και δεν είδα καμία ενέργεια ή το αφήνουμε επειδή υπάρχει η πρόταση αντικατάστασης του φόρουμ.(το τονίζω για να είμαι on topic) Ή ισχύει ή δεν ισχύει ο κανονισμός.....όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, πιάστε δουλειά και καθαρίστε λίγο, δεν μου αρέσει να βλέπω νούμερα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
παραπλανητικος ο τιτλος. μελος της δε με 1 ψηφο ? εγω δεν θα δεχομουν καν να μπω με μια ψηφο στη δε. αλλα η μοστρα ειναι ωραια ανεβαζει το πρεστιζ του καθε πικραμενου.
laskaris_vasilis έγραψε:Μόλις τώρα, προσπάθησα, ο αφελής, να απαντήσω σε κάποιο δημοσίευμα και ξέρετε τι απάντηση πήρα; Πως δεν έχω "δικαίωμα" να σχολιάσω!!!!!!!!
Mπορεις να μας πεις συγκεκριμενα σε ποια ενοτητα δεν σου επιτραπηκε να δημοσιευσεις;
ΑΝ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ;
Άσε χλιμίντζουρα!!! (Ναι σε βρίζω!! Τώρα ναι, το κάνω. Από την στιγμή που με κατηγόρησες σαν Χρυσαυγίτη, έμπλεξες, γελοίε) Μην προσπαθείς να κρυφτείς!!! Άλλωστε η καταγγελία μου δεν είναι μόνο για κάποια συμπεριφορά! Είναι γενική!!!!!!! Και φυσικά έχει παραλήπτη!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Έχετε λογοκρίνει τα πάντα εδώ μέσα, μιλάτε μόνοι σας χωρίς αντίλογο στο χώρο των μελών, ψηφίζετε μόνο όσοι αποδέχεστε να υποτάσσεστε στις αποφάσεις της Επιτροπής Διαιτησίας, παρόλα αυτά θέλετε και από πάνω και οικονομική βοήθεια από τους "φίλους" του κόμματος;
Αν θέλετε βοήθεια από του "φίλους" του κόμματος, και γενικά από τους ελεύθερους πολίτες, δεχτείτε τους πρώτα ως ίσους στις ψηφοφορίες και στις αποφάσεις του κόμματος σας. Σε όλες τις αποφάσεις, από την απόφαση μηδέν που πήρατε στο κατ ευφημισμό συνέδριό σας, μέχρι το χάλι του λικουιντ που έχετε φτάσει μέχρι τώρα.
Δηλαδή μόνο όσοι είναι υπόλογοι στην επιτροπή διαιτησίας με την απειλή διαγραφής από το κόμμα, μόνο αυτοί να μπορούν να ψηφίζουν, έτσι πουλάκια μου;
Ενώ οι "φίλοι" και οι "εχθροί", όσοι είναι ελεύθεροι πολίτες δηλαδή και όχι κομματόσκυλα σαν και σας, εφόσον τα μπασκίνια της ΕΔ του κόμματος δεν μπορούν να τους ελέγξουν με τους μηχανισμούς τους, εννοείται να μην ψηφίζουν βέβαια. Αλλά από την άλλη, δεν χάνετε και τίποτε, ας ζητήσετε βοήθεια από τους "φ'ιλους" να πληρώνουν και να ενισχύουν το κόμμα....Που ξέρεις, ρίχνετε το δίχτυ σας και όλο και κάποιο ηλίθιο ανενημέρωτο και ανυποψίαστο ψάρι θα τσιμπήσει στην παγίδα σας.
pappasadrian έγραψε:hmmm.. μαζικες εγγραφες, λιγο πριν το συνεδριο.
noted.
Το πρόβλημα των μαζικών εγγραφών λύνεται με το να ψηφιστεί μια περίοδος αδράνειας, μετά την οποία όποιος δεν μιλάει δεν ψηφίζει και δεν συμμετέχει να θεωρείται ανενεργός, και έτσι η ψήφος του σε όλες τις ψηφοφορίες να μην λογαριάζεται πια στο αποτέλεσμα.
Με αυτό το τρόπο, και σε βάθος χρόνου, αλλάζει το πολιτικό αποτέλεσμα που προκάλεσαν οι μαζικές αυτές εγγραφές.
Μιας και ενώ είναι εύκολο σε οποιαδήποτε φασιστική ομάδα να συγκεντρώσει το σύνολο των δυνάμεών της και με συντονισμένη κίνηση να κατακτήσει προσωρινά ένα κόμμα, είναι όμως πολύ δύσκολο για την φασιστική αυτή ομάδα να κρατήσει όλες αυτές τις δυνάμεις της ενεργές και ζωντανές. Και ειδικά μάλιστα σε ψηφοφορίες για πολιτικά και ιδεολογικά θέματα οι οποίες είναι σχεδιασμένες να μην λήγουν ποτέ αλλά να είναι ανοικτές σε νέα μέλη και σε αλλαγή γνώμης των παλαιών.