Vassilis Perantzakis έγραψε:kailor έγραψε:Αυτά είναι θέματα που αφορούν όλο το ΣτΜ. Εάν πράξεις έτσι την ίδια στιγμή θα φύγει και καταγγελία σου προς την Ε.Δ. για διαγραφή σου.
Τις ίδιες μαλ***ες που είχαμε με τον Ανδριανό θα τις έχουμε και τώρα με εσένα... Φτάνει πια.
Ως μέλος έχω δικαίωμα να το κάνω αυτό. Δεν κατάλαβα; Γιατί δεν μπορώ; Δεν είναι μέλος μας και έχει προσωπικά δεδομένα...!! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι γράφεις!!! Όχι και να με απειλείς για κάτι που είναι δικαίωμά μου!!!![]()
![]()
![]()
1) Είσαι ή δεν είσαι γραμμένος στο Στέκι των Πειρατών? Το email σου δεν είναι φανερό στις mailing list? άρα τα στοιχεία σου και εσένα και αλλωνών είναι στην διάθεση του καθενός.
π.χ. εγώ έχω βάλει στο gmail όλα τα email που σας στέλνω να αποθηκεύονται αυτόματα. (έχω 1000+ contacts).
Άρα μπορεί να σας στείλει ή όχι email. άμα έχετε πρόβλημα ενεργοποιήστε τα spam και Μπλοκάρετε τον.
2) Τις ίδιες μαλ***ες δεν έκανε και ο ανδριανός με το ppeu?
Το να το πάρεις να το κάνεις μόνος σου και όχι σαν κόμμα είναι δυσφύμιση όχι μόνο προσώπου αλλά και του κόμματος... εκτός εάν έγινες αρχηγός οπότε πάω πάσο.