την δείξουν.
Και πολλή προσοχή από όλους μας, αν δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια στα Ε.Κ μας, να τσεκάρουμε παντού...
27.4.2012 Λήγει η προθεσμία των (8) ημερών, πριν από την ψηφοφορία μέσα στην οποία τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στον οικείο νομάρχη, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων της περιφέρειας (άρθρο 71 π. δ. 26/2012)
Μόνη λογική λύση η ελαστικότητα από τις Νομαρχίες στην παραλαβή. Για να δούμε, αν θα την δείξουν.
Και πολλή προσοχή από όλους μας, αν δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια στα Ε.Κ μας, να τσεκάρουμε παντού...
27.4.2012 Λήγει η προθεσμία των (8) ημερών, πριν από την ψηφοφορία μέσα στην οποία τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στον οικείο νομάρχη, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων της περιφέρειας (άρθρο 71 π. δ. 26/2012)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Όσον αφορά την αποστολή ψηφοδελτίων για Χανιά και Ρέθυμνο, κάποιος από Αθήνα αν τα βάλει στο καράβι για Χανιά
και τα παραλαμβάνουμε εγώ με τον Αντώνη
και τα παραλαμβάνουμε εγώ με τον Αντώνη
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/
μιλησα με zappas θα σκαναρει να στειλει ολα τα τηλ των νομαρχιων να τους παρουμε τηλ, να εξηγησουμε για να μαθουμε τι θα κανουν
θα το κανει σημερα
θα το κανει σημερα
Και να σκεφτείτε ότι το μεγάλο Σαββάτο μίλησα με την υπεύθυνη κ Αρματζηδου και μου ανέφερε ότι πρέπει να πάμε το συντομότερο δυνατών να καταθέσουμε την αίτηση
Προσωπική μου γνώμη διότι ασχολήθηκα μόνο εγώ για αυτό το θέμα προσπαθούνε να αποκλείσουμε τα μικρά κόμματα από αυτές της εκλογές
Προσωπική μου γνώμη διότι ασχολήθηκα μόνο εγώ για αυτό το θέμα προσπαθούνε να αποκλείσουμε τα μικρά κόμματα από αυτές της εκλογές
-
James
- Επικοινωνία:
ναι σωστά 27/4 η υπεύθυνη είπε ότι θα δείξουν ανοχή στην ημερομηνία παράδοσης αλλά με τα λόγια.anestis έγραψε:Ο τυπογράφος είναι μαι λύση
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
[email protected]
[email protected]
Να μιλήσουμε με τον τυπογράφο να μας πει αν το πάρει στις 25 πότε θα τα έχει έτοιμα. Χαρτί πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό που θα μας δώσουν;
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
Εν τω μεταξύ στις 25 θα ανακυρηχθούν όλοι οι συνδυασμοί. Οι άλλοι πως θα προλάβουν;;;;
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
η διαφορα ειναι οτι οι αλλοι εχουν χρηματα και π.χ
εχουν δρομολογησει να τυπωσουν τα ψηφοδελτια σε διαφορετικους τυπογραφους
ή
εχουν αγορασει ηδη το χαρτι, δεν νομιζω να κολλαν σε τετοιες λεπτομερειες
αποψη μου...
εχουν δρομολογησει να τυπωσουν τα ψηφοδελτια σε διαφορετικους τυπογραφους
ή
εχουν αγορασει ηδη το χαρτι, δεν νομιζω να κολλαν σε τετοιες λεπτομερειες
αποψη μου...