α μπράβο... δημιουργία hotline και τα έσοδα πάνε στο κόμμα πειρατών ελλάδας.... άντε και θα ξεχρεώσουμε πολύ γρήγορα....baskin έγραψε:Μου το σκίσατε το νήμα.
Λοιπόν, επειδή έχουμε και κρίση και δεν μπορώ να μιλάω στα τηλέφωνα συνέχεια. Με ένα ring, ψηφίζεται ΝΑΙ με δύο ΟΧΙ. Σε ψηφοφορίες με πολλαπλές επιλογές ψηφίζουμε αυτήν με τον αριθμό rings που έφτασαν. Για απορίες θα βάλω hotline.
Τα τηλέφωνα σας.
Re: Τα τηλέφωνα σας.
Πράγματι!pappasadrian έγραψε:την εχω δει και απο κοντα την συγκεκριμενη σημαια, και οντως γαμει και δερνει

- Συνημμένα
-
- pp-rainbow-flag.svg.7z
- (1.06 KiB) Μεταφορτώθηκε 253 φορές
-
zio_donnie
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Απάντα εσύ και κάνε σέξυ φωνούλες. Ο άλλος έχει αγριοφωνάρα και βρίζει συνέχεια. Θα του πει ο πελάτης "τι φοράς μανάρα μου" και θα του απαντήσει "α μαμήσου καραγκιόζη".kailor έγραψε:α μπράβο... δημιουργία hotline και τα έσοδα πάνε στο κόμμα πειρατών ελλάδας.... άντε και θα ξεχρεώσουμε πολύ γρήγορα....baskin έγραψε:Μου το σκίσατε το νήμα.
Λοιπόν, επειδή έχουμε και κρίση και δεν μπορώ να μιλάω στα τηλέφωνα συνέχεια. Με ένα ring, ψηφίζεται ΝΑΙ με δύο ΟΧΙ. Σε ψηφοφορίες με πολλαπλές επιλογές ψηφίζουμε αυτήν με τον αριθμό rings που έφτασαν. Για απορίες θα βάλω hotline.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
laskaris_vasilis
Με υποτιμάςpappasadrian έγραψε:και περισσοτερο on topic.
γνωριζετε οτι και το γερμανικο και το σουηδικο πειρατικο συμμετεχουν συστηματικα σε gay prides?
να η χρυση τομη, η γεφυρωση του χασματος, κλπ κλπ
ΥΓ: να δω τον λασκαρη, με το περτικαλι μπλουζακι και rainbow σημαιουλα σε gay pride, και ας πεθανω
Δεν έχεις δει όλες τις "στολές" μου για τα "ιδιαίτερα γούστα" μου!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
laskaris_vasilis
Αν πω πως το βλέπω σαν ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ κίνηση, θα μου κρεμάσετε "κουδούνια";baskin έγραψε:Εγώ πάντως ψήνομαι για μαζική κάθοδο στο επόμενο Athens Pride. Οργανωμένα σαν κόμμα που σέβεται την ιδιαιτερότητα και τον αυτοπροσδιορισμό.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
adrian
μαλακα πες μου οτι βρηκαμε το σημειο συγκλισης στο pride?
me gusta
αντε ετοιμαζετε πανο και σημαιες
Και ναι, ειναι πολιτικη κινηση, απο κομμα που εχει ολοκληρο κεφαλαιο για τα lgbt θεματα στις θεσεις του.
me gusta
αντε ετοιμαζετε πανο και σημαιες
Και ναι, ειναι πολιτικη κινηση, απο κομμα που εχει ολοκληρο κεφαλαιο για τα lgbt θεματα στις θεσεις του.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Έξυπνες τάχα συσκευές με μπροστά το "εγώ" να δείχνει συνείδηση του εαυτού.Vassilis Perantzakis έγραψε:Άκου iPhone!!! Σε λίγο θα μας πείτε ότι έχετε και iNternet!!!
Βλέπε i robot.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
-
adrian
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
μην δώσει κανένας την συσκευή του, θέλουν να βάλουν κοριό για να ξέρουν πότε συνομοτούμε τα υπόλοιπα μέλη. 
-
baskin
Εσένα είναι ήδη κοριός ρε...kailor έγραψε:μην δώσει κανένας την συσκευή του, θέλουν να βάλουν κοριό για να ξέρουν πότε συνομοτούμε τα υπόλοιπα μέλη.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...