Προεδρείο 3ου Συνεδρίου

Ότι αφορά την διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΕΙΡ για το 2014
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Προεδρείο 3ου Συνεδρίου

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Τι λες....ΒΡΕ......Βασίλη, οι ημερομηνίες ορίζονται από το καταστατικό, ούτε από την ΔΕ, ούτε από το Προεδρείο όπως λες. Τα άρθρα του καταστατικού έβαλα, όχι καμιά απόφαση της ΔΕ και υπολόγισα με την κοντινότερη ημερομηνία, τις προθεσμίες.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Δηλαδή, θεωρείς πως το Προεδρείο έχει την ΕΥΘΥΝΗ αλλά τις ημερομηνίες τις ορίζει η ΔΕ;
Με συγχωρείς αλλά, αποσύρω την εθελοντική συμμετοχή μου!!
Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί! Δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι όπου έχω την ευθύνη αλλά για σημαντικά θέματα επ` αυτού να αποφασίζουν άλλοι!
Έπρεπε ΗΔΗ να υπάρχει ορισμένο Προεδρείο το οποίο θα "έτρεχε" ήδη την διερεύνυση των ημερομηνιών και του τόπου που επιθυμεί το ΣτΜ!
Όχι να πετάει ένα μέλος μας μία κουβέντα/ημερομηνία!
Όλα τα άλλα είναι ......... προφάσεις!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Βασίλη πότε όρισε το Προεδρείο του Συνεδρίου την ημερομηνία και τον τόπο συνεδρίου στα 2 προηγούμενα;
Πάντα γινόταν στις ημερομηνίες που επέλεγαν αυτοί που κατέθεταν προτάσεις με 1-2 εναλλακτικές και αποφάσιζε το ΣτΜ ανάμεσα σε αυτές. Τώρα δεν έχουμε άλλη πόλη υποψήφια και ημερομηνία είναι κατά 99% κλεισμένη. Τότε μας δίνουν την αίθουσα.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά η/οι ημερομηνία/ίες δεν ορίζονται από την ΔΕ.
Ταύτα και αποχωρώ. Γεια και χαρά σας.

edit
viewtopic.php?f=11&t=6362
Ερμηνεύστε το αποτέλεσμα όπως θέλετε και κάντε το σε όποιο χώρο βρει το Προεδρείο, σε όποια πόλη και σε όποια ημερομηνία αποφασίσει το Προεδρείο.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Στάθης Λειβαδίτης

Δημοσίευση από Στάθης Λειβαδίτης »

Προτείνουμε να υπάρχει Προεδρείο από 3+3, δλδ σύνολο 6 μέλη. Τρία μέλη του Προεδρείου και 3 αναπληρωματικά (ώστε να υπάρχει το περιθώριο της άμεσης αντικατάστασης τους) και παρακαλούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μέλη του κόμματος.
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Βρε Στάθη, στην τελευταία συνεδρίαση δεν είπες πως έχεις στο μυαλό σου κάποια παιδιά από την Χαλκίδα; Και όταν σου τόνισα πως δεν μιλάμε για το οργανωτικό είπες πως μπορούν να είναι ΚΑΙ στο οργανωτικό!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Alexandra_M

Δημοσίευση από Alexandra_M »

Θα βάλουμε όλοι από ένα πειρατικό χεράκι και πολλά μπορούν να γίνουν :)

Είμαι κι εγώ μέσα. (Μόνο που δυστυχώς μπορώ να τα καταφέρω μόνο την μία από τις δύο ημέρες) Θα είμαι εκεί όμως για ό,τι χρειαστεί το Σάββατο.

ΥΓ. Να θυμάστε επίσης, αγαπητοί φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι, που έτυχε να διαβάσετε κατά δω και που δεν έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε το συνέδριο από κοντά, όλοι είναι καλοδεχούμενοι και η παρουσία σας μπορεί να προσθέσει στη δυναμική των όποιων εξελίξεων.

Τα πειρατικά χεράκια λοιπόν, τα θέλουμε πολλά, όχι απαραιτήτως για εθελοντική εργασία, αλλά για να φέρουν και τον δικό τους αέρα στα πειρατικά πανιά! ;)
Έστω,ότι είμαστε σωστοί.Παραμένουμε«λάθος»αν απευθυνόμαστε σ εσφαλμένους δέκτες.
Ότι είμαστε σωστοί,έστω.Παραμένουμε«λάθος»αν μεταχειριζόμαστε εσφαλμένως την ορθότητα μας.
Άλλη 1 λανθασμένη μου σκέψη;Τότε αν δεν είμαι σωστή,απόδειξε μου πως κάνω λάθος(me)
Ελευθερία Κανέλλη

Δημοσίευση από Ελευθερία Κανέλλη »

Δηλώνω ενδιαφέρον για αναπληρωματικό μέλος του προεδρείου για την Κυριακή 2/11. Μπορώ να βοηθήσω, αν ζητηθεί η συνδρομή μου.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

@Voyager-1 μην αρπάζεσαι, καλά κάνει ο laskaris_vasilis που την "ψάχνει", κάνει crash test στα πράγματα για να δει (και να δούμε) αν όλα "έχουν καλώς"!!!

Μόνο όταν θα μας πετάξει κανένα μενίρ στο κεφάλι να αρπαχτούμε (και τότε μόνο και μόνο γιατί τα μενίρ αντέχουν στα crash tests και δεν χρειάζονται δοκιμές)!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
здравствуйте
Στάθης Λειβαδίτης

Δημοσίευση από Στάθης Λειβαδίτης »

Το προεδρείο του 3ου Συνεδρίου: Απόφαση Α/Α 206/2014 της Δ.Ε.
"Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την εκδήλωση ενδιαφέροντος των μελών στο Φόρουμ και την επικοινωνία που είχαμε με μέλη του κόμματος, και μετά από διαβούλευση μέσω e-mail, ορίζουμε ως μέλη του Προεδρείου του 3ου Συνεδρίου του κόμματος τους: Α. Μ., Γ. Παναγόπουλο, Δ. Παπαμιχαήλ, και αναπληρωματικά μέλη τους Θ. Γαστεράτο, Ε. Κανέλλη, Α. Πετρόπουλο."
Απάντηση

Επιστροφή στο “3ο Συνέδριο - 2014”