Το Bitcoin έπιασε τα $629
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629
Προτάθηκε ως θέμα για την επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε. την Δευτέρα.
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Κομπειλάδας έγραψε:@Σπύρος
Φίλε Σπύρο,
Με το Litcoin και το minning τα έχεις μπερδέψει λίγο. Το όλο πρότζεκτ με την ομαδική εξόρυξη είναι σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση. Θες να σου εξηγήσω τι σημαίνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ/ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ;
Από που κι ως που 1) κρίνεις (και κατακρίνεις) τον οποιονδήποτε για την ύπαρξη ή όχι εθελοντικής διάθεσης και εθελοντικής προσφοράς; 2) συγκρίνεις τον δικό σου εθελοντισμό με το εθελοντισμό των άλλων;
Θα ήθελα μια απάντηση σε παρακαλώ.
και επειδή δεν θέλω να νομίσεις ότι αποφεύγω να απαντήσω, κάθε μέρα διαβάζω κριτική για την ΔΕ και την δέχομαι, εσείς γιατί δεν δέχεστε την δική μου ; Όσο για τον εθελοντισμό τον δικό μου δεν μπορώ να μιλήσω εγώ.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
-
- Επικοινωνία:
Πάλι τα βάζεις σε έναν ντορβά όλα...
Είναι το ίδιο ΔΕ και εθελοντισμός;
Είναι το ίδιο εκλεγμένος και εθελοντής;
Γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα/καταστάσεις/κτλ.;
Κριτική για τον εαυτό σου κάνε όση θέλεις, κριτική για τους άλλους επίσης.
Κριτική, "απόδοση ευθυνών" και "ζύγισμα" στον εθελοντισμό και στην προσφορά, ΟΧΙ.
Τόσο απλά.
Είναι το ίδιο ΔΕ και εθελοντισμός;
Είναι το ίδιο εκλεγμένος και εθελοντής;
Γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράγματα/καταστάσεις/κτλ.;
Κριτική για τον εαυτό σου κάνε όση θέλεις, κριτική για τους άλλους επίσης.
Κριτική, "απόδοση ευθυνών" και "ζύγισμα" στον εθελοντισμό και στην προσφορά, ΟΧΙ.
Τόσο απλά.
здравствуйте
-
Θα κάνω μία προσπάθεια να ξανά-τοποθετηθώ:
@mesitiko
Το 4.7.1 λέει πως ο ΥΠ.ΟΙΚ
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει"αποφασίζει"!!! Και αναρωτιέμαι εγώ: ΠΟΙΟΣ αποφασίζει; Μήπως ισχύει το 6.2;
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Κομπειλάδα! Κερδισμένος είναι ΜΟΝΟ όποιος έχει τσεπώσει το όποιο παραδάκι!
Σε αυτά τα "συστήματα", όποιος είναι "μέσα" και βλέπει νούμερα στο καντράν που δείχνουν πως θεωρητικά κερδίζει έχει πάρει τα π@@@@ια μου ακόμα. Κερδισμένος είναι μόνο όταν έχει "βγει"
και κουδουνάνε τα λεφτά στην τσέπη του!
Όπως και να έχει, αν δεν χρωστούσαμε θα μιλούσα σε άλλη βάση, όμως...... Τώρα μιλάω αλλιώς.
Για εμένα, το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι σε ποια τιμή θα δώσουμε!!!!
@mesitiko
Το 4.7.1 λέει πως ο ΥΠ.ΟΙΚ
και στην συνέχεια...... ενεργεί εκ μέρους του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας......
....... έχει την ευθύνη των οικονομικών του κόμματος....
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει"αποφασίζει"!!! Και αναρωτιέμαι εγώ: ΠΟΙΟΣ αποφασίζει; Μήπως ισχύει το 6.2;
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Κομπειλάδα! Κερδισμένος είναι ΜΟΝΟ όποιος έχει τσεπώσει το όποιο παραδάκι!
Σε αυτά τα "συστήματα", όποιος είναι "μέσα" και βλέπει νούμερα στο καντράν που δείχνουν πως θεωρητικά κερδίζει έχει πάρει τα π@@@@ια μου ακόμα. Κερδισμένος είναι μόνο όταν έχει "βγει"
και κουδουνάνε τα λεφτά στην τσέπη του!
Όπως και να έχει, αν δεν χρωστούσαμε θα μιλούσα σε άλλη βάση, όμως...... Τώρα μιλάω αλλιώς.
Για εμένα, το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι σε ποια τιμή θα δώσουμε!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
+1 στον Βασίλη, παραδόξως.
Το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι την τιμή στην οποία θα είμαστε ικανοποιιημενοι. Και από κει και πέρα, αυτοματοποιημενα σε κάποιο συναλλακτηριο μπορούμε να καταθέσουμε την προσφορά και να γίνει η συναλλαγή αυτόματα όταν φτάσει η τιμή τόσο.
Προσωπικά, βραχυπροθεσμα θα είμαι ικανοποιημενος με 1000 ευρώ το bitcoin, ενώ για μέσα στο 2014,με 5000.
Το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι την τιμή στην οποία θα είμαστε ικανοποιιημενοι. Και από κει και πέρα, αυτοματοποιημενα σε κάποιο συναλλακτηριο μπορούμε να καταθέσουμε την προσφορά και να γίνει η συναλλαγή αυτόματα όταν φτάσει η τιμή τόσο.
Προσωπικά, βραχυπροθεσμα θα είμαι ικανοποιημενος με 1000 ευρώ το bitcoin, ενώ για μέσα στο 2014,με 5000.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
pappasadrian έγραψε:
+1000...αυτό λέω και εγώ, βιαζόμαστε τώρα και θα μετανιώσουμε μελλοντικά, όχι στο πολύ μακρινό μέλλον ήδη σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και τα χθεσινά 820 ευρώ έγιναν 900 € (κέρδος σε ένα 24ωρο 640 € .....υποθετικό.....αφού έτσι το θέλετε)
Δεν θα επιμείνω περισσότερο, βάλτε το σε ψηφοφορία όπου θέλετε και με όποιο ποσό θέλετε, όταν πάει σε αυτό το όριο εξαργυρώνουμε, τέλος.
(πρώην -mesitiko-)
-
pappasadrian έγραψε:+1 στον Βασίλη, παραδόξως.
Ανδριανέ,
Αν και η άποψή σου, (όπως και του Βασίλη άλλωστε) δεν με βρίσκει απόλυτα αρνητικό, (δεδομένων των συνθηκών που δεν ξέρω πώς ακριβώς προέκυψαν), θα διαφωνήσω και σε αυτό, για το λόγο που θα εξηγήσω παρακάτω.
Θεωρώ εντελώς ανεπίτρεπτο / απαράδεκτο ένα κόμμα (και μάλιστα όπως φαντάστηκα το δικό μας) να παίζει χρηματιστήριο, με την έννοια του τζόγου, γιατί αυτό εκτός των άλλων δημιουργεί de facto προϋποθέσεις αδιαφάνειας, αφού χρηματιστήριο / τζόγος και διαφάνεια είναι έννοιες εξ ορισμού ασυμβίβαστες.
Επομένως η συζήτηση σε ποια τιμή θα πουλήσουμε, αν θα πουλήσουμε, πότε θα πουλήσουμε κ.λ.π. για μένα ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού δεν μπορώ να δεχτώ ότι κόμμα που υποστηρίζει, από τις βασικές του αρχές ακόμη, την έννοια της διαφάνειας, μπορεί ταυτόχρονα να (προσπαθεί να) καλύπτει τις οικονομικές του ανάγκες τζογάροντας στο e-χρηματιστήριο και ίσως αύριο ή μεθαύριο και στο e-καζίνο ή στις e-πουτάνες ή στο e-μπαρμπούτι ή όπως αλλιώς θέλεις να λένε κάτι τέτοιο.
Εκτός αν όλα όσα λέμε και γράφουμε στις διακηρύξεις μας είναι απλώς για ... λαϊκή κατανάλωση των ... αφελών, στο κλαμπ των οποίων παρακαλώ να μου κάνετε την τιμή να με καταχωρίσετε.
-
- Επικοινωνία:
-mesitiko- έγραψε:+1000...αυτό λέω και εγώ, βιαζόμαστε τώρα και θα μετανιώσουμε μελλοντικά, όχι στο πολύ μακρινό μέλλον ήδη σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και τα χθεσινά 820 ευρώ έγιναν 900 € (κέρδος σε ένα 24ωρο 640 € .....υποθετικό.....αφού έτσι το θέλετε)
Δεν θα επιμείνω περισσότερο, βάλτε το σε ψηφοφορία όπου θέλετε και με όποιο ποσό θέλετε, όταν πάει σε αυτό το όριο εξαργυρώνουμε, τέλος.
Κάτσε βρε Σπύρο, τι πάει να πει " .....υποθετικό.....αφού έτσι το θέλετε"; Έτσι το θέλουμε ή έτσι είναι; Θα μας τρελάνεις τώρα; Αλλά λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αφτιά μου;
Δηλ. αν σκάσει και πέσει στο 1$, θα πρέπει και εγώ να γυρίσω και να σας πως ότι "ήταν 1000 και πήγε στο 1, άρα μας χρωστάτε 999", σοβαρά τώρα επιμένεις σε αυτήν την "τζογαδόρικια" παρα-λογική;
Το πόσα χρωστάμε είναι σαφές, το πόσα ΘΑ βγάλουμε από το bitcoin, τι στο διάολο είναι;
Το αν "θα μετανιώσουμε" άστο να "το μετανιώσουμε" μόνοι μας και χωρίς βοήθεια.

Τελευταία επεξεργασία από 1 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά
здравствуйте
-
Αν και προσωπικά δεν βλέπω που ακριβώς είναι η αδιαφάνεια στο "έχουμε 8 νομίσματα, σε τι τιμή τα πουλάμε?", καθώς η τιμή καθορίζεται από την προσφορά και ζήτηση, είναι κατανοητός ο προβληματικό σου. Φαντάζομαι δυνατή επιλογή στο ερώτημα "πόσο πουλάμε?" θα ήταν "άμεσα, ασχέτως τιμης".
Σε κάθε περίπτωση, διαφαίνεται η ανάγκη λήψης απόφασης. Υποθέτω από το στμ. Προσωπικά θα μου άρεσε αυτό να γίνει στο συνέδριο σε 2 εβδομάδες. Αλλά και αν βιαζόμαστε παραπάνω, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απόφασης.
Η έκθεση ιδεών και απόψεων που γίνεται τώρα, αν και εποικοδομητικη, δεν επιλυει το πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση, διαφαίνεται η ανάγκη λήψης απόφασης. Υποθέτω από το στμ. Προσωπικά θα μου άρεσε αυτό να γίνει στο συνέδριο σε 2 εβδομάδες. Αλλά και αν βιαζόμαστε παραπάνω, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απόφασης.
Η έκθεση ιδεών και απόψεων που γίνεται τώρα, αν και εποικοδομητικη, δεν επιλυει το πρόβλημα.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
-
Και για να βάζουμε τα πράγματα σε σειρά, εγώ πρώτος ξεκίνησα το θέμα στην επίσημη λίστα της ΔΕ όταν όλοι μας αγνοούσαμε ακόμα και τον αριθμό BTC που είχαμε εκτός από 2-3 άτομα, ακόμα και ο Υπ. Οικ. δεν το ήξερε....τονίζω τα σημεία που ενδιαφέρουν:
μερικές απαντήσεις πιο κάτω στην λίστα
αυτά ξεκίνησαν 7 ΝΟΕΜ με τιμή 215...τωρινή 900 ευρώ (1170 $)....αυτά για να μην υποννοηθεί ότι δεν θέλω να ξεχρεώσουμε...
Spyros Chrysanthopoulos <oti******97@gmail.com>
7 Νοε
προς de
Παρακολουθώ την τιμή των ψηφιακών νομισμάτων https://btc-e.com/exchange/btc_eur
και βρίσκονται σε συνεχή άνοδο, μήπως εξαρτάται από εμάς να δώσουμε εντολή στους υπεύθυνους να εξαργυρώσουμε κυρίως το Bitcoin πριν αρχίσει η πτώση ?
Αυτή την στιγμή έχει 1bitcoin=215 �.
Σε ποια τιμή θα δώσουμε/ορίσουμε το ΟΚ να εξαργυρώσουμε ? Και ταυτόχρονα να δώσουμε και μέρος τους στον τυπογράφο που έχουμε παγώσει τις καταβολές.
Και ένα ερώτημα ακόμα ποιος ξέρει πόσα έχουμε....4 ή 8 ?
Υ.Γ. για το litecoin ισχύουν τα ίδια αλλά το ποσό που μαζεύεται είναι πολύ μικρό αλλά όχι αμελητέο (70 litecoin x 3 � =210 �)
μερικές απαντήσεις πιο κάτω στην λίστα
Γ***** Μ***** <om*****@gmail.com>
7 Νοε
προς Adrian, Yiannis, Εμένα, de
0.0583 λεει οτι εχουμε αυτο που παρελαβα το Μάιο 2013 !
Εψαξα ολες τις συναλλαγες απο το Μαρτιο 2012 μεχρι το Μάιο 2013 και βρηκα οτι ο μεγιστος αριθμος BTC που ειχε συγκεντρωθει ηταν 4,40 !
Τοτε - ΠΡΙΝ παραλαβω εγω το πορτοφολι - εγινε μια μεταφορα (δεν γνωριζω απο ποιον) 4,34 BTC και εμεινε το παραπανω υπολοιπο...
Οποτε, μη χαιρεστε, δεν εχουμε τιποτε απολυτως εκει.
Υπαρχει ομως το ενδεχομενο να εχουμε αλλο πορτοφολι , στο οποιο και να εγινε η μεταφορα των 4,34...
Μηπως να ρωτησουμε τον Φοιβο , ο οποιος το χειριζοταν ;;;
αυτά ξεκίνησαν 7 ΝΟΕΜ με τιμή 215...τωρινή 900 ευρώ (1170 $)....αυτά για να μην υποννοηθεί ότι δεν θέλω να ξεχρεώσουμε...
(πρώην -mesitiko-)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες