Θέλει η π0υτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Θέλει η π0υτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

«Θερμό» επεισόδιο στη Βουλή - Ναζιστικοί χαιρετισμοί για την αποβολή βουλευτή της Χρυσής Αυγής
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 11:26 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποινή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά επιβλήθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλο επειδή προχώρησε σε υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

Τον φρούραρχο της Βουλής κάλεσε εντός της αίθουσας της ολομέλειας ο αντιπρόεδρος του σώματος Γιάννης Δραγασάκης προκειμένου να επιβάλλει στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο την ποινή της μομφής και της αποβολής από την αίθουσα λόγω των υβριστικών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης σχετικά με την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών ύβρεων και εν τέλει αποχώρησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την ολομέλεια. Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό, που τηρείται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, την ώρα που αποχωρούσαν τα «αίματα άναψαν» και ακούστηκε κάποιος βουλευτής να επαναλαμβάνει τρεις φορές τo ναζιστικό χαιρετισμό «Heil Hitler». Το υλικό βρίσκεται υπό εξέταση, ενώ η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντία. Σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε το αληθινό της πρόσωπο...
здравствуйте
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re: Θέλει η π0υτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

Δυστυχώς όσο δεν ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα, που είναι ότι έχουμε μετατρέψει την Ελλάδα σε φυλακή για μετανάστες... η Χρυσή Αυγή θα έχει οπαδούς και πάτημα...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

+ Πολλοί "ένστολοι" νυν και πρώην, ψηφίζουν ΧΑ γιατί λένε πως "έχει απαξιωθεί η τιμή και η αξιοπρέπεια τους" δηλ. έχουν χάσει την "εξουσία" που είχαν και τα φράγκα που έπαιρναν...
здравствуйте
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Κομπειλάδας έγραψε:+ Πολλοί "ένστολοι" νυν και πρώην, ψηφίζουν ΧΑ γιατί λένε πως "έχει απαξιωθεί η τιμή και η αξιοπρέπεια τους" δηλ. έχουν χάσει την "εξουσία" που είχαν και τα φράγκα που έπαιρναν...
Τρεις και εξήντα παίρνετε τον κόσμο για να δέρνετε.

Δεν είναι τα λεφτά είναι που το επάγγελμα "αστυνομικός" πήγε να γίνει όπως είναι στις πολιτισμένες χώρες. Φύλακας των νομοταγών και όχι τσαμπουκάς της φακής. Μπορεί να έβγαζαν όσο το γκαρσόνι στην καφετέρια, αλλά που το βάζεις να σε ψάχνουν και να σου χαλάνε την μέρα για πλάκα;

Προσωπικο παράδειγμα: Με σταμάτησαν για έλεγχο με το αυτοκίνητο. Φορούσα ζώνη, είχα όλα τα χαρτιά, δεν είχα πιεί, είχα φαρμακείο, πυροσβεστήρα και τρίγωνο στο πορτ μπαγκάζ. Με τα πολλά (προφανώς θέλανε να με γράψουνε με το ζόρι) μου την ειπανε για τα αναμμένα μπορστινά προβολάκια.

"Κύριε μου, δεν ξέρετε πως απαγορεύεται να έχετε αναμμένα τα προβολάκια;"

Μικρή λεπτομέρεια: Το αυτοκίνητό μου δεν είχε προβολάκια...

Η Ελ.Ασ. είναι μια ακόμα συμμορία στην Ελλάδα. Ευτυχώς ήρθε η τρικομματική και τους έσωσε. Γίνανε και πάλι παντοδύναμοι τσαμπουκάδες, έστω και αν δεν παίρνουν ούτε τις 3 και 60.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

zio_donnie έγραψε:Προσωπικο παράδειγμα: Με σταμάτησαν για έλεγχο με το αυτοκίνητο. Φορούσα ζώνη, είχα όλα τα χαρτιά, δεν είχα πιεί, είχα φαρμακείο, πυροσβεστήρα και τρίγωνο στο πορτ μπαγκάζ. Με τα πολλά (προφανώς θέλανε να με γράψουνε με το ζόρι) μου την ειπανε για τα αναμμένα μπορστινά προβολάκια.

"Κύριε μου, δεν ξέρετε πως απαγορεύεται να έχετε αναμμένα τα προβολάκια;"

Μικρή λεπτομέρεια: Το αυτοκίνητό μου δεν είχε προβολάκια...
Ανεπίτρεπτο, zio_donnie, ανεπίτρεπτο!!! ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ.... :mrgreen:

(+ και να μην τα ανάβεις όποτε σου καπνίσει...)
здравствуйте
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Βρε Πειρατές, ήμαρτον με τους "ένστολους"!
Δεν καταλαβαίνετε πως το "πρόβλημα" είναι διαδικαστικό και συνάμα βοηθάει την προπαγάνδα;
Κατά την γνώμη μου, οι κυβερνήσεις, όταν αδυνατούν να παρουσιάσουν λύσεις, φορτώνουν την κάθε τσαπατσουλιά στο πρώτο, εύκολο, "στόχο"!!!
Ποιος είναι αυτός ο "στόχος"; ...... Ένας από όλους (εν προκειμένω), οι ένστολοι, που είναι απείρως πιο περιορισμένοι (δεσμευμένοι, με χίλια δυο τεχνάσματα!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Οβελίξ εσένα θα σε καταγγείλω γιατί δεν έχεις ρεζέρβα στην μηχανή!!! Θα σου κόψουν τον κ..... την κλήση για να μάθεις!!! :twisted:
здравствуйте
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

laskaris_vasilis έγραψε:Βρε Πειρατές, ήμαρτον με τους "ένστολους"!
Δεν καταλαβαίνετε πως το "πρόβλημα" είναι διαδικαστικό και συνάμα βοηθάει την προπαγάνδα;
Κατά την γνώμη μου, οι κυβερνήσεις, όταν αδυνατούν να παρουσιάσουν λύσεις, φορτώνουν την κάθε τσαπατσουλιά στο πρώτο, εύκολο, "στόχο"!!!
Ποιος είναι αυτός ο "στόχος"; ...... Ένας από όλους (εν προκειμένω), οι ένστολοι, που είναι απείρως πιο περιορισμένοι (δεσμευμένοι, με χίλια δυο τεχνάσματα!!!)
Dude A.C.A.B. Δεν μιλάμε για ένστολους γενικά αλλά για τους run of the mill μπάτσους. Δεν διορθώνονται με τίποτα πλήν της απόλυσης.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
laskaris_vasilis

................ Μην με προκαλείτε να σας παρουσιάσω την "εκπαίδευση" που έχουν αυτοί οι ΝΕΟΙ άνθρωποι!!
Τονίζω το ΝΕΟΙ διότι, ευθύνη για κάθε όργανο που λειτουργεί κάτω από "συνολική", καθιερωμένη, κοινά αποδεκτή εντολή, δεν την έχει το ΑΤΟΜΟ αλλά, όσοι ορίζουν τα καθήκοντά του!!
(Και ο νοών, νοείτω!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis

zio_donnie έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Βρε Πειρατές, ήμαρτον με τους "ένστολους"!
Dude A.C.A.B. Δεν μιλάμε για ένστολους γενικά αλλά για τους run of the mill μπάτσους. Δεν διορθώνονται με τίποτα πλήν της απόλυσης.
Μεγάλη κουβέντα!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”