Vassilis Perantzakis έγραψε:Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει όπως στις ΗΠΑ, ειδική βάση με τους γνωστούς παιδεραστές που κυκλοφορούν ώστε να μπορεί ο κόσμος να προστατεύει τα παιδιά του.
WOT? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Vassilis Perantzakis έγραψε:Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει όπως στις ΗΠΑ, ειδική βάση με τους γνωστούς παιδεραστές που κυκλοφορούν ώστε να μπορεί ο κόσμος να προστατεύει τα παιδιά του.
zio_donnie έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει όπως στις ΗΠΑ, ειδική βάση με τους γνωστούς παιδεραστές που κυκλοφορούν ώστε να μπορεί ο κόσμος να προστατεύει τα παιδιά του.
@ ΛουίζαLouisaT έγραψε:zio_donnie έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει όπως στις ΗΠΑ, ειδική βάση με τους γνωστούς παιδεραστές που κυκλοφορούν ώστε να μπορεί ο κόσμος να προστατεύει τα παιδιά του.
Όχι! Και 'γω διαφωνώ ριζικά!! Πέραν οτιδήποτε άλλου, εκεί μπαίνουν και άνθρωποι που ήταν π.χ. 16 χρονών, και πήγαν με την συμμαθήτριά τους που ήταν 15 χρονών -- και τους καταστρέφεται η ζωή ισοβίως!
-mesitiko- έγραψε: αυτοί που είναι 16 δεν λογίζονται παιδεραστές και δεν δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους
μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα
για την Ελλάδα μιλάω, εδώ ισχύουν άλλααυτοί που είναι 16 δεν λογίζονται παιδεραστές και δεν δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους
Συγνώμη, αλλά η δική μου προτεραιότητα είναι η προστασία των παιδιών. Δεν έχει βρεθεί καλύτερος τρόπος εκτός της χημικής στείρωσης ή της ισόβιας φυλάκισης. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μιλάμε για απλό έγκλημα. Μιλάμε για σοβαρή διαστροφή. Δεν υπάρχει σωφρονισμός εδώ. Υπάρχει μόνο θεραπεία.zio_donnie έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει όπως στις ΗΠΑ, ειδική βάση με τους γνωστούς παιδεραστές που κυκλοφορούν ώστε να μπορεί ο κόσμος να προστατεύει τα παιδιά του.
Επαναλαμβάνω ότι η προστασία των ανηλίκων είναι προτεραιότητα. Εκτός αν υπάρχει άλλη λύση, αυτή είναι η αποτελεσματικότερη. Σκληρή; Σίγουρα... Το λιντσάρισμα όμως είναι έγκλημα το ίδιο. Η λίστα δεν σημαίνει λιντσάρισμα και η εφαρμογή του νόμου δεν μπορεί να είναι επιλεκτική. Όσο για τις υπερβολές: "κατουρούσε στο δάσος", ε νομίζω ότι μπορούμε χωρίς αυτές...zio_donnie έγραψε: Λάθος. Στην Αμερική γράφονται στο sexual offender registry και ανήλικοι. Γεγονός που μπορείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα να διαπιστώσεις. Επίσης γράφονται και κόσμος που τον πιάσανε να κατουράει σε δημόσιο πάρκο, βράδυ χωρίς κανέναν μπροστά. Διάβασε τι συμβαίνει όπου μπήκανε οι λίστες λιντσαρίσματος που υποστηρίζετε.
Εδώ πρέπει να αλλάξεις το μισό σύνταγμα και να ξεπατώσεις όλο το δίκαιο για να κάνεις τέτοια λίστα. Θεωρητικά μιλάμε για τις λίστες που θέλετε και πως εφαρμόζονται στο μόνο μέρος που υπάρχουν.-mesitiko- έγραψε:για την Ελλάδα μιλάω, εδώ ισχύουν άλλααυτοί που είναι 16 δεν λογίζονται παιδεραστές και δεν δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους
Οι λίστες δεν είναι λύση. δηλαδή τώρα δεν έχουν παιδεραστές στην Αμερική; Ή δεν έχουν δολοφόνους επειδή έχουν την ηλεκτρική καρέκλα; Αστείο επιχείρημα.Vassilis Perantzakis έγραψε:Επαναλαμβάνω ότι η προστασία των ανηλίκων είναι προτεραιότητα. Εκτός αν υπάρχει άλλη λύση, αυτή είναι η αποτελεσματικότερη. Σκληρή; Σίγουρα... Το λιντσάρισμα όμως είναι έγκλημα το ίδιο. Η λίστα δεν σημαίνει λιντσάρισμα και η εφαρμογή του νόμου δεν μπορεί να είναι επιλεκτική. Όσο για τις υπερβολές: "κατουρούσε στο δάσος", ε νομίζω ότι μπορούμε χωρίς αυτές...zio_donnie έγραψε: Λάθος. Στην Αμερική γράφονται στο sexual offender registry και ανήλικοι. Γεγονός που μπορείς με ένα απλό γκουγκλάρισμα να διαπιστώσεις. Επίσης γράφονται και κόσμος που τον πιάσανε να κατουράει σε δημόσιο πάρκο, βράδυ χωρίς κανέναν μπροστά. Διάβασε τι συμβαίνει όπου μπήκανε οι λίστες λιντσαρίσματος που υποστηρίζετε.