Υπενθυμίζω ότι οι υποψήφιοι πρέπει να:
https://liquid.pirateparty.gr/lf/initia ... w/272.html1.α. Κάθε οικονομικά ενήμερο μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, εγγεγραμμένο στο κεντρικό μητρώο μελών του κόμματος
τουλάχιστον 6 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.
1.β. Κάθε υποψήφιος για τη συμμετοχή του στην επιλογή του για το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 150 € μαζί με την αίτηση του. Σε περίπτωση μη καταβολής του ποσού
μέχρι την προηγούμενη της ψηφοφορίας επιλογής, η αίτηση του δε γίνεται δεκτή και δε συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των υποψηφίων.
4.δ Να έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το κόμμα.
και φυσικά
4.γ Αυτοί που θα επιλεγούν για υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται εκ του νόμου.