Πρόταση για αφίσα

Συζήτηση για διάφορες δράσεις που μπορούμε να κάνουμε
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρόταση για αφίσα

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Μαρ 2012, 13:52

Εγώ πάντως την ελληνική version την έχω διαρρεύσει ήδη...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 23 Μαρ 2012, 13:55

krogias έγραψε:Δηλαδή, θα μου άρεσε πολύ να δω μια διαδικτυακή εκστρατεία (διαδικτυακό βομβαρδισμό θα έλεγα) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΦΙΣΑΣ & VIDEO για το "ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΕΙΡΑΤΗΣ" (χωρίς να είναι υποχρεωτικό η εκτέλεση να είναι τέλεια, αλλά η ιδέα).
Μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ όπου θα φιλοξενούνται όλες οι προτάσεις του κόσμου.
Θα γίνει χαμός. Trust me. Αρκεί να το αγκαλιάσουμε όλοι.

Σ' αυτό πάλι συμφωνώ πλήρως! Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ καλή ιδέα! :D

krogias έγραψε:Για αυτό έκανα και το βίντεο, για αυτό και την αφίσα. Όχι για να ενσωματωθούν στην επίσημη καμπάνια, αλλά για να ενθαρρύνω και άλλους στον τρόπο σκέψης μου.

Το βίντεό σου, δε, θεωρώ πως θα έπρεπε να ενσωματωθεί στην επίσημη καμπάνια. Αμέσως. Και χωρίς πολλά-πολλά. ;)

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 23 Μαρ 2012, 13:58

Όχι, όχι. Ειλικρινά, κανένα δεν πρέπει να θεωρείται "επίσημο". Αυτό μόνο από μια ομάδα επικοινωνίας-multimedia μπορεί να γίνει. Τα άλλα καλό θα είναι να είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ για να υπάρχει ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ :mrgreen:
LouisaT έγραψε:
krogias έγραψε:Το βίντεό σου, δε, θεωρώ πως θα έπρεπε να ενσωματωθεί στην επίσημη καμπάνια. Αμέσως. Και χωρίς πολλά-πολλά. ;)

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 23 Μαρ 2012, 14:06

Αν και μένα με πείραξαν λίγο τα greeklish (βασικά δεν με πειράζουν προσωπικά, αλλά δεν θα ήθελα να προωθήσω σε άλλους αφίσα με greeklish) κατά τα άλλα έχω ξετρελαθεί με την αφίσα. ΜΠΡΑΒΟ!

Και ειδικά αν κάνεις μια έκδοση για «facebook cover» το έχω βάλει με την μία! (Ναι προσπαθώ να σου βάλω ιδέες! Το θέλω σαν facebook cover! :mrgreen: )
Verba volant, scripta manent

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 23 Μαρ 2012, 14:08

krogias έγραψε:Όχι, όχι. Ειλικρινά, κανένα δεν πρέπει να θεωρείται "επίσημο". Αυτό μόνο από μια ομάδα επικοινωνίας-multimedia μπορεί να γίνει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί. Εάν συμφωνούμε (και συμφωνούνε) πως μας εκφράζει, γιατί να μην μπορεί να ενσωματωθεί στην επίσημη καμπάνια; Έτσι η ομάδα θα έχει ένα λιγότερο πράγμα να κάνει. :)

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 23 Μαρ 2012, 15:26

Από προσωπική μου εμπειρία και με το Κίνημα της Αμαλίας και με το ΠΑΣΟΚ (φτύστε με), χρειάζεται μια συμπαγής ομάδα 2-3 το πολύ 5 ατόμων, που θα μπορούν να βρίσκονται συχνά από κόντα, για να αποφασίζουν για την κεντρική εικόνα. Εννοείται ότι λαμβάνει υπόψη της τις τάσεις.

LouisaT έγραψε:
krogias έγραψε:Όχι, όχι. Ειλικρινά, κανένα δεν πρέπει να θεωρείται "επίσημο". Αυτό μόνο από μια ομάδα επικοινωνίας-multimedia μπορεί να γίνει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί. Εάν συμφωνούμε (και συμφωνούνε) πως μας εκφράζει, γιατί να μην μπορεί να ενσωματωθεί στην επίσημη καμπάνια; Έτσι η ομάδα θα έχει ένα λιγότερο πράγμα να κάνει. :)

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 23 Μαρ 2012, 15:30

krogias έγραψε:Εννοείται ότι λαμβάνει υπόψη της τις τάσεις.

τις τασεις, τα ρευματα
αγωνας αντισταση αυτεπαγωγη χωρητικοτητα

συγχωρεστε το καψιμο
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 23 Μαρ 2012, 15:45

krogias έγραψε:Από προσωπική μου εμπειρία και με το Κίνημα της Αμαλίας και με το ΠΑΣΟΚ (φτύστε με),

:lol: Νομίζω πως δεν χρειάζεται. Είσαι εδώ τώρα άρα μάλλον αναγνώρισες τα λάθη σου του παρελθόντος! ;) :mrgreen:

krogias έγραψε:χρειάζεται μια συμπαγής ομάδα 2-3 το πολύ 5 ατόμων, που θα μπορούν να βρίσκονται συχνά από κόντα, για να αποφασίζουν για την κεντρική εικόνα. Εννοείται ότι λαμβάνει υπόψη της τις τάσεις.

Σόρρυ, αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Όλοι όσοι είδαμε το σποτάκι νομίζω πως συμφωνήσαμε πως είναι καταπληκτικό. Εάν κι η «επίσημη» ομάδα οπτικοακουστικού υλικού είναι της ιδίας άποψης, ή τέλος πάντων είναι της άποψης πως το σποτάκι αυτό συνάδει με την εικόνα που θέλει να εκπέμψει προς τα έξω, μπορεί να το υιοθετήσει ως επίσημο.

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 23 Μαρ 2012, 15:48

Σε αυτό συμφωνώ.
LouisaT έγραψε:Σόρρυ, αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Όλοι όσοι είδαμε το σποτάκι νομίζω πως συμφωνήσαμε πως είναι καταπληκτικό. Εάν κι η «επίσημη» ομάδα οπτικοακουστικού υλικού είναι της ιδίας άποψης, ή τέλος πάντων είναι της άποψης πως το σποτάκι αυτό συνάδει με την εικόνα που θέλει να εκπέμψει προς τα έξω, μπορεί να το υιοθετήσει ως επίσημο.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 23 Μαρ 2012, 16:02

@ louisat το συγκεκριμένο απευθύνεται σε αυτούς που μπορούν να το καταλάβουν, ή σε όσους θα ψαχτούν να το καταλάβουν, γιαυτό πρέπει να έχουμε και άλλα γία όλους.
@krogias η γνώμη μου, προχώρα με greeklish, για κωδικοποίηση έχω αναρτήσει τη κωδικοποίηση με κεφάλαια , προχώρα όπως και νάχει.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες