Ξεχρεώμα.

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
kailor

Re: e-Συνεδρίαση (muble#talkers)

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 11:33

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Κάτσε ρε Στράτο, δηλαδή εάν το συνέδριο το κάνουμε δωρεάν τι σχέση θα έχει με το τυπογραφείο?

Αυτό είναι ανέκδοτο;

Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 11:36

kailor έγραψε:Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.

Ότι να 'ναι... (μόνο για να έρθω εγώ θα χρειαστώ 100 ευρώ).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 11:39

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Που το βλέπεις το ανέκδοτο? στο να κάνουμε τζάμπα συνέδριο.

Ότι να 'ναι... (μόνο για να έρθω εγώ θα χρειαστώ 100 ευρώ).

Αυτα όμως είναι προσωπικά σου έξοδα. Εγω μιλάω για έξοδα του κόμματος μπορει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον με πολυ λίγα λεφτά που ίσως και με μια είσοδο π.χ. 2 ευρώ ίσως να κάλυπταμε τα ελάχιστα του συνεδρίου.

Ωστόσο πρέπει να δούμε και πως μπορει να μας έρθει όλους πιο φθηνά για τα εισιτήρια, βενζίνες κλπ όπως αντι να κατεβαινουμε μόνοι μας Αθήνα να κατεβουμε όσοι περισσότεροι γίνετε μαζι και να μοιραστούμε έξοδα βενζίνης.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και kailor, έχει επεξεργασθεί 14 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 11:40

kailor έγραψε:Αυτα όμως είναι προσωπικά σου έξοδα. Εγω μιλάω για έξοδα του κόμματος μπορει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον με πολυ λίγα λεφτά που ίσως και με μια είσοδο π.χ. 2 ευρώ ίσως να κάλυπταμε τα ελάχιστα του συνεδρίου.

Α τώρα κατάλαβα!!! Στον τυπογράφο χρωστάει το ΚΟΜΜΑ και όχι ΕΜΕΙΣ.... Να το ξέρω για τις επόμενες εκλογές να μην ξαναβάλω λεφτά.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 11:49

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Αυτα όμως είναι προσωπικά σου έξοδα. Εγω μιλάω για έξοδα του κόμματος μπορει να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον με πολυ λίγα λεφτά που ίσως και με μια είσοδο π.χ. 2 ευρώ ίσως να κάλυπταμε τα ελάχιστα του συνεδρίου.

Α τώρα κατάλαβα!!! Στον τυπογράφο χρωστάει το ΚΟΜΜΑ και όχι ΕΜΕΙΣ.... Να το ξέρω για τις επόμενες εκλογές να μην ξαναβάλω λεφτά.

Στράτο μην αρπαζεσαι, δεν εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες. Οι περισσότεροι δεν διαθέτουν χρήμα αυτή την στιγμή ή απλώς τα κρατάνε είτε για το συνέδριο είτε για προσωπικά τους θέματα.

Και που ξέρεις ότι κάποιοι απλώς δεν θα πανε να βάλουν λεφτά χωρίς να μπουν σε αυτήν την λίστα.

Και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μας θα βάλουμε λεφτά όπως κάνουμε πάντα οι Έλληνες , δηλαδή καθυστερημένα. Επίσης μην ξεχνάς πως είναι καλοκαίρι και όλοι την κοπανανε τέτοια εποχή.

Η καλύτερη λύση σε αυτο προτάθηκε πάλι μέσω mumble ώστε να φύγει newsletter ή απλό email που να λέει ότι δεν έχουμε ξέχρεώσει ακόμη και να πάμε όλοι απο τις τράπεζες να βάλουμε ο καθένας ότι μπορεί και όσοι δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους να την πληρώσουν.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 12:02

kailor έγραψε:Στράτο μην αρπαζεσαι, δεν εννοούσα έτσι όπως το κατάλαβες. Οι περισσότεροι δεν διαθέτουν χρήμα αυτή την στιγμή ή απλώς τα κρατάνε είτε για το συνέδριο είτε για προσωπικά τους θέματα.

Αν τα κρατάνε για το συνέδριο, να κοιτάξουν να τα βάλουν για να ξεχρεώσουμε και μετά βλέπουμε για συνέδριο. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ και μου λες αερολογίες.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΞΕΧΡΕΩΜΑ δεν γίνεται και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Δεν θέλω να αναγκαστώ να επικαλεστώ το καταστατικό και να βγούνε άκυρες όλες οι ψηφοφορίες για το συνέδριο...(οπότε συνέδριο γιοκ...).

Η καλύτερη λύση σε αυτο προτάθηκε πάλι μέσω mumble ώστε να φύγει newsletter ή απλό email που να λέει ότι δεν έχουμε ξέχρεώσει ακόμη και να πάμε όλοι απο τις τράπεζες να βάλουμε ο καθένας ότι μπορεί και όσοι δεν πλήρωσαν την συνδρομή τους να την πληρώσουν.

Θέλεις να κλάσω ή να γελάσω; Είδες κανέναν να χαμπαριάζει για την συνδρομή του ή να βάζει λεφτά για τις εκλογές;

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 14 Ιούλ 2012, 16:52

Ο Στράτος έχει πολλά δίκια.
Ομολογώ, πως έχω μπει στην διαδικασία να σκέφτομαι, αν σωστά ψήφισα υπέρ του συνεδρίου στις συγκεκριμένες ημερομηνίες!!!
Πειρατές, μην κρυβόμαστε! Τι "σκατά" συνέδριο θα κάνουμε από την στιγμή που χρωστάμε της "Μιχαλούς";
Θα παρουσιαστούμε δηλαδή, 30-50 νομάτοι και θα βαυκαλιζόμαστε πως "συνεδριάζουμε" αδιαφορώντας για το παλούκι που απειλεί τον πισινό μας;
Τι "σκατά" αρχές πρεσβεύουμε, από την στιγμή που δεν υπολογίζουμε το χρέος μας και περί άλλων τυρβάζουμε;
Είμαι φανατικότατος οπαδός του: "Συνέδριο as soon as posible" αλλά............ Προβληματίζομαι.
.............Έχουμε θέματα που επειγόντως πρέπει να λυθούν μέσα από συνέδριο.
Όμως............. Χρωστάμε!!!!

Και δεν θέλω να ακούσω "παπαρδέλες". Παρακαλώ πολύ!!!!!!

Κατά την γνώμη μου και η ψηφοφορία πρέπει να αλλάξει μορφή, διότι δεν περιλαμβάνει την γνώμη όσων διαφωνούν.
Υ.Γ. Είμαι ένας από αυτούς που ζητούν Συνέδριο. Δεν παίρνω πίσω την υπογραφή μου.
Όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχω πρόβλημα!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από 7 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 14 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 17:12

laskaris_vasilis έγραψε:Κατά την γνώμη μου και η ψηφοφορία πρέπει να αλλάξει μορφή, διότι δεν περιλαμβάνει την γνώμη όσων διαφωνούν,

Το πρόβλημα της ψηφοφορίας Βασίλη, δεν είναι η επιλογές, είναι η μη-επιβεβαίωση του δικαιώματος ψήφου βάση καταστατικού.

Καλή την πίστη να ψηφίσουν όλοι, αλλά αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας δυστυχώς είτε κάποιος πρέπει να αποδείξει ότι όσοι ψήφισαν είχαν δικαίωμα, είτε απλά η ψηφοφορία(ες) είναι άκυρη(ες).

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 14 Ιούλ 2012, 17:33

Και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μας θα βάλουμε λεφτά όπως κάνουμε πάντα οι Έλληνες , δηλαδή καθυστερημένα.

Αισιόδοξο σε βλέπω Χρήστο!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 17:42

laskaris_vasilis έγραψε:
Και προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μας θα βάλουμε λεφτά όπως κάνουμε πάντα οι Έλληνες , δηλαδή καθυστερημένα.

Αισιόδοξο σε βλέπω Χρήστο!!!!

Πιστεύω ότι υπάρχουν τρόποι... Αργά ή γρήγορα θα τα καλύψουμε, το να μας πιάσει άγχος ότι χρωστάμε εμένα δεν μου πάει (άγχος δεν με έπιασε όταν είχα δώσει πανελλήνιες).

Κάποιους από τους τρόπους είναι οι πατροπαράδοτοι:

1) Βάζουμε ο καθένας ότι μπορεί
2) Ζητάμε από μέλη και φίλους να βάλουν ότι μπορούν έστω και 1 ευρώ άμα κάποιοι μπορούν,
3) Υποτίθεται θα άνοιγε το e-shop, άμα έχουν μείνει κάποια μπλουζάκια να παραγγείλουμε σε λίγο μεγαλύτερη τιμή δηλαδή εάν κόστισαν για να αγορασθούν και να τυπωθούν 4 ευρώ ας τα βάλουμε 5 ή 5,50€ (δηλαδή μια μικρή διαφορά, ώστε να καλύψουμε το κόστος αγοράς και εκτύπωσης και κάτι ψιλά να βγούν).
4) Επειγόντως θα πρέπει να φύγει email προς όλα τα πειρατικά κόμματα στον κόσμο και να τους εξηγεί την κατάσταση που είμαστε, δηλαδη ότι ήρθαμε αντιμέτωποι με 2 εκλογικές αναμετρήσεις που μας ξεβρακώσαν χρηματικώς και από αυτές τις 2 αναμετρήσεις χρωστάμε ακόμη περίπου στα 5.000€ και ότι οδεύουμε για το 1ο Ελληνικό Πειρατικό Συνέδριο, και να τους ζητάμε άμεσα χωρίς μασημένα λόγια ότι χρειαζόμαστε λεφτά, όσα μπορεί ο καθένας ακόμη και 2 - 3 ευρώ άμα μπορούν είτε σαν κόμμα είτε σαν άνθρωποι.
5) Το ευρωπαικό γραφείο (φίλοι του κόμματος πειρατών ελλάδας), να προσπαθήσει από την δικιά τους πλευρά και ότι μαζέψουν είτε με δράση είτε με email είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορούν.
6) Στο συνέδριο να έχει μια μικρή τυπική είσοδο π.χ. 2 ευρώ
7) Δελτίου τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, που να εξηγούμε την κατάσταση και να ζητάμε λεφτά.

Τώρα άλλα δεν μου έρχονται, άμα μου έρθουν και άλλα θα τα γράψω εδώ...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες