enjoy!
Video: Ψηφίζω εμένα!
-
anestis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Video: Ψηφίζω εμένα!
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
someuser12345
Εδώ είμαστε:
Unlike attack ads, contrast ads contain information about both the candidate and the opponent. The information about the candidate is positive, while the information about the opponent is negative. Contrast ads compare and contrast the candidate with the opponent, juxtaposing the positive information about the candidate with the negative information of the opponent. Because contrast ads must contain positive information, contrast ads are seen as less damaging to the political process than attack ads.
"Χρυσή τομή". Ακόμη και όταν προτείνεις κάτι πρέπει να δείχνεις τι προτείνει ή δεν κάνει ο άλλος.
Unlike attack ads, contrast ads contain information about both the candidate and the opponent. The information about the candidate is positive, while the information about the opponent is negative. Contrast ads compare and contrast the candidate with the opponent, juxtaposing the positive information about the candidate with the negative information of the opponent. Because contrast ads must contain positive information, contrast ads are seen as less damaging to the political process than attack ads.
"Χρυσή τομή". Ακόμη και όταν προτείνεις κάτι πρέπει να δείχνεις τι προτείνει ή δεν κάνει ο άλλος.
anestis έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Negative_advertising
enjoy!
Εγώ είμαι με την πλειοψηφία, και μου αρέσει το βίντεο. Πολύ. 
το βιντεο θαυμασιο ! το αναρτησα στη σελιδα μου στο F/B ...
ευχαριστιες στον Γιωργο Κρογια...
(εισαι ο ιδιος που ειχε συμμετασχει στην κινητοποιηση για την ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΝΟΥ ;;;)
φιλικα, Γιωργος Μ.
(εισαι ο ιδιος που ειχε συμμετασχει στην κινητοποιηση για την ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΝΟΥ ;;;)
φιλικα, Γιωργος Μ.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
someuser12345
Ο ίδιος. Με μερικά κιλά παραπάνω... 
omissman έγραψε:το βιντεο θαυμασιο ! το αναρτησα στη σελιδα μου στο F/B ...
φιλικα, Γιωργος Μ.
Πολύ καλό !!!
Φίλε krogias "είσαι δυναμίτης"
Μια επισήμανση (ίσως χωρίς ιδιαίτερη σημασία) : Η Δράση του Μάνου κατεβαίνει με κεντρικό σύνθημα "Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σου"
Λες να μας μπερδέψουν ?
Φίλε krogias "είσαι δυναμίτης"
Μια επισήμανση (ίσως χωρίς ιδιαίτερη σημασία) : Η Δράση του Μάνου κατεβαίνει με κεντρικό σύνθημα "Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σου"
Λες να μας μπερδέψουν ?
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
Πολύ καλός. Μπράβο
"The quieter you become, the more you are able to hear..."