petrogazz έγραψε:@kailor Τελικά είστε 4 ή 20 (και εγώ δεν σε έβρισα )
4 είμαστε αυτοί που έχουμε συναντηθεί. Στο συνέδριο είπε ο ένας ότι έγραψε άλλο 1 ή 2 άτομα + 1 νέο που είδα απο το φόρουμ αλλα δεν τον έχουμε συναντήσει. + απο την αρχή είχαμε φίλους που βοηθούσαν αλλα δεν θέλανε να γραφτουνε σαν μέλη .
baskin έγραψε:Είσαι εντελώς ηλίθιος και θα πέσω στο επίπεδο σου. Εμείς εδώ έχουμε βάλει 3000 (το τελευταίο 6μηνο), εσείς πόσα, αρκούδα της πλάκας.
θα πρεπε να ντρέπεσαι για την συμπεριφορά σου απέναντι σε άλλο μέλος. αν έχετε χρήματα με υγειά σου και να τα χαίρεσαι. αλλα δεν μπορείς να θεωρείς ότι έχουμε όλοι τα δικά σας (σου) ποσά.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Άλλο πράγμα το κόμμα και η προώθηση του (ιδεολογικά και πολιτικά) και άλλο πράγμα τα social nets.
Μην μπερδεύουμε αυτό που μπορούν και θέλουν να κάνουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος με το ίδιο το κόμμα.
Κανονισμός και τακτική μπορούν να φτιαχτούν και να εφαρμοστούν μόνο για τα τα επίσημα του κόμματος, οπουδήποτε θελήσουμε να έχουν επίσημη παρουσία ως κόμμα.
Οι σελίδες, blogs, social media κτλ. των μελών και φίλων μας ΔΕΝ είναι δουλειά του κόμματος.
Μόνο για αυτά που ανήκουν στο κόμμα μπορούμε και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Από όσο ξέρω αυτή την στιγμή το κόμμα έχει:
FB σελίδα και group (παίζεται αν θα ξανά αποκτήσουμε τον έλεγχο) Επίσημη σελίδα Επίσημο twitter
Forum & ψηφοφορίες στο Forum επίσημο εργαλείο Κουμπάσο επίσημο εργαλείο LQfb επίσημο εργαλείο
Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι άλλο.
Όλα τα υπόλοιπα, τα των μελών, των ομάδων, των τοπικών γραφείων (ιδρυμένων και μη), των φίλων κτλ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κομπειλάδας έγραψε:Όλα τα υπόλοιπα, τα των μελών, των ομάδων, των τοπικών γραφείων (ιδρυμένων και μη), των φίλων κτλ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διαφωνώ με τα γραφεία - αν είναι επίσημα γραφεία του κόμματος, είναι επίσημα γραφεία του κόμματος. Τα υπόλοιπα ασφαλώς και είναι όπως τα είπες.