βρε τι μου θυμίζει...

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Απάντηση
ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

βρε τι μου θυμίζει...

Δημοσίευση από ekfrasi »

Με μικρά γραμματάκια το ποιος είπε τι και πότε...
"Οι λαοί της Ευρώπης αποτελούν μια οικογένεια σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ειναι πολύ έξυπνο εκ μέρους μας να πιστεύουμε ότι στο συνωστισμένο ευρωπαϊκό μας σπίτι, μια μικρή ομάδα χωρών, μπορεί να διατηρεί διαφορετικά νομικά σύστηματα και διαφορετικά δίκαια για πολύ καιρό ακόμα"
Αδόλφος Χίτλερ
(Απο την ομιλία του στο Reichstag, 1936)

"Προτείνεται η δημιουργία μιας μεγάλης οικονομικής ζώνης, εντός της οποίας η οικονομία θα αναπτύσσεται με ελάχιστη επιρροή απο το κράτος.
Μιας οικονομικής κοινότητας σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, με κοινό νόμισμα, κατάργηση συνόρων και δασμών, συλλογικές εμπορικές συνθήκες με άλλες ηπείρους και κράτη, μια κεντρική ευρωπαϊκή κοινότητα."
Μνημόνιο της Γερμανικής Καγγελαρίας (Reich Chancellery) 9 Ιουλίου 1940.
Υπογεγραμμένο από τον Hermann Göring.

"Πρέπει να επιδείξουμε τη βούληση να υποτάξουμε τα συμφέροντα μας σε αυτά της Ευρωπαϊκής Κοινότητας"
Walther Funk (Σεπτέμβριος 1942)
Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας (1937 - 1945)

"Η νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και συνεργασίας των λαών της, μια Ευρώπη χωρίς ανεργία, χωρίς οικονομικές και χρηματοοικονομικές κρίσεις, μια Ευρώπη καλοσχεδιασμένη με ολοκληρωμένα εμπορικά δίκτυα και με πρόσβαση στις τελευταίες τεχνολογίες, θα βρει την στέρεα βάση για κοινή ευημερία που χρειάζεται μόνον όταν καταργηθούν τα εθνικά σύνορα που χωρίζουν τις χώρες της."
Arthus Seyss-Inquart - 1938
Yπουργός Ασφάλειας και Εσωτερικών της αυστριακής ναζιστικής κυβέρνησης και αργότερα διοικητής της κατεχόμενης Ολλανδίας.

Το 1942 το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων του Βερολίνου, διοργάνωσε μεγάλο επιστημονικό συνέδριο με τη συμμετοχή πολλών οικονομολόγων και θέμα: «Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση» (Europäische Wirthschaftgemeinschaft).
Τα πρακτικά στο αρχείο
The document that follows is the English translation of the original German one as referenced under the World Catalogue OCLC number 31002821 and available in the public domain via various libraries, archives and websites. It is a document of great historical significance and essential to understanding the mindset behind the European Union and where the idea originated. It is the original blueprint for ‘the European Economic Community’ which would later become, as we know, the European Union. Created as a series of seminars by the Third Reich’s Economic Minister and various advisors to Adolf Hitler so that in the event the Nazis should fall to the allies and lose the war, they could complete their plans covertly by subversion, treason and sedition from ‘within each government’
Υ.Γ. Είμαι κατά των conspiracy theories...
Συνημμένα
EWG.pdf
(773.26 KiB) Μεταφορτώθηκε 214 φορές
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
laskaris_vasilis

Re: βρε τι μου θυμίζει...

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Δηλαδή, τι θέλεις τώρα βρε ekfrasi;
Προσωπικά, ποτέ δεν έδωσα άφεση για αυτό το κωλοκράτος της κεντρικής Ευρώπης.
Η πολιτική τους (όχι ο λαός), είναι ότι πιο απεχθές, εδώ και δεκαετίες!!! (οι Οθωμανοί ήταν "κοπέλες" μπροστά τους)
...... Επειδή γράφω δημόσια, συγκρατιέμαι!!!!
Έχω πάρα πολλά να πω αλλά, δεν είναι ζήτημα που αφορά τους Πειρατές!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
omissman

Δημοσίευση από omissman »

και δεν μας λες βρε Βασιλη, την "πολιτικη" τους ποιοι ακριβως την κανουν ;;;

τιποτε Αρειανοι ;;; (οπαδοι του Αρη Θεσ... :mrgreen: )
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
Petros

Δημοσίευση από Petros »

omissman έγραψε:την "πολιτικη" τους ποιοι ακριβως την κανουν ;;;
είναι πιόνια της "dark side" :lol:
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM
laskaris_vasilis

omissman έγραψε:και δεν μας λες βρε Βασιλη, την "πολιτικη" τους ποιοι ακριβως την κανουν ;;;

@omiss....
Δυστυχώς, την προπαγάνδα την έχω διδαχτεί (3 ώρες την βδομάδα, για ένα εξάμηνο)!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
omissman

Δημοσίευση από omissman »

αχ Βασιλη, εγω εχω ...ντοκτορα !!!
μεχρι και ΕΗΔ ταγματος εκανα στα νιατα μου (τοτε που "απ'εξω" ημουν "αλλος" !) :D
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
ekfrasi

Δημοσίευση από ekfrasi »

1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
laskaris_vasilis

omissman έγραψε:και δεν μας λες βρε Βασιλη, την "πολιτικη" τους ποιοι ακριβως την κανουν ;;;

Επειδή με προκαλείς :
Οι ίδιοι που δηλώνουν "υπεύθυνοι".... δεν τολμούν ούτε να αποφασίσουν ούτε να προτείνουν!!!!

Παρακολουθώ, τον τελευταίο καιρό, τον "νταλγκά" σου για τα οικονομικά!!!!
Είσαι ή όχι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ οικονομικών;
Τι σημαίνει αυτό;
Έχεις "θέση", ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ περί τα οικονομικά ή, άγεσαι και φέρεσαι;

ΚΛΕΙΝΩ:
Δεν πήρες ΠΟΤΕ θέση για οικονομικά θέματα (για το κόμμα μιλάω. Αερολογίες περί "παγκόσμιας οικονομίας" τις έχω χεσμένες!!!)

Αν διαφωνούσες με τις οικονομικές θέσεις των Πειρατών, θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί εδώ και καιρό!!
Δεν το έκανες όμως!!!! Συνεπώς.... δεν ασχολούμαι!!! Κύρια δε: ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!

Όταν κάποιος από εμάς αναλαμβάνει κάποιες ευθύνες, ή τις ολοκληρώνει ή παρατείται!!!!
Η γκρίνια και η μεμψιμοιρία δεν έχει θέση σε συνειδητούς εθελοντές (όπως είμαστε όλοι μας..... φαντάζομαι!!)
chprokop

Δημοσίευση από chprokop »

Εγω ειμαι περιεργος να δω αν θα θελει στο φετινο Συνεδριο να βαλει κανεις υποψηφιοτητα για Υπευθυνος Οικονομικων...
Γιατι πραγματικα αδυνατω να καταλαβω γιατι στο Συνεδριο υπερψηφιστηκε η αποψη να ειναι αιρετός
(σε μια διαχειριση μπαινει ο ειδικος , όχι ο αιρετος, πολιτική θα κανει η ΔΕ), αλλα κανεις δεν θελει να ασχοληθει
(εμενα μου κανει σαδιστικη συμπεριφορα εναντι της ΔΕ αυτο... :D :D :D ).

Ειναι σαν τους φόρους. Υπόθετα για τον κώλο του άλλου...
Άλλοι τους ψηφίζουν, άλλοι τους τρώνε στον κώλο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”