Κόμματα=οργανώσεις μαφιόζων. Κόμμα πειρατών μια από τα ίδια;

3kai56

Κόμματα=οργανώσεις μαφιόζων. Κόμμα πειρατών μια από τα ίδια;

Δημοσίευση από 3kai56 »

Τα κόμματα είναι η γάγγραινα της κοινωνίας μας. Χαρακτηριστικό των κομμάτων , ο φασισμός που τα διέπει στον τρόπο λειτουργίας τους. Ακόμα και ένα απόλυτα αμεσοδημοκρατικό κόμμα (που δεν υπάρχει ακόμα), εφόσον δεν δέχεται την γνώμη των πολιτών στις αποφάσεις του, αποτελεί γιάφκα κλικαδόρων και φασιστών.

Και το ερώτημα είναι, το κόμμα πειρατών τι είναι; Είναι και αυτό τελικά μια ακόμα τέτοια γιάφκα; Αν ρωτήσεις τα "βασπέρια", ναι θα σου πουν, χρησιμοποιώντας φυσικά τα γελοία επιχειρήματα όλων των άλλων κομμάτων-μαφιόζικων οργανώσεων.

Μόνη ελπίδα για την κοινωνία, το κόμμα μη-κόμμα. Το κόμμα που θα έχει ανοικτές τις πόρτες για όλους τους πολίτες, και δεν θα διοικείται από μέλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3kai56 την 30 Μάιος 2013, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κόμματα=οργανώσεις μαφιόζων. Κόμμα πειρατών μια από τα ί

Δημοσίευση από baskin »

3kai56 έγραψε:Τα κόμματα είναι η γάγγραινα της κοινωνίας μας.
Χαρακτηριστικό των κομμάτων , ο φασισμός που τα διέπει στον τρόπο λειτουργίας τους.
Ακόμα και ένα απόλυτα αμεσοδημοκρατικό κόμμα (που δεν υπάρχει ακόμα), εφόσον δεν δέχεται την γνώμη των πολιτών στις αποφάσεις του, αποτελεί γιάφκα μαφιόζων και φασιστών.
Και το ερώτημα είναι, το κόμμα πειρατών τι είναι; Είναι και αυτό τελικά μια ακόμα τέτοια γιάφκα;

Αν ρωτήσεις τα βασπέρια, ναι θα σου πουν, χρησιμοποιώντας βέβαια φυσικά τα γελοία επιχειρήματα όλων των άλλων κομμάτων-μαφιόζικων οργανώσεων.

Μόνη ελπίδα για την κοινωνία, το κόμμα μη-κόμμα.
Το κόμμα που θα έχει ανοικτές τις πόρτες για όλους τους πολίτες, και δεν θα διοικείται από μαφιόζικα μέλη.

Τα έχεις μπερδέψει, αυτό που ψάχνεις είναι το απόκομμα. Εκεί είναι όλοι οι δημοκράτες μαζεμένοι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
3kai56

Δημοσίευση από 3kai56 »

baskin έγραψε:
3kai56 έγραψε:Τα κόμματα είναι η γάγγραινα της κοινωνίας μας. Χαρακτηριστικό των κομμάτων , ο φασισμός που τα διέπει στον τρόπο λειτουργίας τους. Ακόμα και ένα απόλυτα αμεσοδημοκρατικό κόμμα (που δεν υπάρχει ακόμα), εφόσον δεν δέχεται την γνώμη των πολιτών στις αποφάσεις του, αποτελεί γιάφκα κλικαδόρων και φασιστών.

Και το ερώτημα είναι, το κόμμα πειρατών τι είναι; Είναι και αυτό τελικά μια ακόμα τέτοια γιάφκα; Αν ρωτήσεις τα "βασπέρια", ναι θα σου πουν, χρησιμοποιώντας φυσικά τα γελοία επιχειρήματα όλων των άλλων κομμάτων-μαφιόζικων οργανώσεων.

Μόνη ελπίδα για την κοινωνία, το κόμμα μη-κόμμα. Το κόμμα που θα έχει ανοικτές τις πόρτες για όλους τους πολίτες, και δεν θα διοικείται από μέλη..

Τα έχεις μπερδέψει, αυτό που ψάχνεις είναι το απόκομμα. Εκεί είναι όλοι οι δημοκράτες μαζεμένοι.

Δεν θα σου χαρίσουμε αυτό το κόμμα, αιώνιε admin. Παραιτήσου τώρα από κάθε αξίωμα, αλλιώς επιβεβαιώνεις ότι κάποιος άλλος σε έχει διορίσει εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3kai56 την 30 Μάιος 2013, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από baskin »

Γίνει μέλος και το συζητάμε. Μέχρι τότε είσαι απλά μαλάκας (και δεν τεντώνεις και την κάλτσα καθόλου...).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
3kai56

Δημοσίευση από 3kai56 »

baskin έγραψε:Γίνει μέλος και το συζητάμε. Μέχρι τότε είσαι απλά μαλάκας (και δεν τεντώνεις και την κάλτσα καθόλου...).

Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν είμαι ή όχι μέλος. Είμαι ανώνυμος.
Εσύ όμως νομίζεις ότι είσαι αιώνιος admin, αλλά να είσαι σίγουρος ότι αυτή σου η αιωνιότητα δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δεν θα σου χαρίσουμε αυτό το κόμμα, αιώνιε admin. Παραιτήσου τώρα από κάθε αξίωμα, αλλιώς επιβεβαιώνεις ότι κάποιος άλλος σε έχει διορίσει εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3kai56 την 30 Μάιος 2013, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

3kai56 έγραψε: και δεν θα διοικείται από μέλη.

και από τι θα διοικείται, από το Άγιο Πνεύμα ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
3kai56

Δημοσίευση από 3kai56 »

-mesitiko- έγραψε:

και από τι θα διοικείτε, από το Άγιο Πνεύμα ?

Κάνεις και τον βλάκα;
Από τους πολίτες βέβαια θα διοικείται, όποιος έχει ταυτότητα και είναι Έλληνας πολίτης, να έχει λόγο στο κόμμα.
Χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί στο κόμμα, να πληρώσει συνδρομή ή να αποδεχτεί "καταστατικά" συμμόρφωσης σε βαλτές επιτροπές διαιτησίας.
Voyager-1

3kai56 έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:

και από τι θα διοικείτε, από το Άγιο Πνεύμα ?

Κάνεις και τον βλάκα;
Από τους πολίτες βέβαια θα διοικείται, όποιος έχει ταυτότητα και είναι Έλληνας πολίτης, να έχει λόγο στο κόμμα.
Χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί στο κόμμα, να πληρώσει συνδρομή ή να αποδεχτεί "καταστατικά" συμμόρφωσης σε βαλτές επιτροπές διαιτησίας.

ωραία λοιπόν, δείξε μας την ταυτότητά σου του Έλληνα πολίτη και έλα στην θέση μου
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
3kai56

Δημοσίευση από 3kai56 »

-mesitiko- έγραψε:
3kai56 έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:και από τι θα διοικείτε, από το Άγιο Πνεύμα ?

Κάνεις και τον βλάκα;

ωραία λοιπόν, δείξε μας την ταυτότητά σου του Έλληνα πολίτη και έλα στην θέση μου

Ωραία, βάλτε αυτή την αρχή στο καταστατικό σας, για κυκλική και τυχαία εναλλαγή στα αξιώματα της ΔΕ και της ΕΔ από Έλληνες πολίτες, και έρχομαι.

Θα το κάνετε; Ή οι βαλτοί αιώνιοι admin και το ιερατείο θα σας εμποδίσουν και πάλι;

Ξηλώστε τα γαλόνια από τους βαλτούς τώρα! Και ξεκινήστε από τους βαλτούς, αιώνιους και αψήφιστους admin της IT. Γιατί αυτοί είναι που ουσιαστικά ελέγχουν το κόμμα. Και γιατί όταν ξεκινάει ένας πόλεμος, από τις επικοινωνίες πρέπει να ξεκινάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 3kai56 την 30 Μάιος 2013, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Voyager-1

γιατί ρωτάς πάλι τα ίδια ?
σου είπα σκάναρε και βάλε την ταυτότητά σου εδώ να την δούμε όλοι και από την επόμενη στιγμή σου δίνω την θέση μου

Υ.Γ. τα βασπέρια και τα μπασκίνια τα έχω για κολατσιό, έχω και τις απαιτούμενες αναθέσεις και αν χρειαστεί βρίσκω κι άλλες γιατί είμαι περίεργος να μάθω ποιος είσαι :o
(πρώην -mesitiko-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Χαβούζα”