-mesitiko- έγραψε:Ένα γραφικό στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας (αν συμφωνηθεί αυτό),εκτύπωση από όποιον θέλετε (εκτυπωτή έγχρωμο laser,τυπογράφο,ή άλλη πρόταση...).ekfrasi έγραψε: Και μέσα στις εικόνες και μια πρόταση για σκέψη...
Όταν κάποιος γράφεται και πιστοποιείται πληρώνει αμέσως και παίρνει "κάρτα μέλους" (στην υλοποίηση θέλω ιδέες- πλαστική/ψηφιακή/κτλ) και έχει ένα ID για ΟΛΑ. και οι 4 κύκλοι γίνονται 1.
Ένα χρώμα διαφορετικό (με ίδιο ή άλλο γραφικό) ανά έτος για γρήγορη επιβεβαίωση οικονομικής ενημερότητας
Συμπληρώνονται τα στοιχεία και το ID από τον υπεύθυνο που έχει τις λίστες "Λαγκάρντ"![]()
Αναλαμβάνω την πλαστικοποίηση δωρεάν και την επιστροφή της "κάρτας μέλους"στα κεντρικά ή στο ίδιο το μέλος (αν μου δοθεί ταχ.διεύθυνση).
Υ.Γ...@Κομπειλάδας ...είχε μία άλλη παρεμφερή πρόταση (παλαιότερα) που περιείχε και μαγνητική ταινία νομίζω(απόκρυψη/διασφάλιση απορρήτου προσωπικών δεδομένων),ας το αναλύσει ο ίδιος που το γνωρίζει προφανώς καλύτερα.
To ζήτημα δεν είναι η χρωματική εκτύπωση της κάρτας, αλλά τα δεδομένα που αυτή θα φέρει στο μαγνητικό ή smartcard κομμάτι της.
Όταν λέω δεδομένα, εννοώ το δημόσιο και το ιδιωτικό κλειδί τα οποία θα αποτελούν την ηλεκτρονική ταυτότητα του κάθε πειρατή.