Συντονιστές και ψάρια
-
James
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Συντονιστές και ψάρια
Να τηγάνιζουν ψάρια.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
Re: Συντονιστές
moderators για το φόρουμ είναι και όχι συντονιστές.laskaris_vasilis έγραψε:Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν;
με λίγα λόγια να εκτοπίζουν το τρόλλ....... και να υπάρχει μια ηρεμία βάση των κανονισμών του φόρουμ.
-
James
- Επικοινωνία:
Να τηγάνιζουν ψάρια λέμεkailor έγραψε:moderators για το φόρουμ είναι και όχι συντονιστές.laskaris_vasilis έγραψε:Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν;![]()
με λίγα λόγια να εκτοπίζουν το τρόλλ....... και να υπάρχει μια ηρεμία βάση των κανονισμών του φόρουμ.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
[email protected]
[email protected]
-
laskaris_vasilis
Καλά!!!!!!!James έγραψε:Να τηγάνιζουν ψάρια λέμεkailor έγραψε:moderators για το φόρουμ είναι και όχι συντονιστές.laskaris_vasilis έγραψε:Τι ακριβώς πρέπει να κάνουν;![]()
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Παράδειγμα: Μόλις ανέφερα την ανάρτηση του James και τις απαντήσεις ως εκτός θέματος. Ο συντονιστής θα κρίνει και θα τις μεταφέρει σε άλλο νήμα.
-
koslibpro
επισης να υπαρχουν λιγο πιο σοβαρες απαντησεις απο εδω και στο εξης,μιας και ειναι σοβαρο ζητημα..