Ενημέρωση Ταμείου.

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
yiannpap
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Ενημέρωση Ταμείου.

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 19 Μαρ 2014, 10:04

Πότε θα έχουμε ενημέρωση για το ταμείο του κόμματος; Κοντεύει να βγεί ο Μάρτιος και η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 31/01/2014. Εγινε αλλαγή οικονομικού υπεύθυνου μετά κόπων και βασάνων αλλά μια ενημέρωση μετά από 2 μήνες θα έπρεπε να την έχουμε;
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

Μιχάλης Μαντάς

Re: Ενημέρωση Ταμείου.

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 19 Μαρ 2014, 10:09

yiannpap έγραψε:Πότε θα έχουμε ενημέρωση για το ταμείο του κόμματος; Κοντεύει να βγεί ο Μάρτιος και η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 31/01/2014. Εγινε αλλαγή οικονομικού υπεύθυνου μετά κόπων και βασάνων αλλά μια ενημέρωση μετά από 2 μήνες θα έπρεπε να την έχουμε;

Ε, να μην τον πιάσουμε και από τη μούρη τον άνθρωπο ακόμη δεν ανέλαβε Γιάννη μου. Άσε να περάσει λίγος καιρός πρώτα και μετά αρχίζουμε να τον ... θάβουμε για ... σκάνδαλα και καταχρήσεις, όπως τον προηγούμενο. Αν και με κάνα 500άρικο (και αν) που μπορεί να έχει ο μπεζαχτάς, τι κατάχρηση να κάνεις; Δεν πιστεύω να γίνουμε και τόσο ... ψιλικατζήδες.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 19 Μαρ 2014, 10:19

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
yiannpap έγραψε:Πότε θα έχουμε ενημέρωση για το ταμείο του κόμματος; Κοντεύει να βγεί ο Μάρτιος και η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 31/01/2014. Εγινε αλλαγή οικονομικού υπεύθυνου μετά κόπων και βασάνων αλλά μια ενημέρωση μετά από 2 μήνες θα έπρεπε να την έχουμε;

Ε, να μην τον πιάσουμε και από τη μούρη τον άνθρωπο ακόμη δεν ανέλαβε Γιάννη μου. Άσε να περάσει λίγος καιρός πρώτα και μετά αρχίζουμε να τον ... θάβουμε για ... σκάνδαλα και καταχρήσεις, όπως τον προηγούμενο. Αν και με κάνα 500άρικο (και αν) που μπορεί να έχει ο μπεζαχτάς, τι κατάχρηση να κάνεις; Δεν πιστεύω να γίνουμε και τόσο ... ψιλικατζήδες.

Αγαπητέ συν-Πειρατή (δεν λέω σύντροφε παραπέμπει σε εποχές που θέλουμε να τις αλλάξουμε) δεν πιάνω από τη μούρη κανέναν. Το λές και μόνος σου ένα 500αρικο έχει ο μπεζαχτάς δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το ανακοινώσεις. Και αλίμονο ούτε έχω πρόθεση να λέω για καταχρήσεις και σκάνδαλα αφού όλα είναι φανερά. Αν είναι δυνατόν.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 19 Μαρ 2014, 10:23

yiannpap έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:

Αγαπητέ συν-Πειρατή (δεν λέω σύντροφε παραπέμπει σε εποχές που θέλουμε να τις αλλάξουμε) δεν πιάνω από τη μούρη κανέναν. Το λές και μόνος σου ένα 500αρικο έχει ο μπεζαχτάς δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το ανακοινώσεις. Και αλίμονο ούτε έχω πρόθεση να λέω για καταχρήσεις και σκάνδαλα αφού όλα είναι φανερά. Αν είναι δυνατόν.

Μου φαίνεται ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο Γιάννη. Μάλλον φταίω εγώ γιατί ξέχασα να βάλω τις φατσούλες.
Τις βάζω τώρα! :lol: :lol: :lol:
Όπως κατάλαβες πρόκειται απλά για την πρωινή μου χιουμοριστική διάθεση και όχι για σοβαρές διαπιστώσεις. Αυτές τις συνηθίζω τα βράδια! :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα σου κιόλας!

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 19 Μαρ 2014, 10:25

Καλημέρα και σε σένα συν-Πειρατή (όχι σύντροφε είπαμε).
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 19 Μαρ 2014, 10:35

yiannpap έγραψε:Καλημέρα και σε σένα συν-Πειρατή (όχι σύντροφε είπαμε).

Μπορείς να με λες και Μιχάλη (που είναι και απολίτικο).
(Όταν θέλεις να με βρίσεις καλό είναι και το "παλιόγερε").

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 19 Μαρ 2014, 10:47

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:

ή

να το αποκαλείς με το χαϊδευτικό του: Yoda (προφέρετε με μακρόσυρτη χαμηλή φωνή με βαθύ το "όοοοοοο" και άτονο το ντ / σαν το γιόγκα αλλά με τ στην θέση του γκ: γιόοοοοοοντα
(Είναι έτσι πράγματι.... νομίζω εγώ!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
здравствуйте

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 19 Μαρ 2014, 10:51

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σταματήστε γιατί βγήκαμε off topic.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 19 Μαρ 2014, 10:51

Κομπειλάδας έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:

ή

να το αποκαλείς με το χαϊδευτικό του: Yoda (προφέρετε με μακρόσυρτη χαμηλή φωνή με βαθύ το "όοοοοοο" και άτονο το ντ / σαν το γιόγκα αλλά με τ στην θέση του γκ: γιόοοοοοοντα
(Είναι έτσι πράγματι.... νομίζω εγώ!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

Κομπειλάδα πρέπει κάποτε να (με) καταλήξεις σε κάποιο σταθερό (και παρακαλώ αν είναι δυνατόν και λίγο ... νόστιμο) παρατσούκλι, γιατί με όλα αυτά που μου κολλάς καθημερινά, με έχεις καταντήσει ... Λερναία Ύδρα!
Πάρε κάποια στιγμή μια τελική απόφαση, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε τέλος πάντων.
Υ.Γ.: Επιπλέον τα αυτιά μου είναι "κανονικά".

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 19 Μαρ 2014, 10:54

yiannpap έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σταματήστε γιατί βγήκαμε off topic.

Λες να μας ... διαγράψουνε! (Θα το ρισκάρω).

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες