Αλληλεγγύη στην Ελληνική Αστυνομία

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Petros » 20 Σεπ 2013, 15:29

Φωτογραφίες στο άρθρο

Κάποιες από τις παραπάνω φωτογραφίες υπάρχουν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Κάποιες άλλες είναι πολύ πιο πρόσφατες. Κι αν κάποτε είχαμε ως δικαιολογίες την περιορισμένη πρόσβασή μας στο internet και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, σήμερα μας απομένει μόνο το δεύτερο.

Έτσι, είτε θα αποδεχτούμε πως η ΕΛ.ΑΣ. συνεργάζεται με παρακρατικούς κύκλους (όπως λ.χ. η Χρυσή Αυγή) και ότι η ίδια η ΕΛ.ΑΣ, με τη βοήθεια των “αλληλέγγυών” της, προκαλούν ένα μεγάλο μέρος των επεισοδίων και των ζημιών στην πολυαγαπημένη μας ιδιωτική περιουσία, ή θα κάνουμε αυτό το “φαινόμενο” να σταματήσει.

Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί να μην αναλάβει η Δικαιοσύνη ή γιατί να μην διερευνήσει την υπόθεση η ίδια η ΕΛ.ΑΣ, τότε προφανώς είτε κάτι έχετε καταλάβει λάθος ή δεν ζείτε στην Ελλάδα.

Αν πάλι πιστεύετε πως η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών στα μεγάλα καθεστωτικά Μέσα της χώρας είναι κάτι το εφικτό, σας προκαλώ να δοκιμάσετε να τις στείλετε σε κάποιο από αυτά.

Εγώ θα πρότεινα την κοινοποίηση των φωτογραφιών σε όσα περισσότερα media γίνεται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (με έμφαση στο δεύτερο).

Ας κάνουμε λοιπόν λίγη φασαρία!

Πηγή
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Re: Αλληλεγγύη στην Ελληνική Αστυνομία

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 20 Σεπ 2013, 16:13

Συμφωνώ με όσα λες!
Με μία επιφύλαξη όμως:
Εδώ μέσα, υπάρχει η "τάση" να γίνουμε μονοθεματικοί!
Τελικά, μήπως πριν από όλα τα άλλα, θα πρέπει να αποφασίσουμε την "ρότα" μας;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 20 Σεπ 2013, 16:17

Η Κατηγορία λέγεται "Σχολιασμός άρθρων του διαδικτύου"

Δεν είναι επομένως δικά μου λόγια αυτά, ούτε σημαίνει ότι τα συμμερίζομαι στο σύνολο, ούτε ότι πρέπει να πάρουμε ως ΠΕΙΡ θέση γι αυτα...

Απλά έπεσε το αρθράκι στα χέρια μου και είπα να το μοιραστώ... ;)
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 20 Σεπ 2013, 16:18

Η ερώτησή μου όμως..... παραμένει!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 20 Σεπ 2013, 22:21

αν θες την ροτα σε αυτο το θεμα βγαζεις μια ψηφοφορια και σε μια μερα το πολυ δυο την εχεις. eρωτηση του τυπου: "θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την συνεργασία της ΕΛΛΑΣ με τις διαφορες παρακρατικές οργανώσεις? "
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

koulaxizis

Δημοσίευσηαπό koulaxizis » 21 Σεπ 2013, 13:22

agelos έγραψε:αν θες την ροτα σε αυτο το θεμα βγαζεις μια ψηφοφορια και σε μια μερα το πολυ δυο την εχεις. eρωτηση του τυπου: "θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την συνεργασία της ΕΛΛΑΣ με τις διαφορες παρακρατικές οργανώσεις? "

Οφείλουμε σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες, πέρα απ' τα κομματικά, να ξεσκεπάσουμε την συνεργασία της ΕΛΛΑΣ με τις διάφορες παρακρατικές οργανώσεις. Αν θέλετε να τεθεί σε ψηφοφορία, κάντε το, αλλά την απάντηση την έχουμε ήδη. Το θέμα είναι πως θα κινηθούμε ώστε να το κάνουμε αυτό, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα....

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 21 Σεπ 2013, 13:53

koulaxizis έγραψε:
agelos έγραψε:αν θες την ροτα σε αυτο το θεμα βγαζεις μια ψηφοφορια και σε μια μερα το πολυ δυο την εχεις. eρωτηση του τυπου: "θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την συνεργασία της ΕΛΛΑΣ με τις διαφορες παρακρατικές οργανώσεις? "

Οφείλουμε σαν συνειδητοποιημένοι πολίτες, πέρα απ' τα κομματικά, να ξεσκεπάσουμε την συνεργασία της ΕΛΛΑΣ με τις διάφορες παρακρατικές οργανώσεις. Αν θέλετε να τεθεί σε ψηφοφορία, κάντε το, αλλά την απάντηση την έχουμε ήδη. Το θέμα είναι πως θα κινηθούμε ώστε να το κάνουμε αυτό, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα....

Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ψηφοφορίας. Αν κάποιοι νομίζουν πως μπορούν κάνουν αυτό το εγχείρημα, ας το κάνουν.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες