Άγγελε έχω σηκώσει από καιρό τα μανίκια και σας δίνουμε τώρα, μαζί με άλλα άτομα, το βήμα να προωθήσετε τις θέσεις σας.
Άντε, να σας βοηθήσω λίγο, σχετικά με το πρόγραμμά σας. Εμένα το κόμμα μου είναι η Φιλελεύθερη Συμμαχία. Ένας από τους λόγους που την επέλεξα είναι γιατί έχει καθαρές και συγκεκριμένες θέσεις για τα πάντα και βασίζεται στην ιδεολογία του φιλελευθερισμού, που με καλύπτει απόλυτα. Πηγένετε λοιπόν στο πρόγραμμά της και δείτε τις προτάσεις της για το διαχωρισμό. Ύστερα βάλτε τις σε ψηφοφορία, αν αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργείτε, και υιοθετήστε τις. Δεν είναι κακό. Και η Ντόρα έχει αντιγράψει από εμάς για το σύστημα της εκπαίδευσης.
Εκκλησία - Κράτος
-
Re: Εκκλησία - Κράτος
Kostis έγραψε:Άγγελε έχω σηκώσει από καιρό τα μανίκια και σας δίνουμε τώρα, μαζί με άλλα άτομα, το βήμα να προωθήσετε τις θέσεις σας.
Άντε, να σας βοηθήσω λίγο, σχετικά με το πρόγραμμά σας. Εμένα το κόμμα μου είναι η Φιλελεύθερη Συμμαχία. Ένας από τους λόγους που την επέλεξα είναι γιατί έχει καθαρές και συγκεκριμένες θέσεις για τα πάντα και βασίζεται στην ιδεολογία του φιλελευθερισμού, που με καλύπτει απόλυτα. Πηγένετε λοιπόν στο πρόγραμμά της και δείτε τις προτάσεις της για το διαχωρισμό. Ύστερα βάλτε τις σε ψηφοφορία, αν αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργείτε, και υιοθετήστε τις. Δεν είναι κακό. Και η Ντόρα έχει αντιγράψει από εμάς για το σύστημα της εκπαίδευσης.
Για μενα δεν υπαρχει copyright στις ιδεες αυτες. Δεν ειναι εφευρεση.
Τι παει να πει αντιγραφει; και ποιος σου ειπε εσενα οτι αν καποιος εχει τις ιδιες ιδεες με καποιον αλλον, σημαινει οτι ειναι οπωσδηποτε αντιγραφη; και ο συνασπισμος εχει προτεινει καποια απο αυτα. τι σημαινει αυτο; οτι σας αντεγραψε;
Το ιδιο ισχυει για δεκαδες θεματα(πχ. χρηματοδοτηση κομματων).
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----
Re: Εκκλησία - Κράτος
Ε, εντάξει, κι εμείς έχουμε πει κατά καιρούς μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι κάποιοι μας αντιγράφουν. 
Όπως είπες βέβαια, οι ιδέες δεν έχουν copyright (μόνο πατέντες μερικές φορές!) και το ότι ο Kostis ενδιαφέρεται να προωθήσει τις ιδέες πάνω από το κόμμα του τον τιμά. Σίγουρα μπορούμε να κοιτάξουμε τι λέει και η Φιλελεύθερη Συμμαχία περί του θέματος, αν και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να το βιάσουμε με σκοπό να έχουμε πλήρη θέση πριν των εκλογών.
Συμφωνώ με την πρόταση για μία μη δεσμευτική ψηφοφορία και συζήτηση.

Όπως είπες βέβαια, οι ιδέες δεν έχουν copyright (μόνο πατέντες μερικές φορές!) και το ότι ο Kostis ενδιαφέρεται να προωθήσει τις ιδέες πάνω από το κόμμα του τον τιμά. Σίγουρα μπορούμε να κοιτάξουμε τι λέει και η Φιλελεύθερη Συμμαχία περί του θέματος, αν και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να το βιάσουμε με σκοπό να έχουμε πλήρη θέση πριν των εκλογών.
Συμφωνώ με την πρόταση για μία μη δεσμευτική ψηφοφορία και συζήτηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες