baskin έγραψε:kailor έγραψε:Κάτσε ρε Στράτο, δηλαδή εάν το συνέδριο το κάνουμε δωρεάν τι σχέση θα έχει με το τυπογραφείο?
Αυτό είναι ανέκδοτο;
Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.
baskin έγραψε:kailor έγραψε:Κάτσε ρε Στράτο, δηλαδή εάν το συνέδριο το κάνουμε δωρεάν τι σχέση θα έχει με το τυπογραφείο?
Αυτό είναι ανέκδοτο;
kailor έγραψε:Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.
baskin έγραψε:kailor έγραψε:Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.
Ότι να 'ναι... (μόνο για να έρθω εγώ θα χρειαστώ 100 ευρώ).
kailor έγραψε:Αυτα όμως είναι προσωπικά σου έξοδα. Εγω μιλάω για έξοδα του κόμματος μπορει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον με πολυ λίγα λεφτά που ίσως και με μια είσοδο π.χ. 2 ευρώ ίσως να κάλυπταμε τα ελάχιστα του συνεδρίου.
baskin έγραψε:kailor έγραψε:Αυτα όμως είναι προσωπικά σου έξοδα. Εγω μιλάω για έξοδα του κόμματος μπορει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον με πολυ λίγα λεφτά που ίσως και με μια είσοδο π.χ. 2 ευρώ ίσως να κάλυπταμε τα ελάχιστα του συνεδρίου.
Α τώρα κατάλαβα!!! Στον τυπογράφο χρωστάει το ΚΟΜΜΑ και όχι ΕΜΕΙΣ.... Να το ξέρω για τις επόμενες εκλογές να μην ξαναβάλω λεφτά.
kailor έγραψε:Στράτο μην αρπαζεσαι, δεν εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες. Οι περισσότεροι δεν διαθέτουν χρήμα αυτή την στιγμή ή απλώς τα κρατάνε είτε για το συνέδριο είτε για προσωπικά τους θέματα.
Η καλύτερη λύση σε αυτο προτάθηκε πάλι μέσω mumble ώστε να φύγει newsletter ή απλό email που να λέει ότι δεν έχουμε ξέχρεώσει ακόμη και να πάμε όλοι απο τις τράπεζες να βάλουμε ο καθένας ότι μπορεί και όσοι δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους να την πληρώσουν.
laskaris_vasilis έγραψε:Κατά την γνώμη μου και η ψηφοφορία πρέπει να αλλάξει μορφή, διότι δεν περιλαμβάνει την γνώμη όσων διαφωνούν,
Και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μας θα βάλουμε λεφτά όπως κάνουμε πάντα οι Έλληνες , δηλαδή καθυστερημένα.
laskaris_vasilis έγραψε:Και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μας θα βάλουμε λεφτά όπως κάνουμε πάντα οι Έλληνες , δηλαδή καθυστερημένα.
Αισιόδοξο σε βλέπω Χρήστο!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες