iznogood wrote:

iznogood

Re: ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Δημοσίευσηαπό iznogood » 23 Φεβ 2012, 22:48

Admax έγραψε:
iznogood έγραψε:

προσωπικά δεν συμφωνώ με τέτοιες τακτικές.
Επίσης νομίζω ότι τέτοιου είδους κώδικας πρέπει να απαγορευτεί να συζητιέται εδώ, γιατί θέτει σε κίνδυνο την νομιμότητα του site και του ίδιου του κόμματος .

Για οποιοδήποτε άλλο κώδικα όμως, όσοι πιστοί ανώνυμοι ας οργανωθούμε εδώ.

nai ntaksi den lew... alla... pirazei pou mou aresei? :P
prosopika sumfonw gia afto pou kanoun kai den eimai mono egw alla isos kai arketa ekatomiria se afth thn apelpismenh alla perifanh xora mas! ;)

Εγώ νομίζω πάλι ότι αυτό που κάνουν είναι ανούσιο και δίνουν τροφή στα trolls του κοινοβουλευτισμού.

Ο σκοπός δεν είναι να καταστρέφουμε, η καταστροφή είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να βρούμε κάτι να αντικαταστήσει αυτό που θα καταστρέψουμε.
Ας δώσουμε την δύναμή μας στο χτίσιμο, και όταν έχουμε έτοιμο αυτό που θέλουμε να αντικαταστήσουμε, τότε χαλάμε το παλιό και βάζουμε το νέο στην θέση του.
Αλλά μέχρι τότε, τι έχουμε να αντιπροτείνουμε;

Το ότι θα κλείσει μια σελίδα για δύο-πέντε-δέκα μέρες δεν έχει καμια σημασία.
Σημασία έχει ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, να μην πιστεύουμε σε αυτή.
Σκοπός είναι να αγνοήσουμε το troll του κοινοβουλευτισμού, και να λειτουργούμε σαν να μην υπάρχουν αυτοί οι 300 κύριοι.
Να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε αυτούς, και να πιστέψουμε στην δημοκρατία.
Και κυρίως να εμπνεύσουμε αυτή την πίστη στις δυνάμεις καταστολής που στηρίζουν το troll, έτσι ώστε να πάψουν να το προστατεύουν.
Η πίστη θα τους νικήσει.

Lavrentis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Lavrentis » 24 Φεβ 2012, 00:57

Είδα τον τίτλο και μπήκα, για του ανώνυμους ενδιαφέρομαι και εγώ να συμμετέχω. Δεν έχω και πολύ εμπειρία στο χώρο, πιστεύω όμως ότι μπορώ να συνεισφέρω και εγώ κάτι. Έχω εμπειρία στους Αλκοολικούς Ανώνυμους στην Αγγλία όταν ζούσα (ΑΑ) και νομίζω ότι έχω αποκομίσει σημαντική εμπειρία από αυτή την περιπέτεια μου με το ποτό. Διάβασα και αρκετά αρνητικά σχόλια για το θέμα, και αυτό δεν μου άρεσε, γιατί βασικά είμαστε όλοι πειρατές και ο κοινός μας στόχος είναι η ελευθερία.

Υπάρχουν κάποιες θέσεις για συζήτηση σχετικά με τους ανώνυμους? ή βγάζετε τα απωθημένα σας. Βασικά γιατί δεν υπάρχουν συμμετοχές στην ομάδα? Εγώ πιστεύω ότι το θέμα είναι σοβαρό και ή εξέλιξη της συζήτησης δεν είναι δημιουργική πλέον.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 09:23

Lavrentis έγραψε:Είδα τον τίτλο και μπήκα, για του ανώνυμους ενδιαφέρομαι και εγώ να συμμετέχω. Δεν έχω και πολύ εμπειρία στο χώρο, πιστεύω όμως ότι μπορώ να συνεισφέρω και εγώ κάτι. Έχω εμπειρία στους Αλκοολικούς Ανώνυμους στην Αγγλία όταν ζούσα (ΑΑ) και νομίζω ότι έχω αποκομίσει σημαντική εμπειρία από αυτή την περιπέτεια μου με το ποτό. Διάβασα και αρκετά αρνητικά σχόλια για το θέμα, και αυτό δεν μου άρεσε, γιατί βασικά είμαστε όλοι πειρατές και ο κοινός μας στόχος είναι η ελευθερία.

Υπάρχουν κάποιες θέσεις για συζήτηση σχετικά με τους ανώνυμους? ή βγάζετε τα απωθημένα σας. Βασικά γιατί δεν υπάρχουν συμμετοχές στην ομάδα? Εγώ πιστεύω ότι το θέμα είναι σοβαρό και ή εξέλιξη της συζήτησης δεν είναι δημιουργική πλέον.

Lavrentis ως μέλος του κόμματος που είσαι, αν μπορούσες να στηρίξεις τις απόψεις των ανωνύμων στο κόμμα ωστε να μπορούν να ακούγονται στις επιτροπές και να ψηφίζονται από τα μέλη του κόμματος, θα προσέφερες μεγάλη διευκόλυνση. Δυστυχώς οι επώνυμοι απαγορεύουν οι ομάδες εργασίας μας να έχουν δενδρική δομή, και όποια μηνύματα θεωρούν σκουπίδια τα πετάνε εδώ, δυσκολεύοντας την εργασία μας. Δεν πειράζει όμως, εμείς οι ανώνυμοι έχουμε μέταλο, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα.

Υπάρχουν ομάδες εργασίας για τους ανώνυμουνς

Μπορείς να δεις εδώ.

Τις γράφω και εδώ μπας και ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση. Μπορείς βεβαίως να προσθέσεις και εσύ όποια ομάδα εργασίας ανωνύμων θέλεις, θα την γράψω και στο πρώτο μήνυμα αυτού του thread να φαίνεται.
ΟΜΑΔΕΣ.

ΟΜΑΔΑ wikibots
Βασιζόμενος στην πρόταση του Iam, όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο γράψιμο του κώδικα των wikibots ας δηλώσει συμμετοχή εδώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
η μάχη γίνεται για να μπουν οι απόψεις δίχως όνομα στις επιτροπές του κόμματος, και να μπορούν να ψηφιστούν από τα μέλη του κόμματος.

Lavrentis

Δημοσίευσηαπό Lavrentis » 24 Φεβ 2012, 11:01

Izno, δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τις θέσεις τον ανώνυμων ούτε γνωρίζω κανένα προσωπικά γιατί όλοι μάλλον θέλουν να είναι ανώνυμοι. Μπορεί να είναι και bot που συνδέει ερωτήσεις και με έξυπνο αλγόριθμο παράγει απαντήσεις και προβληματισμούς, δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θέλω πολύ να μάθω. Δήλωσα συμμετοχή στην ομάδα για να αποκτήσω γνώση. Τι να στηρίξω, αυτό που δεν γνωρίζω? Δεν καταλαβαίνω διόλου την θέση σου στο ζήτημα. Και αυτό με την Wiki τι σχέση έχει πάλι? Ο Iam ποιος είναι και τι αποζητά? Εσύ ανώνυμος είσαι ή επώνυμος? Εγώ είμαι επώνυμος μιας που εμφανίζομαι κάθε βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί και πρέπει να έχω κοινό που να με αναζητά. Ενίοτε δίνω και συνεντεύξεις σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και πρωινάδικα. Αλλά βασικά είμαι στους πειρατές ανώνυμα γιατί δεν θέλω η πολιτική μου ενασχόληση να βλάψει την καλλιτεχνική μου καριέρα. Αν γνωρίζεις κάτι για τους ανώνυμους, εάν γνωρίζεις κάποιον που είναι ανώνυμος ή εάν είσαι εσύ θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας την γνώση σου.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 11:11

Lavrentis έγραψε:Izno, δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για τις θέσεις τον ανώνυμων ούτε γνωρίζω κανένα προσωπικά γιατί όλοι μάλλον θέλουν να είναι ανώνυμοι. Μπορεί να είναι και bot που συνδέει ερωτήσεις και με έξυπνο αλγόριθμο παράγει απαντήσεις και προβληματισμούς, δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θέλω πολύ να μάθω. Δήλωσα συμμετοχή στην ομάδα για να αποκτήσω γνώση.

Lavrentis έγραψε:Τι να στηρίξω, αυτό που δεν γνωρίζω?

Να στηρίξεις αυτό που γνωρίζεις. Ότι η ανώνυμη γνώμη δεν είναι απαραίτητα και λάθος, και πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στις ψηφοφορίες και στις επιτροπές του κόμματος.

Lavrentis έγραψε:Δεν καταλαβαίνω διόλου την θέση σου στο ζήτημα. Και αυτό με την Wiki τι σχέση έχει πάλι? Ο Iam ποιος είναι και τι αποζητά?

Το wiki είναι μια πρόταση, μια πλατφόρμα για να φτιαχτεί ένα σύστημα οργάνωσης των ψηφοφοριών, την οποία έχει προτείνει ο Iam ανώνυμα. Και επειδή είναι ανώνυμος, δεν δέχονται οι επώνυμοι πειρατές να την συζητήσουν και να ψηφίσουν για αυτή, στις επιτροπές του κόμματος.

Lavrentis έγραψε:Εσύ ανώνυμος είσαι ή επώνυμος?

Ανώνυμος. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω. Μάλιστα σε λίγο θα αλλάξω και το iznogood nickname μου, για να μην αναγνωρίζομαι, παρά μόνο από αυτούς που μπορούν να κοιτάνε πέρα από την ετικέτα.

Lavrentis έγραψε:Εγώ είμαι επώνυμος μιας που εμφανίζομαι κάθε βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί και πρέπει να έχω κοινό που να με αναζητά. Ενίοτε δίνω και συνεντεύξεις σε κουτσομπολίστικα περιοδικά και πρωινάδικα. Αλλά βασικά είμαι στους πειρατές ανώνυμα γιατί δεν θέλω η πολιτική μου ενασχόληση να βλάψει την καλλιτεχνική μου καριέρα. Αν γνωρίζεις κάτι για τους ανώνυμους, εάν γνωρίζεις κάποιον που είναι ανώνυμος ή εάν είσαι εσύ θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας την γνώση σου.

Να διευκρινήσω καταρχήν ότι άλλο η οργάνωση anonymous, και άλλο οι ανώνυμοι. Πολύς κόσμος τα μπερδεύει το τελευταίο καιρό, κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν brand name στο όνομα των ανωνύμων, συνδέοντάς τους με συγκεκριμένες ενέργειες. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, δεν είμαστε όλοι οι ανώνυμοι ίδιοι.
Δεν πρέπει να γνωρίζεις κάτι για τους ανώνυμους, ούτε να ψάχνεις να μάθεις ποιοί είναι. Αν το κάνεις αυτό, δεν είσαι παρά ένας απλός περίεργος. Δεν πρέπει να γνωρίζουμε κάτι για τους ανώνυμους, γιατί τότε παύουν να είναι ανώνυμοι.

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 24 Φεβ 2012, 11:28

@Lavrentis
Δεν διάβασες προφανώς ΠΩΣ ήρθε να μας "την πει" ο προφέσορας iznogood, πώς μας στόλισε από πάνω ως κάτω, πώς ΔΕΝ τον διαγράψαμε ενώ οπουδήποτε αλλού θα είχε φύγει και αυτός και τα posts του, πώς επιχειρεί να φέρει διχόνοια και διάσπαση, πώς ψάχνει για "οπαδούς" για να τους πάει κι εγώ δεν ξέρω που, πώς κρατάμε λειτουργικό το Forum χωρίς να δίνουμε λαβή για να "χτυπάει". Χαμένος χρόνος και ενέργεια, για να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις Αρχές μας και την προσωπική Ατζέντα κάποιου...

@iznogood
Θα 'πρεπε να λες ευχαριστώ, αντί να γκρινιάζεις.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 11:32

anestis έγραψε:@Lavrentis
Δεν διάβασες προφανώς ΠΩΣ ήρθε να μας "την πει" ο προφέσορας iznogood, πώς μας στόλισε από πάνω ως κάτω, πώς ΔΕΝ τον διαγράψαμε ενώ οπουδήποτε αλλού θα είχε φύγει και αυτός και τα posts του, πώς επιχειρεί να φέρει διχόνοια και διάσπαση, πώς ψάχνει για "οπαδούς" για να τους πάει κι εγώ δεν ξέρω που, πώς κρατάμε λειτουργικό το Forum χωρίς να δίνουμε λαβή για να "χτυπάει". Χαμένος χρόνος και ενέργεια, για να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις Αρχές μας και την προσωπική Ατζέντα κάποιου...

@iznogood
Θα 'πρεπε να λες ευχαριστώ, αντί να γκρινιάζεις.

Καλό θα ήταν αυτά τα ΠΩΣ, να τα συνδέσεις και με το ανάλογο url, για να μπορεί ο καθένας να κρίνει το δίκιο σου.

iznogood

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 11:54

CENSORSHIP

Ο τίτλος του συγκεκριμένου thread λογοκρίθηκε.

Από "Ομάδες εργασίας ανώνυμων πειρατών" μετονομάστηκε απο τους διαχειριστές σε "iznogood wrote:"
Το πρώτο μήνυμα όπου αναφερόταν οι ομάδες διαγράφτηκε, και μεταφέρθηκε αυτούσιο ως quote στο μήνυμα του pappasadrian .
Αυτό έγινε από τους διαχειριστές για να εμποδίσουν τις μελλοντικές ομάδες εργασίας των ανωνύμων να δηλώνονται με edit στο πρώτο μήνυμα, και να δυσκολέψουν έτσι την οργάνωση των ανωνύμων ακόμα περισσότερο.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 12:07

Προτείνω να τεθεί το θέμα προς ψήφισει!!

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 24 Φεβ 2012, 12:16

το ειχα προτεινει πριν, ενας τριτος που μπαινει απο περιεργια για να διαβασει κατα ποσον σοβαροι ειναι αυτοι οι πειρατες, ισως ξαναφυγει αν διαβασει αυτον τον ηλιθιο που γελοιοποιει το φορουμ και τους πειρατες που τον ανεχονται.
Διωχτε τον οσο ειναι καιρος, δεν βλεπω το γιατι ειναι ακομα μεσα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες