Αποκάλυψη βόμβα

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
kailor

Re: Αποκάλυψη βόμβα

Δημοσίευσηαπό kailor » 01 Μαρ 2013, 14:14

Vassilis Perantzakis έγραψε:
kailor έγραψε:Αυτά είναι θέματα που αφορούν όλο το ΣτΜ. Εάν πράξεις έτσι την ίδια στιγμή θα φύγει και καταγγελία σου προς την Ε.Δ. για διαγραφή σου.

Τις ίδιες μαλ***ες που είχαμε με τον Ανδριανό θα τις έχουμε και τώρα με εσένα... Φτάνει πια.

Ως μέλος έχω δικαίωμα να το κάνω αυτό. Δεν κατάλαβα; Γιατί δεν μπορώ; Δεν είναι μέλος μας και έχει προσωπικά δεδομένα...!! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι γράφεις!!! Όχι και να με απειλείς για κάτι που είναι δικαίωμά μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

1) Είσαι ή δεν είσαι γραμμένος στο Στέκι των Πειρατών? Το email σου δεν είναι φανερό στις mailing list? άρα τα στοιχεία σου και εσένα και αλλωνών είναι στην διάθεση του καθενός.

π.χ. εγώ έχω βάλει στο gmail όλα τα email που σας στέλνω να αποθηκεύονται αυτόματα. (έχω 1000+ contacts).

Άρα μπορεί να σας στείλει ή όχι email. άμα έχετε πρόβλημα ενεργοποιήστε τα spam και Μπλοκάρετε τον.

2) Τις ίδιες μαλ***ες δεν έκανε και ο ανδριανός με το ppeu?

Το να το πάρεις να το κάνεις μόνος σου και όχι σαν κόμμα είναι δυσφύμιση όχι μόνο προσώπου αλλά και του κόμματος... εκτός εάν έγινες αρχηγός οπότε πάω πάσο.

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μαρ 2013, 14:25

kailor έγραψε:1) Είσαι ή δεν είσαι γραμμένος στο Στέκι των Πειρατών? Το email σου δεν είναι φανερό στις mailing list? άρα τα στοιχεία σου και εσένα και αλλωνών είναι στην διάθεση του καθενός.

π.χ. εγώ έχω βάλει στο gmail όλα τα email που σας στέλνω να αποθηκεύονται αυτόματα. (έχω 1000+ contacts).

Άρα μπορεί να σας στείλει ή όχι email. άμα έχετε πρόβλημα ενεργοποιήστε τα spam και Μπλοκάρετε τον.

Μα δεν έχει τα στοιχεία μόνο αυτών που έχουν γραφτεί στο Pirate press. Και φυσικά έσβησα τον λογαριασμό μου... Αν ήταν διαφορετικά δεν θα με ένοιαζε. Δεν είμαι ηλίθιος όπως μερικά "ιδρυτικά στελέχη"!!!

kailor έγραψε:
2) Τις ίδιες μαλ***ες δεν έκανε και ο ανδριανός με το ppeu?

Επίσης ΚΑΜΙΑ σχέση το τι έκανε ο Ανδριανός με τις μαλακίες του Μαριότι. Μα ΚΑΜΙΑ όμως!!! Ο Ανδριανός ούτε μαζικά email έστελνε, ούτε προσωπικά δεδομένα είχε κρατήσει, ούτε πλατφόρμες του κόμματος χρησιμοποιούσε για δικά του θέματα όπως κάνει ο Μαριότι! ΠΟΥ είδες τα ίδια; Πλάκα μας κάνεις ρε Kailor; Τα ίδια είναι αυτά;

kailor έγραψε:Το να το πάρεις να το κάνεις μόνος σου και όχι σαν κόμμα είναι δυσφύμιση όχι μόνο προσώπου αλλά και του κόμματος... εκτός εάν έγινες αρχηγός οπότε πάω πάσο.

Το να το κάνω από μόνος μου ως μέλος του κόμματος είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου. Που βλέπεις την δυσφήμιση του κόμματος από το να διαμαρτυρηθεί ένα μέλος για κάτι που είναι δικαίωμά του ΩΣ ΜΕΛΟΣ!!! Αρχηγός θα ήμουν να υπέγραφα ως Κόμμα Πειρατών!!!

Συγνώμη, αλλά είσαι way off... Και ακόμα τίποτα για την απειλή που είναι προφανής ανοησία.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 01 Μαρ 2013, 14:40

Εχει μπει και σχετικο θεμα στο https://liquid.pirateparty.gr/initiativ ... xkrf89bxhc
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 01 Μαρ 2013, 15:12

SilindeElendil έγραψε:Εχει μπει και σχετικο θεμα στο https://liquid.pirateparty.gr/initiativ ... xkrf89bxhc

Λίγο κράτει με τα edit στην πρωτοβουλία γιατί μας έχει σκίσει στα email.... Δεν είναι τρόπος για διόρθωση...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 01 Μαρ 2013, 15:16

Ο Γιώργος ενημέρωσε πως για οποιαδήποτε δυσφήμιση του προσώπου του θα καταφύγει δικαστικά.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 01 Μαρ 2013, 15:17

kailor έγραψε:Ο Γιώργος ενημέρωσε πως για οποιαδήποτε δυσφήμιση του προσώπου του θα καταφύγει δικαστικά.

Που ενημέρωσε; Στο hangout;

Την δυσφήμιση που έχει κάνει εκείνος την σκέφτηκε;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 01 Μαρ 2013, 15:19

kailor έγραψε:Ο Γιώργος ενημέρωσε πως για οποιαδήποτε δυσφήμιση του προσώπου του θα καταφύγει δικαστικά.

Θα παει το κομμα στα δικαστηρια δηλαδη; :lol: :lol: :lol:

Η ποινικοποιηση του πολιτικου λογου απανταται μονο σε αυταρχικα καθεστωτα.Ας παει οπου θελει με αυτα που εχει γραψει και αυτος και ο αλλος μονο για δικαστηρια ειναι ;)
Dura lex...Sed lex

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 01 Μαρ 2013, 15:21

baskin έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Εχει μπει και σχετικο θεμα στο https://liquid.pirateparty.gr/initiativ ... xkrf89bxhc

Λίγο κράτει με τα edit στην πρωτοβουλία γιατί μας έχει σκίσει στα email.... Δεν είναι τρόπος για διόρθωση...

Συγνωμη .Τελειωσα :arrow: :roll:
Dura lex...Sed lex

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 01 Μαρ 2013, 15:22

baskin έγραψε:Την δυσφήμιση που έχει κάνει εκείνος την σκέφτηκε;

Στράτο ξενχάς κάτι πως τα γερμανικά δικαστήρια δεν είναι σαν τους χαλβάδες εδώ στην Ελλάδα. Τα παίρνουν σοβαρά....

και που ξέρεις ότι θα προσφύγει γενικά στο κόμμα ή σε άτομα???

Εγώ εάν ήμουν στην θέση του σε άτομα θα πρόσφευγα.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 01 Μαρ 2013, 15:24

kailor έγραψε:
baskin έγραψε:Την δυσφήμιση που έχει κάνει εκείνος την σκέφτηκε;

Στράτο ξενχάς κάτι πως τα γερμανικά δικαστήρια δεν είναι σαν τους χαλβάδες εδώ στην Ελλάδα. Τα παίρνουν σοβαρά....

και που ξέρεις ότι θα προσφύγει γενικά στο κόμμα ή σε άτομα???

Εγώ εάν ήμουν στην θέση του σε άτομα θα πρόσφευγα.

Για ανακοινωση του κομματος θα προσφυγει για ατομα; :lol:

Υπαρχει και οριο σοβαροτητας φανταζομαι και στα Γερμανικα δικαστηρια 8-)
Dura lex...Sed lex

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες