anestis έγραψε:Δεν διάβασες προφανώς ΠΩΣ ήρθε να μας "την πει" ο προφέσορας iznogood, πώς μας στόλισε από πάνω ως κάτω, πώς ΔΕΝ τον διαγράψαμε ενώ οπουδήποτε αλλού θα είχε φύγει και αυτός και τα posts του, πώς επιχειρεί να φέρει διχόνοια και διάσπαση, πώς ψάχνει για "οπαδούς" για να τους πάει κι εγώ δεν ξέρω που, πώς κρατάμε λειτουργικό το Forum χωρίς να δίνουμε λαβή για να "χτυπάει". Χαμένος χρόνος και ενέργεια, για να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις Αρχές μας και την προσωπική Ατζέντα κάποιου...
baskin έγραψε:iznogood έγραψε:Παρακαλώ σημειώστε ότι απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους κατήγορούς μου, που τις μισές ερωτήσεις από όσες τους γίνονται τις κάνουν
γαργάρα.
Μην μιλάς για γαργάρες, γιατί όλα τα λογικά σου σφάλματα που έχω βγάλει στην φόρα, τα έχεις προσπεράσει...
Δύο χρήστες, ίδια πονηρή τακτική.
Λόγια του αέρα, χωρίς να δίνουν το url για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους...
Για την αντίληψη και την γνώμη που έχουμε για κάποιον, συμβαίνει πολλές φορές να μην φταίει ο κάποιος, αλλά το στραβό μας το μυαλό που είτε δεν διαβάζει σωστά, είτε ακούει τις διαφημίσεις ή την λάσπη που πετάνε οι υπόλοιποι. Όσοι εκτοξεύουν ρουκέτες , καλό είναι να τις αποδεικνύουν με το ανάλογο url. Αλλιώς χάνουν από "πελάτες" όσους έχουν τον στοιχειώδη εγκέφαλο ώστε να μην πέφτουν θύματα της διαφήμισης ή της δυσφήμισης, και μόνο οι ηλίθιοι τους πιστεύουν.
Σοβαρέψου! του είπα...
και ο σοβάς ρεύτηκε!