Πρόσκληση για την διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου

Ότι αφορά την διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΕΙΡ για το 2014
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Πρόσκληση για την διοργάνωση του 3ου Συνεδρίου

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Ναι, αν είναι εκτός προθεσμίας η αίτηση σας θα πάει στο κάλαθο των αχρήστων. Ειδικά εσύ που μας ζάλισες με την τυπικότητα σου στο θέμα ενημέρωσης του ταμείου επί δύο μήνες (και δεν είχαμε ευθύνη εμείς, αλλά οι Τράπεζες για την καθυστέρηση) θα πρέπει να είσαι τυπικός και στα υπόλοιπα.
Δεν μπορείς να έχεις άλλα μέτρα (επιείκεια, ελαστικότητα...) όταν αφορά θέμα σου και αμετακίνητη θέση όταν αφορά άλλους. Δάσκαλε που δίδασκες.....ας πρόσεχες :mrgreen:
...αλλά σου έχω και λύση:
Κάνε αίτημα στην ΔΕ για παράταση στην ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας για την διοργάνωση του συνεδρίου. ;)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από Petros »

Voyager-1 έγραψε:Ναι, αν είναι εκτός προθεσμίας η αίτηση σας θα πάει στο κάλαθο των αχρήστων. Ειδικά εσύ που μας ζάλισες με την τυπικότητα σου στο θέμα ενημέρωσης του ταμείου επί δύο μήνες (και δεν είχαμε ευθύνη εμείς, αλλά οι Τράπεζες για την καθυστέρηση) θα πρέπει να είσαι τυπικός και στα υπόλοιπα.

Basta. Αυτό το έκανα κυρίως για να τσιγκλίσω όποιους επέμεναν για την αδιαφανή τήρηση του ταμείου από τον omissman (για άλλα ίσως και να μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει, αλλά αυτό για το ταμείο ήταν απλά λάσπη), αλλά από ότι φαίνεται όταν δεν ξέραμε ΚΑΝ ποιος διαχειρίζεται το ταμείο δεν άνοιξε μύτη

Voyager-1 έγραψε:...αλλά σου έχω και λύση:
Κάνε αίτημα στην ΔΕ για παράταση στην ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας για την διοργάνωση του συνεδρίου. ;)

είχα μείνει με την εντύπωση ότι για τέτοια θέματα, αρμόδια να μεριμνά είναι η ΔΕ, όχι;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

είχα μείνει με την εντύπωση ότι για τέτοια θέματα, αρμόδια να μεριμνά είναι η ΔΕ, όχι;

Παρακαλώ!! ..... Δεν άκουσα!!!! Μπορείς να το επαναλάβεις αυτό; ...... Ισχύει;; :shock: :shock:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Voyager-1

Petros έγραψε:είχα μείνει με την εντύπωση ότι για τέτοια θέματα, αρμόδια να μεριμνά είναι η ΔΕ, όχι;

Αυτεπάγγελτα όχι, αν γίνει αίτημα ναι. Αλλιώς περίμενε να τεθεί θέμα σε επόμενη συνεδρίαση. (Επόμενη Συνεδρίαση: Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, ώρα 22:00, βάλτην στο ημερολόγιο)
Αν όμως μέχρι τότε (10/8/2014) έχουν κατατεθεί προτάσεις εμπρόθεσμες την επομένη θα μπουν σε ψήφιση, όπως πέρυσι. Αν δεν υπάρξουν προτάσεις θα εξετάσουμε την πιθανότητα παράτασης της προθεσμίας, διαφορετικά αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα το κλειδώσουμε όπως λέει η ekfrasi και θα (αν) επανέλθουμε όταν ωριμάσει πάλι η ιδέα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
laskaris_vasilis

Voyager-1 έγραψε:.... διαφορετικά αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα το κλειδώσουμε όπως λέει η ekfrasi και θα (αν) επανέλθουμε όταν ωριμάσει πάλι η ιδέα.

Προς θεού!!!!!!
Μην "κλάσει" η "ekfrasi" και "πάει χαμένη η μυρωδιά"!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα για την βαγγελίστρα!!!
Είσαστε εσείς ΔΕ;;;;; ........ Ότι σας πει η "ιέρεια";
...... Ρε πόσο δίκιο είχε το troll κάποτε!!!!

Ξέρετε όλοι πως παρακολουθώ και σέβομαι τα όσα λέει η "ekfrasi" αλλά, ......... ήμαρτον!!!

Να το "κλείσουμε" χίλιες φορές τέτοιοι μαλάκες που καταντήσαμε!!!!! (που είσαι ρε "james"!!!! :( :( :( )
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Voyager-1

Εεεε και τι να κάνω ; Εγώ θα κάνω αίτημα για παράταση ; Να το κάνουν αυτοί που ενδιαφέρονται στο [email protected]
Είπαμε να είμαι ο μικρός για όλες τις δουλειές, μην το παρακάνουμε όμως.
Βασίλη, τι σημασία έχει ποιος το είπε; (και ο Σίμος το έχει πει και άλλοι κατά καιρούς). Αν είναι να μην ενδιαφέρεται κανείς να γίνει συνέδριο, ελάτε να το κάνουμε στην αυλή μου, είναι 5-6 στρέμματα χωράμε !

Επέμενα πέρυσι να γίνει το 2ο στο Ξυλόκαστρο και τώρα να γίνει το 3ο εκλογικό Θεσσαλονίκη ψηφίσατε, τα μέλη, ανάποδα. Τώρα να γίνω μάντης;
Αποτυχία το 2ο της Θεσσαλονίκης....γιατί δεν ήταν εκλογικό, οπότε μικρό το ενδιαφέρον και "κάηκε" και η πόλη για δύο χρόνια.
Αποτυχία το φετινό 3ο αν γίνει σε νησί, λίγοι θα πάνε, αν και εκλογικό.
Και αποτυχία και το 4ο όπου και να γίνει το 2015, ακόμα και Αθήνα, γιατί δεν θα είναι εκλογικό, ούτε εθνικές εκλογές θα έχουμε μπροστά μας, θα έχουν ήδη γίνει νωρίτερα το 2015....(άνοιξη;)
Από 2016 (5ο Συνέδριο και βλέπουμε...θα υπάρξει πάλι ενδιαφέρον).
(πρώην -mesitiko-)
Στάθης Λειβαδίτης

Δημοσίευση από Στάθης Λειβαδίτης »

Πρόταση για διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου στη Χαλκίδα.
Η πρόταση αφορά στο Σαββατοκύριακο 1 & 2 Νοεμβρίου 2014 και περιλαμβάνει 2 περιπτώσεις:
Τις αίθουσες α) του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και β) της ΔΗΚΕΧ του Δήμου Χαλκιδέων.
Και στις 2 περιπτώσεις υπάρχει καταβολή αντιτίμου (50 ευρώ και για τις 2 ημέρες και 150 ευρώ/ημέρα, αντίστοιχα).
Η αίθουσα της ΔΗΚΕΧ είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένη και είναι η επιθυμητή προτίμηση μας, παρά το κόστος.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στις 2 περιπτώσεις, παρακάτω.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 3ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Πόλη διεξαγωγής: Χαλκίδα

Ημερομηνία: Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014:

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Α’

Αίθουσα: Αίθουσα εκδηλώσεων Εργατικού Κέντρου Εύβοιας (http://www.ergkev.gr/ ), οδός Φριζή 10 (Φωτογραφίες της αίθουσας από συνέντευξη τύπου http://eviatop.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8353.html )

Είναι δωρεάν: Όχι, κόστος και για τις 2 ημέρες 50 ευρώ (μπορεί να καλυφθεί από το Τοπικό Γραφείο Χαλκίδας)

wifi: ΝΑΙ

Μικροφωνική εγκατάσταση: ΝΑΙ

Προτζέκτορας: ΟΧΙ

Χωρητικότητα: 150 - 200 ατόμων

Πρόσβαση με ΜΜΜ: Είναι στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά σε σταθμό ΟΣΕ Χαλκίδας και περίπου 1 χλμ. από την παραλία, όπου υπάρχουν τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Απόσταση από καταλύματα (χρόνος ή χλμ): Απόσταση από το κέντρο (καταλύματα-ξενοδοχεία) 5 λεπτά με τα πόδια

Εθελοντές (πιθανός αριθμός): 3-5 εθελοντές από το Τοπικό Γραφείο Χαλκίδας

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β’

Αίθουσα: Αίθουσα εκδηλώσεων ΔΗΚΕΧ Δήμου Χαλκιδέων, 1ος όροφος (http://www.mychalkida.gr/biz/dikeh ), οδός Αβάντων 50 (Φωτογραφίες της αίθουσας από παλαιότερη εκδήλωση http://neospalamedes.blogspot.gr/2010_0 ... chive.html)

Είναι δωρεάν: Όχι, το κόστος είναι 150 ευρώ ανά ημέρα (αλλά μπορεί και να μην υπάρχει το κόστος αυτό, είναι διαπραγματεύσιμο, δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Θα το γνωρίζουμε ως το τέλος Αυγούστου – έχουμε πέσει πάνω στην ορκωμοσία και στις αλλαγές του Διοικητικού προσωπικού του Δήμου, γιατί άλλαξε χέρια η Δημοτική αρχή και πρέπει να περιμένουμε)

wifi: ΝΑΙ

Μικροφωνική εγκατάσταση: ΝΑΙ

Προτζέκτορας: ΝΑΙ

Χωρητικότητα: 100 ατόμων

Πρόσβαση με ΜΜΜ: Είναι στο κέντρο της πόλης. Η οδός Αβάντων είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Χαλκίδας και στο κτίριο αυτό στεγαζόταν παλαιότερα ο Δήμος Χαλκιδέων. Η αρχή της οδού Αβάντων είναι περίπου 100 μέτρα από την παραλία της Χαλκίδας, όπου βρίσκονται τα περισσότερα ξενοδοχεία. Από την αρχή της Αβάντων η απόσταση για την αίθουσα της ΔΗΚΕΧ είναι 500 μέτρα.

Απόσταση από καταλύματα (χρόνος ή χλμ): Απόσταση από το κέντρο (καταλύματα-ξενοδοχεία) 5 λεπτά με τα πόδια

laskaris_vasilis

+ένας για ότι χρειαστείς! (κοντά είμαι!)
Voyager-1

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων μέχρι 24 Αυγούστου με απόφαση της ΔΕ που πάρθηκε μέσω της mailing list.
(πρώην -mesitiko-)
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

Η Χαλκίδα είναι καλή περίπτωση... ΠΙστευω να εχουν την ιδια αποψη και οι λοιποί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “3ο Συνέδριο - 2014”