Στην περιοχή που ζω σχεδιάζουν......

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Phoebus
Επικοινωνία:

Re: Στην περιοχή που ζω σχεδιάζουν......

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 24 Μάιος 2013, 13:46

Νομίζω οτι έχουμε ήδη πολλές εκκλησίες... θα έλεγα απλά να γίνουν περισσότερα κοινοτικά κτήρια με αίθουσες που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και για αυτό τον σκοπό... και μαζεψτε τα χαλιά γιατι στις 6 έχει Aikido και θα βάλουμε στρώματα...

Ψωμί τυρί δεν είχαμε, 5000 ναούς ακόμη για την κάθε κοσμοθέαση. Ιδιωτικά με δική τους προτοβουλία ας το κάνουν. Διαφορετικά, ποιος ο λόγος για κτηρια δω κτηρια κει με μια και μονο χρηση; Κοινοτικα κτηρια με 1000 χρήσεις, δωρεαν ιντερνετ, τερματικα με προσβαση σε βιβλιοθηκες κτλπ κτλπ.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Στην περιοχή που ζω σχεδιάζουν......

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Μάιος 2013, 15:41

Phoebus έγραψε:Νομίζω οτι έχουμε ήδη πολλές εκκλησίες... θα έλεγα απλά να γίνουν περισσότερα κοινοτικά κτήρια με αίθουσες που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και για αυτό τον σκοπό... και μαζεψτε τα χαλιά γιατι στις 6 έχει Aikido και θα βάλουμε στρώματα...

Ψωμί τυρί δεν είχαμε, 5000 ναούς ακόμη για την κάθε κοσμοθέαση. Ιδιωτικά με δική τους προτοβουλία ας το κάνουν. Διαφορετικά, ποιος ο λόγος για κτηρια δω κτηρια κει με μια και μονο χρηση; Κοινοτικα κτηρια με 1000 χρήσεις, δωρεαν ιντερνετ, τερματικα με προσβαση σε βιβλιοθηκες κτλπ κτλπ.

Τυπικά είναι "δική τους πρωτοβουλία" και τα οικόπεδα τους ανήκουν κανονικά και με το νόμο. Όλα είναι νομότυπα απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Στην Ολλανδία πήγα σε club που στεγάζεται σε παλιά εκκλησία, στην Ιταλία η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μου ήταν μέσα σε παλιό καθεδρικό. Στην Ελλάδα άμα παπάς αγιάσει μια παράγκα τέλος, άπαξ και δια παντός.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες