5.1 Το Συνέδριο συνέρχεται τακτικά κάθε χρόνο. Το Συνέδριο μπορεί να συνέλθει εκτάκτως όταν το αποφασίσει η Διοικούσα Επιτροπή ή αν το ζητήσει το ένα τρίτο (1/3) συν ένας τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του κόμματος.
Και θα ήταν κακό βρε Σπύρο η ΔΕ να έχει ένα feedback από το forum;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
για πείτε μου πως θα γίνει εφικτό? Πλατφόρμα δεν υπάρχει πέρα του Mumble. Ακόμα και αυτό για ένα ηλεκτρονικό συνέδριο άντε να υπάρξει συνενοήση.
Πρέπει πριν γίνει να υπάρχουν τα ακόλουθα (κατά την γνώμη μου):
- Πλατφόρμα επικοινωνίας π.χ. mumble (αυτό υπάρχει ήδη) - Πλατφόρμα λήψης αποφάσεων που να μπορεί να οριστεί ακριβώς τι ώρα και ημερομηνία πρέπει να λήγουν οι προτάσεις... Προτείνω Loomio, απλό και εύκολο ακόμα και για τους πιο ανίδεους από τεχνολογία. - Πλατφόρμα συγκέντρωσης εγγράφων, σε περίπτωση που δεν είναι πλατφόρμα σαν το loomio, που βλέπεις άμεσα και τις αποφάσεις αλλά και έχει και edit revisions.
Οτιδήποτε άλλο προκύψει είναι καλή θέληση να υπάρχει.
Το καλύτερο σύστημα ψηφοφορίας είναι αυτό που έχεις μόνο 1 ψήφο, όλα τα άλλα συστήματα-εργαλεία είναι απλώς για συγκέντρωση δύναμης και πλειοψηφίας.