από Facebook for feedback

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Facebook for feedback

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

Και γιατί παρακαλώ δεν μπαίνει στο LQfb να κάνουμε και μια διαβούλευση της προκοπής;
Βιαζόμαστε για κάτι, είναι το θέμα του FB κτλ. τόσο επείγον που θα πρέπει να το ψηφίσουμε στο γόνατο;
Μήπως, λέω μήπως, οι καταθέτοντες θέλουν να "πιάσουν" με το μέρος τους το αντίκτυπο που είχε το τελευταίο "takeover" στο group μας;

Αν σας βαστάει κατεβάστε το στο LQfb, για να δούμε και στην πράξη το ΣτΜ να δουλεύει με επεξεργασία και διαβούλευση προτάσεων.

Προς τι η βιασύνη σας;

:?: :?: :?:
:|
здравствуйте
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Κομπειλάδας έγραψε:Και γιατί παρακαλώ δεν μπαίνει στο LQfb να κάνουμε και μια διαβούλευση της προκοπής;
Βιαζόμαστε για κάτι, είναι το θέμα του FB κτλ. τόσο επείγον που θα πρέπει να το ψηφίσουμε στο γόνατο;
Μήπως, λέω μήπως, οι καταθέτοντες θέλουν να "πιάσουν" με το μέρος τους το αντίκτυπο που είχε το τελευταίο "takeover" στο group μας;

Αν σας βαστάει κατεβάστε το στο LQfb, για να δούμε και στην πράξη το ΣτΜ να δουλεύει με επεξεργασία και διαβούλευση προτάσεων.

Προς τι η βιασύνη σας;

:?: :?: :?:
:|
Ναι είναι επείγον γιατί αντί να το σκεφτούμε, κάθε μέρα ξεπετιούνται άλλες 2-3 σελίδες. Δεν με ενδιαφέρει που θα ψηφιστεί και έχετε μαμηθεί ο ένας με το liquid ο άλλος με το forum οπότε βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ με το που, γιατί ότι και να κάνεις θα βρεθεί κάποιος να πει το αντίθετο.

Τα περί μου "βαστάει" και μαλακίες για να "πιάσω" με το μέρος μου (ποιο είναι αυτό άραγε) το αποδίδω σε alzheimer και δεν τα σχολιάζω. Επίσης το takeover είναι και δικό σου λάθος οπότε καλό θα ήταν να μην το τρίβεις στα μούτρα άσχετων με το θέμα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Τι; Το "takeover" ήταν δικό μου λάθος;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πας να βάλεις γυαλιά κανονικά (βγάλε τα μαύρα που φοράς είναι διακοσμητικά, δεν κάνουν τίποτα)

Το 'χεις χάσ'... αλλαλαλαούι
здравствуйте
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Τον ίδιο χρόνο θα πάρει και στο forum και στο LQFB. Δεν βλέπω τον λόγο να μπει στο forum και να μην γίνει νοικοκυρεμένα στο LQFB.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
kailor

Δημοσίευση από kailor »

baskin έγραψε:Τον ίδιο χρόνο θα πάρει και στο forum και στο LQFB. Δεν βλέπω τον λόγο να μπει στο forum και να μην γίνει νοικοκυρεμένα στο LQFB.
εμ τι θα έλεγες.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

και γαμώ τα επιχειρήματα kailor... (το είπε και ο Σίμος πριν). Αν θέλουμε να μαζοχιζόμαστε, εγώ πάω πάσο...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
zio_donnie
Επικοινωνία:

από Facebook for feedback

Κομπειλάδας έγραψε:Τι; Το "takeover" ήταν δικό μου λάθος;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πας να βάλεις γυαλιά κανονικά (βγάλε τα μαύρα που φοράς είναι διακοσμητικά, δεν κάνουν τίποτα)

Το 'χεις χάσ'... αλλαλαλαούι
Δικό μου πάντως δεν είναι να μου το κοπανάς σαν επιχείρημα, κολλημένο μάλιστα με τη συνωμοσιολογία που σας διακατέχει. Επίσης δεν έγραψα δικό σου αλλά ΚΑΙ δικό σου. Συντονιστής στην ΟμΕπ είσαι και κολλητάρι του ιδρυτή/haxOr, ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη μας έλεγες πως έχεις και μην ξεχνάμε και τη μπαρούφα των δύο σας με το ning.

Οπότε τα γυαλιά μου χρειάζονται για να μην στραβώνομαι από την ευκολία με την οποία κατηγορείς τους άλλους για αυτά που κάνεις ο ίδιος για να μην πω τίποτα βαρύτερο. Η βιασύνη μου σε μάρανε.

Θα κατεβάσω ότι νομίζω καλύτερο με ότι κανονισμό ισχύει, τουλάχιστον δεν θα μανουριάσω με τα φιλαράκια μου και τις επισημοανεπίσημες πλατφόρμες τους. Κατανοητόν;

Και για τα πρακτικά τα γυαλιά μου είναι καφέ όχι μαύρα.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

zio_donnie έγραψε: Δικό μου πάντως δεν είναι να μου το κοπανάς σαν επιχείρημα, κολλημένο μάλιστα με τη συνωμοσιολογία που σας διακατέχει. Επίσης δεν έγραψα δικό σου αλλά ΚΑΙ δικό σου. Συντονιστής στην ΟμΕπ είσαι και κολλητάρι του ιδρυτή/haxOr, ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη μας έλεγες πως έχεις και μην ξεχνάμε και τη μπαρούφα των δύο σας με το ning.
Βρε σάλτα και κουνήσου, σεισμογεννημένε!!!
Με τις μαλακίες σου απογευματιάτικα... παπαρόζουμη, μπαρουφολόγε...
здравствуйте
zio_donnie
Επικοινωνία:

Κομπειλάδας έγραψε:
zio_donnie έγραψε: Δικό μου πάντως δεν είναι να μου το κοπανάς σαν επιχείρημα, κολλημένο μάλιστα με τη συνωμοσιολογία που σας διακατέχει. Επίσης δεν έγραψα δικό σου αλλά ΚΑΙ δικό σου. Συντονιστής στην ΟμΕπ είσαι και κολλητάρι του ιδρυτή/haxOr, ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη μας έλεγες πως έχεις και μην ξεχνάμε και τη μπαρούφα των δύο σας με το ning.
Βρε σάλτα και κουνήσου, σεισμογεννημένε!!!
Με τις μαλακίες σου απογευματιάτικα... παπαρόζουμη, μπαρουφολόγε...
Ας πρόσεχες να μην άρχιζες. Άμα σε τσούζει η αλήθεια δεν σου φταίω εγώ. Εγώ μια πρόταση πήγα να κάνω και ήρθες να μου τα ζαλίσεις με τα ξεκούδουνά σου.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Την "αλήθεια σου" να την πάρεις και να την βάλεις εκεί που ξέρεις, με τις εξυπνοπουλοχαζομάρες σου, παπάρα!
Κουδουνωκράτορα, ξεμπολιασμένε.
здравствуйте
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”