μηπως θα επρεπε...

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
agelos

μηπως θα επρεπε...

Δημοσίευση από agelos »

να βαλουμε ανακοινωση γι αυτο το θεμα?

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog.html
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: μηπως θα επρεπε...

Δημοσίευση από anestis »

Δεν την είχα δει, μπορεί να σχολιάσει κάποιο μέλος;

Το πρόβλημα με τα παλιά media είναι ότι βλέπουμε την επιφάνεια και δεν ξέρουμε τι παίζει από πίσω...

Μόνο σε προσωπική συζήτηση θα μπορούσα να σας πω τι λαμογιά, απάτη, ξεφτίλα και εκβιασμός υπήρξε (και μπορώ να υποθέσω πως ακόμη υπάρχει)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

agelos έγραψε:να βαλουμε ανακοινωση γι αυτο το θεμα?

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog.html
Επειδή δε κατάλαβα,
εννοείς να διαμαρτυρηθούμε που έκοψαν την εκπομπή του Τερενς Κουίκ;
Η κάτι άλλο;
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
agelos

Δημοσίευση από agelos »

η συγκεκριμενη εκπομπη ηταν οντως διαφορετικη απο τις αλλες. ελεγε πραγματα που δυσκολα λεγονται στον αερα. σιγουρα θα γινοταν για καποιο λογο δεν το συζητω. αλλα ισως ειναι μια αφορμη να βγαλουμε μια ανακοινωση σαν διαγγελμα να σας δωσω να καταλαβετε που μεσα απο αυτο θα τονιζουμε και καποιες απο τις αρχες μας οπως η προστασια των πληροφοριωδοτων και τον Blogger?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

agelos έγραψε:η συγκεκριμενη εκπομπη ηταν οντως διαφορετικη απο τις αλλες. ελεγε πραγματα που δυσκολα λεγονται στον αερα. σιγουρα θα γινοταν για καποιο λογο δεν το συζητω. αλλα ισως ειναι μια αφορμη να βγαλουμε μια ανακοινωση σαν διαγγελμα να σας δωσω να καταλαβετε που μεσα απο αυτο θα τονιζουμε και καποιες απο τις αρχες μας οπως η προστασια των πληροφοριωδοτων και τον Blogger?
Και πάλι σε ξαναρωτάω να διαμαρτυρηθούμε γιά τον Τερενς ?
Όταν σου παραθέτω :
<<Τον πρώτο μήνα του 2012 κάθε μέρα μπροστά από τα γκισέ των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στην Κεντρική Μακεδονία 223 άτομα σχημάτιζαν ουρά, για να πάρουν για πρώτη φορά κάρτα ανεργίας. Ειδικότερα τον Ιανουάριο στην Κεντρική Μακεδονία οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφτασαν τις 196.556 από 189.629 το Δεκέμβριο και 177.042 το Γενάρη του 2011. Ο αριθμός των 223 αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη ότι το πρόβλημα της ανεργίας έχει ακόμη μεγάλα περιθώρια διόγκωσης, καθώς σε μέσο όρο το 2011 κάθε μέρα στην Κεντρική Μακεδονία οι εγγραφές στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έφταναν τις 53. Πανελλαδικά ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων έφτασε τις 946.820 από 907.891 το Δεκέμβριο και 834.292 το Γενάρη του 2011. Έτσι κάθε μέρα του πρώτου μήνα του 2012 στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα εμφανίζονταν 1.255 νέοι άνεργοι από 308 που ήταν ο καθημερινός μέσος όρος το 2011. Σε σχέση με το 2011 φέτος στην Κεντρική Μακεδονία μεγάλη αύξηση, πάνω από 12.000, παρουσιάζει ο αριθμός των μακροχρόνια ανέργων, που εξακολουθούν να αναζητούν εργασία. Μεγάλη αύξηση, πάνω από 11.000, παρουσιάζει και ο αριθμός των νέων ανέργων που δεν αναζητά εργασία, μέγεθος ενδεικτικό των ελάχιστων ελπίδων που έχουν όσοι έχασαν πρόσφατα τις δουλειές τους να βρουν κάποια νέα απασχόληση. Αντίστοιχα μείωση, περίπου κατά 4.000, καταγράφει ο αριθμός των νέων ανέργων που αναζητά εργασία.>>
Απο την εφημερίδα Μακεδονία
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
Jake Lankster

Δημοσίευση από Jake Lankster »

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγάζουμε γενικώς ανακοινώσεις για κανένα θέμα... εκτός απο την ACTA.
Όταν στην Ελλάδα γίνεται κυριολεκτικά πανικώς.Δίνουμαι προς τα έξω μια εικόνα κυριολεκτικά απολιτίκ και οτι φοβόμαστε να πάρουμε θέση.
Δεν δηλώνουμε το παρών σε κανέναν τομέα που απασχολεί τη χώρα μας
Εγω αυτό εισπράτω σε όσους έχω μιλήσει για τους πειρατές...
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι fan των ανακοινώσεων. Πιστεύω ότι κάποιοι βιάζονται να ακουστούμε με τον "ντελάλικο" τρόπο των ανακοινώσεων και δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτό το trip.

Αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι ότι τα θέματα που έχουμε ήδη άποψη, έχουν προέκταση σε όλη την κοινωνία και κυρίως στην οικονομία.

Οπότε μέχρι να οργανώσουμε κάποια πράγματα (και αυτό θέλει τον χρόνο του), θεωρώ ότι δεν είναι καλό να "καούμε" σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Για το συγκεκριμένο θέμα, δεν νομίζω ότι αξίζει αυτή τη στιγμή ανακοίνωση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Jake Lankster

Δημοσίευση από Jake Lankster »

Δεν γινόμαστε ντελάληδες εαν πουμε την γνώμη μας, ούτε καιγόμαστε εαν βγάλουμε μια ανακοίνωση για ένα θέμα. :D
Τώρα σε ποιούς αναφέρεσε ότι βιάζονται δεν γνωρίζω για να σου πω
agelos

Δημοσίευση από agelos »

Jake Lankster έγραψε:Δεν γινόμαστε ντελάληδες εαν πουμε την γνώμη μας, ούτε καιγόμαστε εαν βγάλουμε μια ανακοίνωση για ένα θέμα. :D
Τώρα σε ποιούς αναφέρεσε ότι βιάζονται δεν γνωρίζω για να σου πω

αυτο λεω κι εγω. δε θα μιλησουμε για πραγματα που δεν εχουμε ξεκαθαρς αποψεις οπως την οικονομια. αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που ηδη ειναι στο καταστατικο.

επισης για τον φιλο που λεει για το οτι δε μιλαμε ουτε για τα σημαντικα εχει ενα δικιο ΑΛΛΑ δεν ειναι επικοινωνιακα σωστο ουτε εμεις είμαστε έτοιμοι να ξεκινησουμε ανοικτο πολεμο με το συστημα. ακουγομαστε καλυτερα οσο αουγομαστε γραφικοι. μολις δυναμωσουμε θα αλλαξουμε τακτικη νομιζω.

τοσωστο ομως ειναι οτι πρεπει γρηγορα να εχουμε αποψη και να ακουστουμε ευρεως για τα φλεγον ζητηματα
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Δεν είναι θέμα Τερενς Κουίκ. Η λογοκρισία πρέπει να στιγματίζεται όποιον και αν χτυπάει. Η ελευθερία του λόγου ειναι αναφαίρετο δικαίωμα και προστατεύει τους πάντες ανεξαρτήτως γνώμης. Αν αφήσεις να λογοκρίνουν τους διάσημους, τι περιμένεις πως θα γίνει όταν η δική σου, πιο αντικονφορμιστική, άποψη αρχίσει να ενοχλεί?

Με λίγα λόγια αν βγει ανακοίνωση δεν θα είναι για να υπερασπιστεί πρόσωπα, αλλά την ιδέα της ελεύθερης έκφρασης.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”