mankasp έγραψε:stepup έγραψε:baskin έγραψε:Να μετρήσουμε ροχάλες; Μαζί με την δική σου είναι οι 5 νοματαίοι της pirata... σύνολο 6 (άσε που ο κ. καθηγητής δεν φτύνει ποτέ και η αρκούδα απλά χέζει στο δάσος).
Για να μετρήσεις πόσοι σας έφτυσαν, δες πόσοι είχαν ενδιαφέρον για το κόμμα, και πόσοι έχετε μείνει να ασχολείστε με αυτό.
Η δικιά μου η ροχάλα δεν έχει πέσει ακόμα, αφού είμαι εδώ και μιλάω.
Το να κρατησεις κόσμο που αρχικά ήρθε με ενθουσιασμό θέλει αρχιδια και γνωσεις. Είναι θέμα διαχείρισης περισσότερο παρά πολιτικό.
Έλα τώρα...δικαιολογίες. Φτηνές δικαιολογίες.
Ο κόσμος έφυγε γιατί όσοι "κυβερνάνε" το κόμμα (το γνωστό μπλοκ δηλαδή) είναι και πονηροί και ηλίθιοι. Πονηρός και έξυπνος, πάει και έρχεται. Αγαθός και ηλίθιος, πάει και έρχεται. Αλλά πονηρός και ηλίθιος, ε αυτό κανείς δεν μπορεί να το ανεχτεί! Γιαυτό φύγαν ή απέχουν οι περισσότεροι, και έμεινε το γνωστό μπλοκ μόνο του, να τρώει τα μουστάκια του.
Θα μου πεις , γιατί είσαι εσύ ακόμα εδώ και δεν έχεις φύγει; Γιατί δεν έχεις ρίξει ακόμα την ροχάλα;
Γιατί αν εξαιρέσεις αυτά τα 10-15 άτομα που έχουν καταλάβει τις θέσεις και τα αξιώματα εδώ μέσα, οι υπόλοιποι, το απλό ΣτΜ δηλαδή που γενικά απέχει από την συνεχόμενη ηλιθιότητα των ζηλωτών, αλλά που κατά καιρούς εμφανίζεται να πει καμιά κουβέντα (που χάνεται βέβαια στην συνέχεια μέσα στην ακατάσχετη πολυλογία αυτών των 10-15 ζηλωτών ξανά), αυτοί οι πολλοί λοιπόν είναι κατά βάση αξιόλογα άτομα, είναι κατά βάση γνήσιοι πειρατές.
Και Θα μου πεις τώρα, μα γιατί αυτοί οι πολλοί δεν συμμετέχουν πιο ενεργά για να διώξουν αυτούς τους 10-15 πονηρούς και ηλίθιους; Η απάντηση είναι απλή.
Οι 10-15 αυτοί πονηροί, ηλίθιοι και ζηλωτές έχουν θεσμικά αποκλείσει την γνώμη των πολλών. Το πως το έχουν κάνει αυτό, νομίζω έχει πολύ αναλυτικά εξηγηθεί.....και θαφτεί στην συνέχεια ξανά, μέσα στην πολυλογία αυτών 10-15 πονηρών και ηλιθίων, που δυστυχώς εξακολουθούν και επιπλέουν στην επιφάνεια σαν τους φελλούς.
Το πρόβλημα λοιπόν των πειρατών είναι καταρχήν και κατά βάση θεσμικό. Οι στραβοί θεσμοί ξεκίνησαν ήδη από το πρώτο καταστατικό, συνεχίστηκαν στο συνέδριο και στο δεύτερο καταστατικό, και εξακολουθούν και τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε να κατατρώνε τους πειρατές, σαν το σαράκι που τρώει το ξύλο.
mankasp έγραψε:Το να κρατησεις κόσμο που αρχικά ήρθε με ενθουσιασμό θέλει αρχιδια και γνωσεις.
Το να κρατησεις κόσμο που αρχικά ήρθε με ενθουσιασμό θέλει θεσμούς με αρχίδια, και γνώσεις στο πως ακριβώς πρέπει να είναι αυτοί οι θεσμοί.