newpamelina έγραψε:Που είναι ρε αυτοί οι 393 πειρατές της κορινθίας; Γιατί δεν είναι εδώ μέσα, να μιλάνε και να ψηφίζουν; Που τους κρύβεις ρε, στο μαντρί σου;
Σιγά μην σου πω.....πριτς (σειρά μου...)
newpamelina έγραψε:Που είναι ρε αυτοί οι 393 πειρατές της κορινθίας; Γιατί δεν είναι εδώ μέσα, να μιλάνε και να ψηφίζουν; Που τους κρύβεις ρε, στο μαντρί σου;
Voyager-1 έγραψε:newpamelina έγραψε:Που είναι ρε αυτοί οι 393 πειρατές της κορινθίας; Γιατί δεν είναι εδώ μέσα, να μιλάνε και να ψηφίζουν; Που τους κρύβεις ρε, στο μαντρί σου;
newpamelina έγραψε:Voyager-1 έγραψε:newpamelina έγραψε:Που είναι ρε αυτοί οι 393 πειρατές της κορινθίας; Γιατί δεν είναι εδώ μέσα, να μιλάνε και να ψηφίζουν; Που τους κρύβεις ρε, στο μαντρί σου;
Όχι φαντάσματα, όχι πρόβατα στεριανά.
Πειρατές χρειαζόμαστε, και αυτοί δεν αγοράζονται με λεφτά και συνδρομές.
Voyager-1 έγραψε:newpamelina έγραψε:newpamelina έγραψε:Που είναι ρε αυτοί οι 393 πειρατές της κορινθίας; Γιατί δεν είναι εδώ μέσα, να μιλάνε και να ψηφίζουν; Που τους κρύβεις ρε, στο μαντρί σου;
Όχι φαντάσματα, όχι πρόβατα στεριανά.
Πειρατές χρειαζόμαστε, και αυτοί δεν αγοράζονται με λεφτά και συνδρομές.
Φέρε εσύ τους πειρατές που χρειαζόμαστε και εγώ τα πρόβατα, φαντάσματα, ψηφοφόρους και δεν θα σου ζητήσουμε συνδρομές. Θα τις πληρώσω εγώ. Φέρε ρε κλανιά..
newpamelina έγραψε:Δυστυχώς οι δικοι μου δεν είναι μόνο πειρατές. Είναι και ανώνυμοι. Γιαυτό δεν έρχονται.
Voyager-1 έγραψε:newpamelina έγραψε:Δυστυχώς οι δικοι μου δεν είναι μόνο πειρατές. Είναι και ανώνυμοι. Γιαυτό δεν έρχονται.
Μάλλον ανύπαρκτοι είναι
Yiannis έγραψε:Εγω ξέρω πολυ κόσμο που δεν μας ψήφισε (ενώ μας ψήφιζε άλλες φορές) επειδή δεν γουσταρε τους άλλους 2 της συμμαχίας.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες