Για οσους πιστευουν οτι ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Για οσους πιστευουν οτι ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι

Δημοσίευση από SilindeElendil »

gounara έγραψε: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ

Μπορω να ειμαι ο πατερουλης; :lol:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

baskin έγραψε:Δεν με πιάνεις. Όταν μέλη της Δ.Ε. γράφουν για "ζωή έξω από το forum" λες και οι υπόλοιποι ζούμε στο forum, μιλάω μόνο πολιτικά.
Όλες οι ενστάσεις μου είναι για την μη διάθεση συμμετοχής σε μία ψηφιακή οργάνωση ενός κόμματος και η αγκύλωση σε δικαιολογίες περί δυσκολίας.
Και όπως είπε κάποια στιγμή ο Γιώργος (ommisman) "αν σε κάποιους φαίνονται δύσκολα το forum, το liquid και το Κουμπάσο" καλό είναι να ξανακοιτάξουν την διάθεση τους να κυβερνήσουν από αύριο, γιατί εκεί είναι ακόμη πιο δύσκολα" (το διατύπωσα με δικά μου λόγια). Όλο το ζουμί αυτό είναι Μιχάλη.
Το ότι το κόμμα έχει γενικώς πρόβλημα με την έλλειψη διάθεσης συμμετοχής των μελών του σε διάφορα επίπεδα, αυτό εσύ το ξέρεις αναμφίβολα καλύτερα απ' όλους, γιατί είσαι ο περισσότερο εμπλεκόμενος κυρίως στο οικονομικό του πρόβλημα που ίσως είναι και το σημαντικότερο (από όσο τουλάχιστον γνωρίζω).
Η δική μου ένσταση στα γραφόμενά σου όμως, έχει προσωπικό χαρακτήρα, γιατί ότι έγραψες παρά πάνω είχαν αποδέκτη εμένα που έχω όνομα και επίθετο και όχι κάποιους ή κάποιες γενικώς και αορίστως.
Και για να το πάμε και λίγο παραπέρα, είναι ίσως καλό να επισημάνουμε ότι σε μια συλλογική προσπάθεια ο καθένας βάζει ότι έχει και ότι μπορεί, όποτε το έχει και όποτε το μπορεί. Όπως είχε πει κάποτε ο Περατζάκης ή εσύ, δε θυμάμαι ακριβώς, προσφερόμετρο δεν είναι δυνατό να υπάρξει. Ακόμη και η ψήφος του και μόνο είναι συμμετοχή και μάλιστα σημαντική, και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ... επισύρει τουλάχιστον το σεβασμό των συνοδοιπόρων του.
Κι εγώ Στράτο μου στο κόμμα μας αυτό μέχρι σήμερα δεν το εισέπραξα στο βαθμό που θα έπρεπε και αυτό είναι επίσης ... το ζουμί.
Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις, αλλά όπως φαίνεται δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ όμως. Και αυτή η προσπάθεια είναι κι αυτή διάθεση συμμετοχής, για να μην πω η ουσιαστικότερη.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Μιχάλη το έγραψα αλλού.

[dark side]
Για κάποιους μήνες τώρα το πρόβλημα μας ήταν η ανάθεση, για το σύστημα διαβούλευσης και ψήφισης και όχι η αδυναμία κατάθεσης οποιασδήποτε πρωτοβουλίας από τα μέλη που να μπορεί να περάσει από ψήφιση...
[/dark side]
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
gounara

Δημοσίευση από gounara »

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
baskin έγραψε:Δεν με πιάνεις. Όταν μέλη της Δ.Ε. γράφουν για "ζωή έξω από το forum" λες και οι υπόλοιποι ζούμε στο forum, μιλάω μόνο πολιτικά.
Όλες οι ενστάσεις μου είναι για την μη διάθεση συμμετοχής σε μία ψηφιακή οργάνωση ενός κόμματος και η αγκύλωση σε δικαιολογίες περί δυσκολίας.
Και όπως είπε κάποια στιγμή ο Γιώργος (ommisman) "αν σε κάποιους φαίνονται δύσκολα το forum, το liquid και το Κουμπάσο" καλό είναι να ξανακοιτάξουν την διάθεση τους να κυβερνήσουν από αύριο, γιατί εκεί είναι ακόμη πιο δύσκολα" (το διατύπωσα με δικά μου λόγια). Όλο το ζουμί αυτό είναι Μιχάλη.
Το ότι το κόμμα έχει γενικώς πρόβλημα με την έλλειψη διάθεσης συμμετοχής των μελών του σε διάφορα επίπεδα, αυτό εσύ το ξέρεις αναμφίβολα καλύτερα απ' όλους, γιατί είσαι ο περισσότερο εμπλεκόμενος κυρίως στο οικονομικό του πρόβλημα που ίσως είναι και το σημαντικότερο (από όσο τουλάχιστον γνωρίζω).
Η δική μου ένσταση στα γραφόμενά σου όμως, έχει προσωπικό χαρακτήρα, γιατί ότι έγραψες παρά πάνω είχαν αποδέκτη εμένα που έχω όνομα και επίθετο και όχι κάποιους ή κάποιες γενικώς και αορίστως.
Και για να το πάμε και λίγο παραπέρα, είναι ίσως καλό να επισημάνουμε ότι σε μια συλλογική προσπάθεια ο καθένας βάζει ότι έχει και ότι μπορεί, όποτε το έχει και όποτε το μπορεί. Όπως είχε πει κάποτε ο Περατζάκης ή εσύ, δε θυμάμαι ακριβώς, προσφερόμετρο δεν είναι δυνατό να υπάρξει. Ακόμη και η ψήφος του και μόνο είναι συμμετοχή και μάλιστα σημαντική, και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ... επισύρει τουλάχιστον το σεβασμό των συνοδοιπόρων του.
Κι εγώ Στράτο μου στο κόμμα μας αυτό μέχρι σήμερα δεν το εισέπραξα στο βαθμό που θα έπρεπε και αυτό είναι επίσης ... το ζουμί.
Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις, αλλά όπως φαίνεται δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ όμως. Και αυτή η προσπάθεια είναι κι αυτή διάθεση συμμετοχής, για να μην πω η ουσιαστικότερη.
+1
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Όχι +1, *bump*, κτλ. όταν δεν προσφέρουν στις συζητήσεις.
gounara

Δημοσίευση από gounara »

baskin έγραψε:
Όχι +1, *bump*, κτλ. όταν δεν προσφέρουν στις συζητήσεις.
KALHMERA
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Γράφετε ελληνικά, πεζά, όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή "Greeklish" (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες), για να διατηρείται το φόρουμ ευανάγνωστο. Χρησιμοποιείστε έντονα (bold) ή μεγαλύτερα γράμματα όταν θέλετε να τονίσετε κάτι.
gounara

Δημοσίευση από gounara »

Καλημέρα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Έτσι!
gounara

Δημοσίευση από gounara »

Με εκνευρίζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gounara την 14 Δεκ 2012, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”