Σχετικά με το Συνέδριο που προσπαθούμε να οργανώσουμε, σήμερα είδα ένα "κάρο" εξαγγελίες που έχουν την μορφή απόφασης.
Πρώτα από όλα, υπήρξε ορισμός της ημερομηνίας αν και από όσα γνωρίζω υπάρχει ήδη διαδικασία να ψηφίσουν τα Μέλη.
Έληξε η διαδικασία και το ΣτΜ αποφάσισε; Αν ναι, προφανώς θα υπάρχουν "πρακτικά" τα οποία εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν!
Επιπλέον, βλέπω να ορίζονται ημερομηνίες που είναι αρμοδιότητας του Προεδρείου ενώ Προεδρείο δεν έχουμε!!!!!!!
...... Προφανώς πρόκειται περί "θαύματος"!!!
Σκέψεις σχετικά με τις τελευταίες εξαγγελίες:
-
laskaris_vasilis
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Σκέψεις σχετικά με τις τελευταίες εξαγγελίες:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Re: Σκέψεις σχετικά με τις τελευταίες εξαγγελίες:
laskaris_vasilis έγραψε:Σχετικά με το Συνέδριο που προσπαθούμε να οργανώσουμε, σήμερα είδα ένα "κάρο" εξαγγελίες που έχουν την μορφή απόφασης.
Πρώτα από όλα, υπήρξε ορισμός της ημερομηνίας αν και από όσα γνωρίζω υπάρχει ήδη διαδικασία να ψηφίσουν τα Μέλη.
Έληξε η διαδικασία και το ΣτΜ αποφάσισε; Αν ναι, προφανώς θα υπάρχουν "πρακτικά" τα οποία εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν!
Επιπλέον, βλέπω να ορίζονται ημερομηνίες που είναι αρμοδιότητας του Προεδρείου ενώ Προεδρείο δεν έχουμε!!!!!!!
Δεν είναι αποφάσεις, είναι ότι ορίζει το καταστατικό. Ορίζει να εξαγγελθεί το συνέδριο 40 μέρες από την διεξαγωγή του. Δλδ έπρεπε να κάνουμε συνεδρίαση για να αναθέσουμε σε κάποιον να κάνει την εξαγγελία στο φόρουμ ;; Την έκανα εγώ που δεν πάω διακοπές και είμαι συνέχεια στην τσίτα, τυπικό ήταν το θέμα. Μήπως να ρωτάμε το ΣτΜ πότε θα υπενθυμίζουμε στο ΣτΜ τις υποχρεώσεις του ΣτΜ ;;
Η ημερομηνία είναι αυτή που έχουμε κλείσει την αίθουσα και έχουμε κάνει σχετική αίτηση για να μας δοθεί. Ακόμα και να αποφασίσει άλλη ημερομηνία το ΣτΜ οι υπολογισμοί έγιναν με αυτήν την ημερομηνία για να μην ξεπεράσουμε τα προβλεπόμενα deadlines, αν πάει αργότερα (νωρίτερα δεν γίνεται) απλά θα έχουμε περισσότερο χρόνο.
Το Προεδρείο δεν ορίζει ημερομηνίες, ημερομηνίες ορίζει το καταστατικό.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
-
laskaris_vasilis
Voyager-1 έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:Σχετικά με το Συνέδριο που προσπαθούμε να οργανώσουμε, σήμερα είδα ένα "κάρο" εξαγγελίες που έχουν την μορφή απόφασης.
Δεν είναι αποφάσεις, είναι ότι ορίζει το καταστατικό. Ορίζει να εξαγγελθεί το συνέδριο 40 μέρες από την διεξαγωγή του. Δλδ έπρεπε να κάνουμε συνεδρίαση για να αναθέσουμε σε κάποιον να κάνει την εξαγγελία στο φόρουμ ;; Την έκανα εγώ που δεν πάω διακοπές και είμαι συνέχεια στην τσίτα, τυπικό ήταν το θέμα. Μήπως να ρωτάμε το ΣτΜ πότε θα υπενθυμίζουμε στο ΣτΜ τις υποχρεώσεις του ΣτΜ ;;
Η ημερομηνία είναι αυτή που έχουμε κλείσει την αίθουσα και έχουμε κάνει σχετική αίτηση για να μας δοθεί. Ακόμα και να αποφασίσει άλλη ημερομηνία το ΣτΜ οι υπολογισμοί έγιναν με αυτήν την ημερομηνία για να μην ξεπεράσουμε τα προβλεπόμενα deadlines, αν πάει αργότερα (νωρίτερα δεν γίνεται) απλά θα έχουμε περισσότερο χρόνο.
Το Προεδρείο δεν ορίζει ημερομηνίες, ημερομηνίες ορίζει το καταστατικό.
Βρε Σπύρο, τρέχει ή δεν τρέχει η ψηφοφορία όπου θα δηλώσει το ΣτΜ την ημερομηνία που επιθυμεί;;;
Αίθουσα δεν έχει κλείσει ακόμα!!!
Επιμένω όμως: Σύμφωνα με το Καταστατικό, "5.2 Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την ευθύνη τριμελούς προεδρείου .......". Άρα; Το προεδρείο ορίζει τα διαδικαστικά διότι αυτό έχει την ΕΥΘΥΝΗ!
Αν εσείς αργήσατε και δεν προλαβαίνετε τώρα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Εγώ Βασίλη αυτά έβαλα
αυτές τις ημερομηνίες ορίζει το καταστατικό, ψάξε στα ποστ μου να το τσεκάρεις. Για άλλες ημερομηνίες δεν μίλησα. Αυτές ΔΕΝ τις ορίζει το Προεδρείο, ότι και να λες εσύ.
5.6 Το Συνέδριο ψηφίζει και τροποποιεί το καταστατικό του κόμματος με πλειοψηφία τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων. Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις που πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία, πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Προεδρείο του Συνεδρίου τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να συζητηθούν ψηφιακά μέχρι το Συνέδριο.
5.7 Το Συνέδριο ψηφίζει για προσθήκες ή αλλαγές στις Αρχές του κόμματος με πλειοψηφία τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων. Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις που πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία, πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Προεδρείο του Συνεδρίου τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να συζητηθούν ψηφιακά μέχρι το Συνέδριο.
αυτές τις ημερομηνίες ορίζει το καταστατικό, ψάξε στα ποστ μου να το τσεκάρεις. Για άλλες ημερομηνίες δεν μίλησα. Αυτές ΔΕΝ τις ορίζει το Προεδρείο, ότι και να λες εσύ.
(πρώην -mesitiko-)
-
laskaris_vasilis
Βρε Σπύρο, τούρκικα μιλάω;
Από το 5.2 του Καταστατικού και μετά, όλη την ευθύνη την έχει το Προεδρείο!!!
Αυτό θα βρει τις ημερομηνίες, αυτό θα βρει τον τόπο, αυτό θα κάνει τις υπερβάσεις όπου απαιτούνται και αυτό θα λογοδοτήσει αν κάτι δεν πάει καλά!!!!!
ΔΕ στο Συνέδριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
Από το 5.2 του Καταστατικού και μετά, όλη την ευθύνη την έχει το Προεδρείο!!!
Αυτό θα βρει τις ημερομηνίες, αυτό θα βρει τον τόπο, αυτό θα κάνει τις υπερβάσεις όπου απαιτούνται και αυτό θα λογοδοτήσει αν κάτι δεν πάει καλά!!!!!
ΔΕ στο Συνέδριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
-
laskaris_vasilis
Δλδ έπρεπε να κάνουμε συνεδρίαση για να αναθέσουμε σε κάποιον να κάνει την εξαγγελία στο φόρουμ ;
Βεβαίως! Διότι έτσι θα ήσασταν υποχρεωμένοι να ακούσετε και την "άλλη άποψη"!